КСК 2009 - География

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Kremcheto
Драскач
Курс: кандидат-студент

Re: КСК 2009 - География

Мнение от Kremcheto »

хахахах абе да ви питам, понеже ще уча определени теми за предварителния (не всички) тая тема "туризъм на България" как ви се струва? дали е вероятна или само ще си изгубя времето с нея?
Внимавай какво си пожелаваш...
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Аз не съм чувала да се е падала наскоро.Но като цяло ми изглежда лесна и приятна за учене тема :)
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
Nimex
В началото бе словото

Мнение от Nimex »

Някой ще ми отговори ли все пак какъв е критерият за 3-ка.... :roll:
Аватар
lLady_MooN_RaiN
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Мнение от lLady_MooN_RaiN »

За тройка незнам какъв в критерият. Ти да не мислиш, че казват за 3-трябва да си написал това, за 4-онова. А и тройката едва ли може да ти е т полза. Пишеш каквото се сетиш, ако не си учил хубаво темите и после се молиш да ти се падне някой по-благослконен преподавател и това е. Темата за туризъм в България, незма дали въобще се е падала някога.
Аватар
S.B.Y.
В началото бе словото

Мнение от S.B.Y. »

кво се паникиосвате , ако не стане на предварителния , на редовния , ако и на него не стане догодина :rabbit: аз лично ще кандидатсвам на няколко места , най-много искам да вляза в СУ , но пък май ще е и най-трудно .... СУ е в София , което ми е на 30 мин. с влака , приятелката ми учи в СУ , един от най-добрите ми приятели учи в СУ , аз малко късно съм се осетил да уча и кандидатсвам , но ако влеза супер ! Най-важното е , като влезете (пожелавам го на всички) да имате някъв план за развитие на това , което учите :wink: и не се впрягайте толкоз , студентският живот , като гледам е екстра и е един от най-хубавите в живота 8)

п.с. аз съм научил 3 теми перфекно , мисля до 5 Април да науча поне още 3 и да се моля на късмета да ми се падне някоя от тях :pirate: ако ли не ще мъча за 3-ка :salute:
Аз съм богат , без да имам пари !
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

кой научи?
Аватар
S.B.Y.
В началото бе словото

Мнение от S.B.Y. »

Граници , Дунавска равнина и югозападен регион ...... сега съм на северозападен регион , после география на населението и мисля да завърша с климът или релеф :wink: всички останли съм ги чел , но определено не мога да напиша много 8)
Аз съм богат , без да имам пари !
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Да не те отчайвам, но Географското положение е доста банално вече, Югозападния и Релефа се паднаха миналата година, а Дунавската не знам дали се е падала изобщо. Защо сега да не се падне тази година, на мен ми беше любимата тема. :D
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

жалко че не давате голям шанс на географското полежение нея я знам най-добре, иначе аз научих 8, ще науа още 2 и така десетина, ако не, за редовния ще съм пушка, но пък нали на предварителния давали по високи оценки :D
абе да ви питам вие как учите? смисъл 1 тема колко време ви отнема, по колко часа на ден учите, колко пъти четете 1 точка?
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Географското положение я знаят всички.
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

За жалост и аз ще отида на предварителния със 7-8 теми.Просто чак сега ми се отвори повече време за учене.Досега нямах почти никакво и отделях по най-много 1 час на ден,но сега вече целият ми ден е свободен.Дано наваксам малко март месец.На редовния ще е истината. :D
Иначе според мен за 1 тема са достатъчни 4-5 дена.Дори за някои са необходими и по-малко дни.Но всичко е относително.При всеки е различно.
Изображение
Аватар
Nimex
В началото бе словото

Мнение от Nimex »

Аз ги уча за 2 дни (при сериозно четене), но съм голяма мърза и ми отнема по 4-5 дни за по 1-2 часа на ден
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

аз ги уча от 2 до 3, така се научават ама кофтито е че материала е еднотипен за различните теми и така се омесват нещата, става няква каша, тва ме притеснява дано с времето се затварди определената информация за точната тема :o
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Kremcheto написа:жалко че не давате голям шанс на географското полежение нея я знам най-добре, иначе аз научих 8, ще науа още 2 и така десетина, ако не, за редовния ще съм пушка, но пък нали на предварителния давали по високи оценки :D
абе да ви питам вие как учите? смисъл 1 тема колко време ви отнема, по колко часа на ден учите, колко пъти четете 1 точка?
Който ти е казал,че дават по-високи оценки жестоко те е излъгал :lol:
Аватар
Kremcheto
Драскач

Мнение от Kremcheto »

Sugarkata, ами всички така викат, дедазнам
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”