Разочарованието?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

Аз не искам да разочаровам най-вече себе си.
dawn^^
В началото бе словото

Мнение от dawn^^ »

Защо я има тая паника бе хора... само в България е този страх и напрежение да се борим за специалности...
Влезте във факултета, в който е желаната специалност, пък дори и да не ви приемат от първата година в нея, винаги можете да с е прехвърлите с 1-2 приравнителни изпита.
В началото студентите в 1 факултет учат общи предмети и се различават съвсем малко...

Не се притеснявайте, толкова...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Прехвърлянето не е толко лесна работа :wink: Доста хора знам, които са имали мераци и не са успели и такива които с 300 зора са успели. (всъщност са кандидатствали наново :D )
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

ами и аз не мога да разбера какъв е тоя зор ако не те приемат първата година ще кандидатстваш пак, какво толкова. никой не е умрял от неприемане в университет. сега.. просто системата е такава. аз съм много "За" приемането да е лесно, а ситото да е после...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

begemot_ написа:ами и аз не мога да разбера какъв е тоя зор ако не те приемат първата година ще кандидатстваш пак, какво толкова. никой не е умрял от неприемане в университет. сега.. просто системата е такава. аз съм много "За" приемането да е лесно, а ситото да е после...
С условието, че тези, които останат да кандидатстват другата година ще трябва да държат и матури... 8)
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Глупусти как ще държат матура!?! :shock:
Нали ще си имат диплома и оценка от "матура" в нея, която ти е оценката по БЕЛ и 1 по избор от другите предмети... Да няма да им анулират дипломите и да ги карат на ново да полагат истински матури... Как ти хрумна пък това!
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”