Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ForeverGreen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Академия на МВР vol. 2
Отиваш,където е казано за получаване на документи,там ти казват какви документи трябва да попълниш и ти дават образци.
Аз вече подадох моите документи,сега чакам да видим таксите какви са.
Аз вече подадох моите документи,сега чакам да видим таксите какви са.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Трябва да си изтеглиш от сайта формите, после да ги попълниш (+ да си напишеш кратка автобиография), да ги занесеш в съответното районно и да ги дадеш там 
Аз след като ги предадох ми искаха и писма от съседи, че ме познават и какво мислят за мен, което е просто формалност, но е необходимо, та можеш да си го направиш предварително, за да не се връщаш втори път. ( Въпреки че не съм сигурна дали ще ти го искат)
Аз след като ги предадох ми искаха и писма от съседи, че ме познават и какво мислят за мен, което е просто формалност, но е необходимо, та можеш да си го направиш предварително, за да не се връщаш втори път. ( Въпреки че не съм сигурна дали ще ти го искат)
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
такаааа... а тук възниква един истински готин въпрос
: А какво правим ако със съседите сме в доста "цветущи" отношения ?
Ииии друго важно нещо, което се сетих. Свалям си аз днес медицинското свидетелсто и си го нося на личния и си викам е сега го попълва и всичко ще си е тип-топ... да ама не
взима го той и ми се облещи вика .. какви са тези подробни изследвания ?! Та въпроса ми е следният: Принципно в медицинското само първата част ли трябва да се попълни от личния лекар, а останалото (мнения на хирурзи и т.н.) от специалистите на МВР илииии има нещо което незнам 
Ииии друго важно нещо, което се сетих. Свалям си аз днес медицинското свидетелсто и си го нося на личния и си викам е сега го попълва и всичко ще си е тип-топ... да ама не
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Само първата част попълваш другата в деня на изпита ще се попълне от специалистиShved написа:такаааа... а тук възниква един истински готин въпрос: А какво правим ако със съседите сме в доста "цветущи" отношения ?
![]()
Ииии друго важно нещо, което се сетих. Свалям си аз днес медицинското свидетелсто и си го нося на личния и си викам е сега го попълва и всичко ще си е тип-топ... да ама невзима го той и ми се облещи вика .. какви са тези подробни изследвания ?! Та въпроса ми е следният: Принципно в медицинското само първата част ли трябва да се попълни от личния лекар, а останалото (мнения на хирурзи и т.н.) от специалистите на МВР илииии има нещо което незнам
- _sonrisa_
- Флъдзила
хаха спокойно- само първата част се попълва от личния ти лекар, останало го оставяш празно. Но доколкто помня мен в районното ми дадоха друга бланка за медицински преглед- тая от сайта не била актуална ( не знам дали тази година са я сменили)
А за съседите... ми все ще намериш двама души, дето да кажат, че " си добро и вежливо момче, винаги поздравяваш" и тн
А за съседите... ми все ще намериш двама души, дето да кажат, че " си добро и вежливо момче, винаги поздравяваш" и тн
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Ах, защо не съм му аз съсед ?_sonrisa_ написа:хаха спокойно- само първата част се попълва от личния ти лекар, останало го оставяш празно. Но доколкто помня мен в районното ми дадоха друга бланка за медицински преглед- тая от сайта не била актуална ( не знам дали тази година са я сменили)
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ох лелее
значи буквално тези дни се заринах в документация, медицински , нервиии... опаковки от сникерси, марсовее (като съм нервен ми избива на сладко май
). А със съседите... ние с тях сме от около 10-12 години на етап "добър ден", така че ако е само за поздравяването и любезността нямаме проблем 
Сега друго ми дойде на ум . Споменаха ми, че ми трябва свидетелство за съдимост (то само това май ми липсваше
) Таааам идея откъде да си извадя такова
P.S. Mного благодаря за предоставеното инфо
Сега друго ми дойде на ум . Споменаха ми, че ми трябва свидетелство за съдимост (то само това май ми липсваше
- Hrisko
- От дъжд на вятър
От районният съд в града тиShved написа:ох лелеезначи буквално тези дни се заринах в документация, медицински , нервиии... опаковки от сникерси, марсовее (като съм нервен ми избива на сладко май
). А със съседите... ние с тях сме от около 10-12 години на етап "добър ден", така че ако е само за поздравяването и любезността нямаме проблем
Сега друго ми дойде на ум . Споменаха ми, че ми трябва свидетелство за съдимост (то само това май ми липсваше) Таааам идея откъде да си извадя такова
![]()
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Охххх добре, звучи ми лесно
аз реших, че ще е нещо от сорта на : отидете на гише 12 - от там отидете на гише 371
Сега само трябва да намеря къде се намира софийският районен съд

- Hrisko
- От дъжд на вятър
Остава ако си от София да не знаеш къде е ? Не се ли намираше към Стадион Българска армия ? Зад УАСГ-то ?Shved написа:Охххх добре, звучи ми лесноаз реших, че ще е нещо от сорта на : отидете на гише 12 - от там отидете на гише 371
Сега само трябва да намеря къде се намира софийският районен съд
![]()
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
от София съм... ама нали всеки ден си имам работа в съда

- Hrisko
- От дъжд на вятър
Ти гледай верно да си нямаш там работаShved написа:от София съм... ама нали всеки ден си имам работа в съда![]()
![]()
- Shved
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
дам сетих се
мерси много
... абе надявам се и аз да не се стига до там по друг повод... зависи от съседите

- Hrisko
- От дъжд на вятър
Хаха съседите са лесни 1 шише червено джони и ще напишар роман за тебShved написа:дам сетих семерси много
... абе надявам се и аз да не се стига до там по друг повод... зависи от съседите
![]()
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз да те доупътя
- като влезеш в съда, проверяват те на входа, оставяш оръжия, Чадъри и други опасни пособия (
) и взлизаш вътре. Точно с/у теб се намира статуята на Темида, завиваш покрай нея вляво и веднага вдясно по коридора. Като стигнеш края, отиваш на касите от дясната страна и им казваш за какво си там. Те ти даваш една бланка за попълване, ти пък от своя страна трябва да отидеш на едно друго гише ( банката- при входа се намира) и да платиш таксата. Иначе във фОрмата за попълване на "основание" пишеш " кандидастване в АМВР"...
Друго май не можеш да объркаш
Друго май не можеш да объркаш