В какво се превърна форумът?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: В какво се превърна форумът?
Айде бе момиче, откога те чакам!
Маринче, батковото, ти нали уж не ми четеше мненията, кво стана, какво се обърна, че се промени?
Мисля, че ти доказваш дефиницията ми за "лицемерие" - говориш едно, правиш друго. В момента, ти си тази, която специално се е отказала от привилегията (за която мнозина мечтаят) да не ме четеш, само и само да ми търсиш мнения из форума, и да хейтваш на воля, ей така - не по темата, а просто защото си злобарка.
Ако обичаш, ограничавай се сама, да даваш мнения, когато самата ти не си цвете, и когато самата ти нарушаваш, това което изискваш другите да спазват.
Маринче, батковото, ти нали уж не ми четеше мненията, кво стана, какво се обърна, че се промени?
Мисля, че ти доказваш дефиницията ми за "лицемерие" - говориш едно, правиш друго. В момента, ти си тази, която специално се е отказала от привилегията (за която мнозина мечтаят) да не ме четеш, само и само да ми търсиш мнения из форума, и да хейтваш на воля, ей така - не по темата, а просто защото си злобарка.
Ако обичаш, ограничавай се сама, да даваш мнения, когато самата ти не си цвете, и когато самата ти нарушаваш, това което изискваш другите да спазват.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Мойто дете, целия форум знаеше, че не съм те игнорнала, само и единствено ти смяташе, че съм и се мъчеше да ме храниш, докато нищо не чета, така че виж се тебе
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аре не ми се измъквай така, а?allshallperish написа:Мойто дете, целия форум знаеше, че не съм те игнорнала, само и единствено ти смяташе, че съм и се мъчеше да ме храниш, докато нищо не чета, така че виж се тебе.
Едно е да лицемерничиш, както ти е угодно, друго е да лъжеш всички в очите. Смешна си.
Каквото и да опрадаваш, е ясно че си лицемерка и лъжеш всички тук, с игричките си. Жалко, че не ми пука за теб, ти доказа, че си едно заблудено дете, пожелавам ти да пораснеш, при възможност, без да се занимаваш с мен.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Тогава и ти не се занимавай с мене и не ме "чакай", както сам се изразяваш 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ама моля ти се, аз "дочаках" да лъснеш каква лъжлива ***а си, радвам се, че всички те видяха.
Мисля, пак да ме игнорираш, а? Ще ти дойде добре. Изобщо всички, които смятат, че са прекалено "възвишени същества" за да ми четат постовете, призовавам ви да ме добавите във "враг". Ако не го направите, ще бъдете заляти с простотията, която според Боромир се шири от мен. Послушайте човека, право го е казал - ако аз съм ви проблема, затворете си очите и си заровете главата в пясъка, за да не ме четете нещата. Живота ви ще е по-хубав, гарантирам!
И една молба към Боромир - пич, никой не ти вярва на думите, що продължаваш да се пробваш, себе си ли убеждаваш, или някой друг? Няма смисъл, уважавам хората, които си живеят в собствен свят, с различни ценности и възгледи, но при теб нещата излизат извън контрол. Мисли все пак!
Мисля, пак да ме игнорираш, а? Ще ти дойде добре. Изобщо всички, които смятат, че са прекалено "възвишени същества" за да ми четат постовете, призовавам ви да ме добавите във "враг". Ако не го направите, ще бъдете заляти с простотията, която според Боромир се шири от мен. Послушайте човека, право го е казал - ако аз съм ви проблема, затворете си очите и си заровете главата в пясъка, за да не ме четете нещата. Живота ви ще е по-хубав, гарантирам!
И една молба към Боромир - пич, никой не ти вярва на думите, що продължаваш да се пробваш, себе си ли убеждаваш, или някой друг? Няма смисъл, уважавам хората, които си живеят в собствен свят, с различни ценности и възгледи, но при теб нещата излизат извън контрол. Мисли все пак!
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
Боромир няма какво да убеждава другите... те достатъчно ясно си виждат как стоят нещата.
А пък аз с нетърпение очаквам деня, в който ще изритат кристо от този форум!

А пък аз с нетърпение очаквам деня, в който ще изритат кристо от този форум!
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Кристо не мога наистина да осъзная защо след като всички ти казват, че си зле ти го приемаш като "лъжа"
. Приеми го. Разбери го. Аз съм си твърдо зад Боромир, и не той се опитва да внуши на хората, че си зле, ти самия го постигаш брилянтно
. Той само излага обобщена преценка
.
За какво ми е да те игнорирам? Ти и тва не заслужаваш. То е бая разправия...
Мастер ъф син, искаш ли да ти кажа ква му е "игричката" на потребителя "Кристо", игричката му е да го напсувам грубо и да ме баннат от форума, ама нема стане и тва не заслужава.
За какво ми е да те игнорирам? Ти и тва не заслужаваш. То е бая разправия...
Мастер ъф син, искаш ли да ти кажа ква му е "игричката" на потребителя "Кристо", игричката му е да го напсувам грубо и да ме баннат от форума, ама нема стане и тва не заслужава.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Много просто - приемам го за лъжа, защото е лъжа. Упорито втълпявана от хора като теб, които са били засегнати от мои изказвания и съм им казал нещо накриво. Направи си справка - всички, които поддържат тази лъжа, имат да ми връщат. И нито 1 човек, който не ме мрази, а е неутрален, не я разпространява.
Това, че си имам много врагове у форума, не ме притеснява. Просто се дразня, когато почнат да разпространяват лъжи, защото не могат да ми сторят нищо друго. Жалки хора са. Но какво да ги правим...
Това, че си имам много врагове у форума, не ме притеснява. Просто се дразня, когато почнат да разпространяват лъжи, защото не могат да ми сторят нищо друго. Жалки хора са. Но какво да ги правим...
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
О да... то това злобеене е с тази цел, не е далеч от логиката.. както и ти каза - той си е зле и без да ми го казват- и брилянтно сам си го показва на всеки, на всичкии и във всяка тема!allshallperish написа:Мастер ъф син, искаш ли да ти кажа ква му е "игричката" на потребителя "Кристо", игричката му е да го напсувам грубо и да ме баннат от форума, ама нема стане и тва не заслужава.
I'll send you to your maker
Death, heads on stakes!
Death, heads on stakes!
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Какви лъжи
? С какво си ме "засегнал"
? Кристо, човек, слез на земята
.
Сериозно, състоянието ти е параноично
. Не ми трябва да си ме засегнал, за да разбера, че си зле.
Както и всички останали тук. А на тия дето си им неутрален си им чисто и просто - безразличен. Не че на мен си ми интересен, аз съм от малкото, дето се опитват да ти обяснят, че не ставаш, ама те тава правят комплексите с хората, не вярват като им обясняваш грешките... Ако беше толко интелигентен, колкото се изкарваш навсякъде, до сега да си се гръмнал.
Сериозно, състоянието ти е параноично
Както и всички останали тук. А на тия дето си им неутрален си им чисто и просто - безразличен. Не че на мен си ми интересен, аз съм от малкото, дето се опитват да ти обяснят, че не ставаш, ама те тава правят комплексите с хората, не вярват като им обясняваш грешките... Ако беше толко интелигентен, колкото се изкарваш навсякъде, до сега да си се гръмнал.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
То бива безочие, ама ти минаваш всякакви граници, Марина.
Целия форум те знае, как си ме нареждала във всяка възможна тема, и сега ми излизаш с "ама аз нямам за какво да ти връщам". Смешна си, и не спираш да се излагаш тука. Думите ти са лъжа, и всички много добре го знаят, не се пробвай да убеждаваш. Ти си просто една (поредната) форумна комплексарка. Както виждаш имаш и наследница в тази си роля.
Не ми се занимава с вас, честно казано, вие сте по-зле и от нивото на Пич. Гадно ти е, да ти казвам истината в очите, и вместо да си траеш от срам, ти все излизаш с "ти си зле" - това ли е единствената ти теза, която ти премахва всички лични недостатъци, Маринче? Това ли ти е оправданието, че си злобарка? "Щото Кристо е зле, нека се съберем отбор-комплексари и да му го натъртим". Вижте се, какви сте се събрали, пък после ела да ми четеш морал на мене. Ти си доказвала винаги, с мненията си, че си някакво хахо, дето не знае на кой свят е. Твоите постове са в пъти по-глупави и нелепи от моите, тръгнала да ми чете тя конско, кой бил зле.
Проблема на форума е, че винаги има някаква такава групичка комплексарчета, които просто си търсят жертва. А техния проблем е, че са си избрали грешния човек.
Целия форум те знае, как си ме нареждала във всяка възможна тема, и сега ми излизаш с "ама аз нямам за какво да ти връщам". Смешна си, и не спираш да се излагаш тука. Думите ти са лъжа, и всички много добре го знаят, не се пробвай да убеждаваш. Ти си просто една (поредната) форумна комплексарка. Както виждаш имаш и наследница в тази си роля.
Не ми се занимава с вас, честно казано, вие сте по-зле и от нивото на Пич. Гадно ти е, да ти казвам истината в очите, и вместо да си траеш от срам, ти все излизаш с "ти си зле" - това ли е единствената ти теза, която ти премахва всички лични недостатъци, Маринче? Това ли ти е оправданието, че си злобарка? "Щото Кристо е зле, нека се съберем отбор-комплексари и да му го натъртим". Вижте се, какви сте се събрали, пък после ела да ми четеш морал на мене. Ти си доказвала винаги, с мненията си, че си някакво хахо, дето не знае на кой свят е. Твоите постове са в пъти по-глупави и нелепи от моите, тръгнала да ми чете тя конско, кой бил зле.
Проблема на форума е, че винаги има някаква такава групичка комплексарчета, които просто си търсят жертва. А техния проблем е, че са си избрали грешния човек.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Аз ли бе
. ХАХАХАХАХАХАХ
Мога да кажа само едно : You can kiss my Dr.Martens' boots!
Мога да кажа само едно : You can kiss my Dr.Martens' boots!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
тия пак се почнаха
бе вие хора
НЕ СТЕ ДОБРЕ
бе вие хора
НЕ СТЕ ДОБРЕ
- allshallperish
- Легендарен флуудър
И аз тва му обяснявам