Плазмодий написа:Това че народа психясва би трябвало да те интересува и съответно храни ако избереш да се занимаваш с терапия. А и явно не си си направила труда да прочетеш линкнатата в мнението ми статия, защото ако беше щеше да ти стане ясно, че "психясалите" хорица търсят психиатри, които да им изпишат хапченца и да си решат краткосрочно проблема. Ти като психотерапевт хапчета няма да можеш да изписваш щото няма да имаш медицинско образование, което автоматично премахва болшинството от "психясалите" от списъка с потенциалните ти клиенти.Хермине написа: Но да твърдиш, че масово се избира тази специалност чисто и просто поради липсата на алтернатива и 'щото всички това записват', е доста повърхностно... Психологията предстои да се развива у нас и то не защото е 'модерно', а щото народа стремглаво психясва!![]()
Психологията има твърде много направления, и да ограничаваш мисленето и амбициите си само в едно от тях, което даже няма да ти бъде преподавано, ее меко казано повърхностно![]()
П.С. Не следвам психо, завърших го не твърде скоро и естествено не се занимавам с това, тоест не само с него
Хаха, ама хич не си поплюваш...нахрани ме!
Само дето в случай, че и ти беше прочел някое и друго мое мненийце, щеше да зебележиш, че не търся развитие в областта на психотерапията и съм даже твърде наясно с изобилието от приложения на така интригуващата специалност психология!
А това за "психясването" беше метафорка!