Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
:)
Здравейте ! Прочетох повечето мнения в темата ,които за моя радост да положителни.И аз съм в Образователни технологии в Стара Загора и смея да кажа ,че си чета редовно темите и все пак някак си съм несигурна и ми е лекичко каша в главата.Все си мисля ,че не знам нищо ..а определено полагам усилия.Някой, ако има някакви тайни трикчета как де се запомнят по-добре урочетата ще се радвам да ги сподели..Не е много по темата мнението.
А това с макетирането ми помага поне на мен много.
А това с макетирането ми помага поне на мен много.
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: :)
Кандидат студент значи да се мъчиш...никакви "трикчета" не помагат...всичко е в добрата подготовка.Не е достатъчно само да си четеш редовно темите...доста повече усилия водят до желанотоMiShito написа:Здравейте ! И аз съм в Образователни технологии в Стара Загора и смея да кажа ,че си чета редовно темите и все пак някак си съм несигурна и ми е лекичко каша в главата.Все си мисля ,че не знам нищо ..а определено полагам усилия.Някой, ако има някакви тайни трикчета как де се запомнят по-добре урочетата ще се радвам да ги сподели...
"...И гърди геройски на смърт да изложи, И ЕДИН ВРАГ ПОВЕЧ МЪРТЪВ ДА ПОЛОЖИ...!!!"
Последно промяна от clessy на 13 Май 2007, 19:35, променено общо 1 път.
?
кой от коя група е сабота или неделя е?
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Искам само да кажа на бъдещите кандидат-студенти, че темите по история на Образователни технологии за поредна година си доказаха качеството.От всички мои познати, с които ходихме на уроци, най-ниската оценка е 4.75...А има и 6 оценки над 5.50(включително и 5.88)...Не знам само защо повечето смятат, че, ходейки в университета на курсове или на уроци, ще постигнат успех...Според мен ОТ за пореден път доказаха, че са най-добрите 
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не съм ходила там на уроци по история, но мисля, че наистина са доказано качество
Все пак историята е сравнително една и съща навсякъде
, много си зависи обаче и от учениците
Ако си мързел, не в СУ, не в ОТ, ако ще на луната да си ходил, без учене не става
Отлична написана тема е половин свършена работа, остават другите 50 % - ученето 
Love, life, meaning ...
OVER
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Имам един въпрос. Тъй като кандидатсвам с биология и съм си направил сам темите. Дали "образователни технологии", могат да проверят темите да ли са направени добре. Сигурно ще искат да се плати ако го могат да го направят. Ще платя, само да не е много голяма сумата от порядъка 50-60 лв. И друго дали продават темите си, ако да колко ли ще струват, тогава?
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.