Балообразуване за общежитие
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
candle
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
Re: Балообразуване за общежитие
Съвсем достоверна ли е информацията, която дадоха по Новините вчера, че всички Първокурсници в СУ ще бъдат приети?
И като станеш втори курс ще ревеш, че няма място за теб, защото всичко ще се заеме от зайците.rrallicca написа:Дано !!!!!
Доколкото съм чела из форума местата за първокурсници са увеличени, но не дотолкова, че да бъдат приети на 100%.

- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Местата за първокурсниците са 30% от всички легла.
Вижте заповедта за настаняване на 3 стр. : http://uni-campus.net/editor/files/zapoved_2011.pdf
Тъй като първокурсниците сте по-малко от друга година, може и да стигнат за всички, но не е сигурно.
Вижте заповедта за настаняване на 3 стр. : http://uni-campus.net/editor/files/zapoved_2011.pdf
Тъй като първокурсниците сте по-малко от друга година, може и да стигнат за всички, но не е сигурно.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Ивелин Пеева
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
А има ли информация колко сме като бройка първокурсниците и колко са свободните места като бройка в общежитията за нас?
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Така като чета кви са новините и какви са прогнозите излиза, че и баловете би трябвало да паднат...
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- Ивелин Пеева
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
То ще се чуе 
Някой хора виждат нещата такива каквито са и питат - Защо?! Други виждат нещата такива,каквито искат да бъдат и питат - Защо пък не !?
-
arh_radina
- В началото бе словото
Здравейте!
Бих искала да попитам какви документи трябва да представим при настаняването в общежитие? Колко снимки са нужни (в какви размери)? Трябва ли да си изкараме медицинско? Каква е самата процедура?
Бих искала да попитам какви документи трябва да представим при настаняването в общежитие? Колко снимки са нужни (в какви размери)? Трябва ли да си изкараме медицинско? Каква е самата процедура?
- GoldDigga
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
Здравейте от мен! Искам да попитам само при мен ли има грешка с класацията за общежитие на новоприети студенти в ФСФ, защото като кликна там ми излиза класацията на тези от БогФ... Да се надяваме, че скоро ще си поправят грешката 
1. Излязло е класирането.
2. Ако със съквартирантката ми не искаме да сме в този блок има ли начин да поискаме да ни преместят и ако има какъв е той?
2. Ако със съквартирантката ми не искаме да сме в този блок има ли начин да поискаме да ни преместят и ако има какъв е той?
- rrallicca
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: втори
GoldDigga Не е само при теб така! Дано по-скоро поправят грешката си 
Българска филология, II курс
-
candle
- В началото бе словото
Някой може ли да ми каже как е в блок 41 вход Б ? ... аз май бях там или в А .. по изпитите и не беше добре.. И това, че не намирам друг първокурсник от всички факултети в този блок, вход, стая означава ли че ще имам съквартирантка от по-горен курс? 
-
plamenka
- В началото бе словото
аз съм в 41б 314 стая , а ти?candle написа:Някой може ли да ми каже как е в блок 41 вход Б ? ... аз май бях там или в А .. по изпитите и не беше добре.. И това, че не намирам друг първокурсник от всички факултети в този блок, вход, стая означава ли че ще имам съквартирантка от по-горен курс?
-
candle
- В началото бе словото
511-таplamenka написа:аз съм в 41б 314 стая , а ти?candle написа:Някой може ли да ми каже как е в блок 41 вход Б ? ... аз май бях там или в А .. по изпитите и не беше добре.. И това, че не намирам друг първокурсник от всички факултети в този блок, вход, стая означава ли че ще имам съквартирантка от по-горен курс?