Защо харесвам дългокоси мъже!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

/няма да цитирам,че стават мн дълги мнения/ :roll:

Аз пък съм обяснила с какво съм и не съм съгласна,мисля,че няма нищо лошо в това..
За N:9 - на едни една музика им влиза в кръвта,на други - друга.Какво общо има броя на мъжете на куп с музиката.. :roll:
Аз не съм говорила за моите приятели,моите са всестранно развити хора,с широки хоризонти и схващания за света,слушат всичко. Говорех за дългокосите мъже като цяло,не за твоите приятели в частност..които на дали ме интересуват..
\ / дано съм уточнила достатъчно,да не стават грешки.. :D
Изображение
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Днес се запознах с един екземпляр от мъжки пол,който има наистина страхотна коса :D Иначе като цяло аз не мога да коментирам способностите в леглото на дългокосите мъже,тъй като тийнейджърството ми премина в слушане на underground hip-hop и съпътстващите го момчета с бръснати глави,обици и шапки 8) Като външност обаче трябва да призная,че наистина има мъже с перфектно поддържана коса,на която всяка жена може да завиди :roll: Аз имам коса до кръста и знам колко трудна е за"отглеждане",затова им се кефя много :wink: :wink:
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Аз искам още да добавя.... не го разбирам това твърдение, че мъжете с дълга коса били женствени... ама хич не го разбирам. Както се спомена по-горе, не само косата различава мъжкото от женското. Още повече, ако човекът си е висок и едър и със силно телосложение, дългата коса само подчертава мъжественото му излъчване. :roll: Поне по мое мнение е така.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
Pezo
От дъжд на вятър

Мнение от Pezo »

Catherine написа:Аз искам още да добавя.... не го разбирам това твърдение, че мъжете с дълга коса били женствени... ама хич не го разбирам.
И аз. Ама жените с къса коса ми изглеждат по мъжествени от дългокосите. :evil: Едва ли бих излезнал с късокоска.
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Jamesmagno написа:Хаха! От повечето мъже - да. Най-големите ненормалници са къси косици. [/size]
Хаха- ами ок като не си съгласен.. айде тия с късите косици навън... вън от темата!
И за да не почвам с примерите, щото пак ще се вдигнат сто човека да обясняват че мъжете с дълга коса са гадни женствени и грозни и разбира да не забравите да кажете че са с мазна коса!!!
Пффф! Само ще кажа, че точно пък хорицата които аз познавам и дори сме в една компания са най-големите диваци и ненормалници- така че кво- ти познаваш едни аз пък други, но имам впечатления и не говоря на сляпо затва давам прост пример с момчетата които познавам. :wink:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Бе косата няма никаква връзка с това да си 'ненормалник' или нещо такова, по-скоро си е моден аксесоар, допълва външния вид, нищо друго.
efegee
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Понеже съм 1-во от женски пол и 2-ро зодия Близнаци,сответно това е равно на адски бързо променящо се понякога мнение...или с други думи,както би ме описала една аверка,аз съм "фурнаджийска лопата".
Та...за косите там....в детските ми мътни години помня как брат ми беше върл метъл с кръстовете му,ножовките и всичките му там атрибути(вкл.и дългата вързана на опашка коса).Връщайки се назад,имам някакъв ужас къв тази коса...и до днес инстиктивно я свързвам със скелети,остри ножове и т н.
Но от друга страна,колкото и странно да звучи точно от моите уста,х мъжете с дълги коси според мене са доста различни и дори романтични...борят се винаги срещу системата,порядките и правилата в обществото,и в същото време не са лигави и лицемерни...винаги казват това което мислят,за което им свалям шапка..
въпреки това,аз лично си предпочитам мъже с нормална прическа...залагам на по-утъпкания път ;)
Изображение
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

По-утъпкания път е няколко хиляди години с дълги коси и 200 години с къси заради по-лесната поддръжка и по-малкото пречене при работа във фабриката/армията. Ако имаше друго управление тук в периода 44-89 нямаше да има такова приемане на дългите коси (тогава направо милицията може да те арестува на улицата и да те заведе да се острижеш)

Вижда се как залагаш на по-утъпкания път, да :lol:
efegee
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

АРМЕНКА написа:години помня как брат ми беше върл метъл с кръстовете му...
Какви кръстове? :roll:
Защото много ме съмнява да е носел нормални кръстове освен ако не се е насочил към неделната служба в църквата. :wink: :lol:

YOUR FUCKING SOUL!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

За ножовете и оръжията съм съгласна обаче...Имаме си колекцийка :twisted:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Не знам дали съм го споменавал, но немалко време и аз съм бил с дълга коса... :wink:
Ъйджа
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Ъйджа »

100% не е била по-яка от моята :P

Вярно, че ми е първи пост, но не мога да не се заяда с теб... :D
Изображение
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

Jamesmagno написа:Не знам дали съм го споменавал, но немалко време и аз съм бил с дълга коса... :wink:
И защо я отряза! Извършил си светотатство-трябва да те съдят! :lol: :lol: :twisted:

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Щото беше грозен :lol:
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Ъйджа
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Ъйджа »

Това обикновено много малко зависи от косата :D