Аз се излагам на рийдинга и понякога на клоуза ако има думи, които не знам какво означават или фразеологични глаголи >.> Иии аз също чувам, че изпитът бил по-лесен от този в книжките О.о Ще видим колко е вярна тази информация xDBeatle написа:Аз съм за японистика и съм съгласна за семките и за голямото сокчеИначе аз на теста правя много грешки и малко ме е страх но ми казаха че там е по-лесен изпита отколкото в книжките... дано е така
[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Английски език
-
yanitsaermenkova
- В началото бе словото
Оххх дано наистина е по-лесен ,защото не се виждам иначе .... 
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
И аз полудявам вече,на ръба на нервна криза съм,особено като видях, че няма увеличение в местата за психология..Ходих на тренировъчния курс в СУ по английски и се справих добре, решавахме изпитите от 2009,2010 и 2011 година.. и изкарах съответно 5,88 5,80 и 5,88 пак..но не знам,на изпита е различно..вече няма и какво да решавам,книжките са готови..оценяването на есето си е много субективно и мен това ме притеснява..
Психология,първи курс.
- vicodin
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
Някой матура по английски да е правил? Излезнаха резултатите току-що.
Can't sleep; moon will eat me.
-
stanislavV
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте.
Изключително много се извинявам за глупавия въпрос, но днес останах доста шокиран от оценката си на матурата по АЕ (4.43), а бях предвидил тя да ми бъде балообразуваща за нашата специалност. Очевидно ще трябва да се ходи на изпит. Въпросът ми е, знаете ли дали е късно да се запиша за изпита на 16 юни към момента, защото в противен случай ще трябва да пропусна явно тази КСК :/
Изключително много се извинявам за глупавия въпрос, но днес останах доста шокиран от оценката си на матурата по АЕ (4.43), а бях предвидил тя да ми бъде балообразуваща за нашата специалност. Очевидно ще трябва да се ходи на изпит. Въпросът ми е, знаете ли дали е късно да се запиша за изпита на 16 юни към момента, защото в противен случай ще трябва да пропусна явно тази КСК :/
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Късно е, съжалявам.stanislavV написа:Здравейте.
Срокът беше до 23 май.
Трябваше да се подсигуриш и да се запишеш за изпит, а не да разчиташ на матура. Плюс това коефициентът за кандидатстване с матура е по - нисък, тая 4ка все едно ти се явява двойка на изпит..stanislavV написа:Здравейте.
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
-
stanislavV
- В началото бе словото
Уви, явно ще се пропусне една година. Не мисля, че има смисъл изобщо да кандидатствам с тази оценка от 4.43, защото балът ми ще бъде малко над 13.
какво искаш да учиш?stanislavV написа:Уви, явно ще се пропусне една година. Не мисля, че има смисъл изобщо да кандидатствам с тази оценка от 4.43, защото балът ми ще бъде малко над 13.
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
- geridem
- В началото бе словото
- Специалност: английски език
- Адрес в галерията на СУ: geridem
5.93 имам аз. А случайно да знаете минималния бал, с който се влиза? Смятах , че трябва да имам най-малко 5 на изпита за Английска филология.vicodin написа:Някой матура по английски да е правил? Излезнаха резултатите току-що.
"Because he had no place he could stay in without getting tired of it and because there was nowhere to go but everywhere, keep rolling under the stars..."
— Jack Kerouac
— Jack Kerouac
миналата година на 2ро класиране е бил 18 и малко.. аз също държах матура по английски, имам 5,78 и се целя към английска филологияgeridem написа:5.93 имам аз. А случайно да знаете минималния бал, с който се влиза? Смятах , че трябва да имам най-малко 5 на изпита за Английска филология.vicodin написа:Някой матура по английски да е правил? Излезнаха резултатите току-що.
-
kalina_kaneli
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Един познат също беше изпуснал сроковете за записване, но се обади преди два дена в университета и му казаха, че може да отиде на място да се запише, отиде вчера и всичко беше наред, така че се обадете и питайте!
Здравейте! искам да попитам как седи въпросът с оценяването на изпита- вярно ли е,че ако на диктовката имаш повече от 15 грешки, спират да ти проверяват работата и директно имаш 2ка на целия изпит?
Не е вярно.
- evelynrumenova
- В началото бе словото
Ехооо!
Подготвени ли сте за изпита?
Аз минах 2 пъти книжките, и все не се чувствам готова..... правя по макс 5 грешки общо на теста, дано изкарам поне 5... Искам да кандидатствам Английска филология.
BTW, имам 6,00 на матурата по АЕ

Подготвени ли сте за изпита?
BTW, имам 6,00 на матурата по АЕ
Stand up for what you believe in even if it means standing alone!