Eхо, дами, ревниви ли сте???
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Eхо дами ревниви ли сте???
Изневярата е ГАДНА!
Нивото на самоуважението ми е прекалено високо, за да си позволявам
низостта да изневерявам.
низостта да изневерявам.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Nadir
- Пишете, о, братя
- Специалност: Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: първи
JudyRamone, но някои хора изневеряват именно защото нивото на самоуважението им е прекалено високо!
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ох, вие искате да ме убедите в нещо, което е против схващанията ми.
За кой дявол ще ми е да изневерявам? Защото настоящият герой е червей? А тогава защо съм тръгнала с него? Може би защото съм пълна тъпанарка? Вероятно.
Не може някой да изневерява, понеже смята, че заслужава нещо повече, ако се придържаме към теорията, че след като си тръгнал с някого ти е напълно ясно в какво се забъркваш, щото ако знаеш, че си гадже на алкохолик (добрият стар пример) и изведнъж решиш, че алкохолиците вече не те кефят, щото са отрепки и "НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАт", почваш да търсиш нещо по-различно в смисъл на по-добро - излиза, че още в началото си нямал особено високи критерии за себе си, right?
Така че не ми ги пробутвайте тия.
Аз никога не получавам вниманието, което искам, използвам хората, но с мярка без да се налага да си жертвам достойнството, старите гаджета смятам за кретени, комплексите ми са прекалено много, за да мога да ги избия чрез изневери, а алкохолът ми влияе твърде зле, че да ми остави време и настроение за изневери, така че явно съм напълно имунизирана срещу подобна глупост.
Не ви съдя, правете каквото си знаете, но аргументите ви са несъстоятелни!
За кой дявол ще ми е да изневерявам? Защото настоящият герой е червей? А тогава защо съм тръгнала с него? Може би защото съм пълна тъпанарка? Вероятно.
Не може някой да изневерява, понеже смята, че заслужава нещо повече, ако се придържаме към теорията, че след като си тръгнал с някого ти е напълно ясно в какво се забъркваш, щото ако знаеш, че си гадже на алкохолик (добрият стар пример) и изведнъж решиш, че алкохолиците вече не те кефят, щото са отрепки и "НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАт", почваш да търсиш нещо по-различно в смисъл на по-добро - излиза, че още в началото си нямал особено високи критерии за себе си, right?
Така че не ми ги пробутвайте тия.
Аз никога не получавам вниманието, което искам, използвам хората, но с мярка без да се налага да си жертвам достойнството, старите гаджета смятам за кретени, комплексите ми са прекалено много, за да мога да ги избия чрез изневери, а алкохолът ми влияе твърде зле, че да ми остави време и настроение за изневери, така че явно съм напълно имунизирана срещу подобна глупост.
Не ви съдя, правете каквото си знаете, но аргументите ви са несъстоятелни!
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Значи искаш да ми кажеш,че ще намериш човек,който ще ти дава всичко?Според мен не си права.Това,че изневеряваш не винаги означава,че човекът до теб го е заслужил.Пак ще го кажа....от различните хора получаваш различни неща.....т.е. не мога винаги,когато нещо в гаджето ми не ми хареса да го сменям с някой друг.....така аз ще стана жена от типа:"Всичко що е мъжко става за****",но това е друга тема!Ако ти можеш да намериш или си намерила идеалния мъж,от когото получаваш всичко,аз ти обещавам,че като се видим,ще ти се поклоня 5 пъти! 
Pak gluposti.....
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Но тук не говорим за теб,а за хората като цяло,нали?JudyRamone написа:Изневярата е ГАДНА!
низостта да изневерявам.
Pak gluposti.....
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Окей, съгласна съм, че не можеш да получаваш ВСИЧКО от един човек. Това наистина е невъзможно, но можеш да се задоволяваш с всичко, което той ти предлага. Това вече е не само въпрос на нагласа, но и на обвързване!
А когато нещо в гаджето ти не ти хареса, имаш два варианта:
- да го нарежеш на парчета
- да го зарежеш на боклука
И в двата случая съвестта ти ще е по-чиста от колкото би била, ако му изневеряваш.
Разбира се това е моята ценностна система, тъй като все пак говорим за ценности. Не че бих убила човек и после бих била кой знае колко щастлива.
Но има и друг момент: според теб невинаги изневярата е "заслужена" от другия, но все пак ако той не те задоволява, напълно заслужава да страда, нали така? Ако приемем, че изневярата, за която той евентуално не знае, ще те накара да се почувстваш по-добре, защото има и такива случаи. Но ето това е истинската загуба н а време и нерви ,пропилени в някакви странни и сложни игри и манипулации.
И за какво ми е идеален мъж? Не го искам идеален, е, не го искам и няк'ъв мизерник,
всъщност изобщо не знам какво искам, но така си е открай време и за всичко.
Плюс това как ще намеря нещо, след като изобщо не го търся?
А когато нещо в гаджето ти не ти хареса, имаш два варианта:
- да го нарежеш на парчета
- да го зарежеш на боклука
И в двата случая съвестта ти ще е по-чиста от колкото би била, ако му изневеряваш.
Разбира се това е моята ценностна система, тъй като все пак говорим за ценности. Не че бих убила човек и после бих била кой знае колко щастлива.
Но има и друг момент: според теб невинаги изневярата е "заслужена" от другия, но все пак ако той не те задоволява, напълно заслужава да страда, нали така? Ако приемем, че изневярата, за която той евентуално не знае, ще те накара да се почувстваш по-добре, защото има и такива случаи. Но ето това е истинската загуба н а време и нерви ,пропилени в някакви странни и сложни игри и манипулации.
И за какво ми е идеален мъж? Не го искам идеален, е, не го искам и няк'ъв мизерник,
всъщност изобщо не знам какво искам, но така си е открай време и за всичко.
Плюс това как ще намеря нещо, след като изобщо не го търся?
Да, но под "аз" не разбирам само себе си, ами и хората като цяло или поне както би трябвало да реагират те според моите разбирания за това кое е правилно и кое не. Хипотетично, разбира се.z_lapa написа:Но тук не говорим за теб,а за хората като цяло,нали?JudyRamone написа:Изневярата е ГАДНА!
низостта да изневерявам.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Не не,не съм казвала такова нещо!Именно,че това,че той не ме задоволява(психически и физически) си е мой проблем-не негов!Виж поста ми по-горе,там го бях написала!А да убиеш човек е по-приемливо от това да му изневериш?според теб невинаги изневярата е "заслужена" от другия, но все пак ако той не те задоволява, напълно заслужава да страда, нали така?
П.П.:Нали няма да носиш нож на срещата ни?
Pak gluposti.....
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Втората част на изречението ми е мое мнение, както и всъщност както би трябвало да бъде. Просто показах несъвместимостта му с твоето.
На първия въпрос - зависи.
На втория въпрос - зависи.
На първия въпрос - зависи.
На втория въпрос - зависи.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Just PRIDE, OK?
- В началото бе словото
- Специалност: The fuzz is watching you!
- Обратна връзка:
Като ви чета темата не си единствена.всъщност изобщо не знам какво искам, но така си е открай време и за всичко.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе знаеш ли колко философии съм изписала по темата, не омаловажавай труда ми, копчетата на клавиатурата чак се разхвърчаха около мен.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Just PRIDE, OK?
- В началото бе словото
- Специалност: The fuzz is watching you!
- Обратна връзка:
И всичко това философията си го слага в малкия джоб точно с пет труднооспорими максими.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това си е между мен и философията.
Къш от тая тема! нямаш право на глас, освен ако не се имаш за дама
Къш от тая тема! нямаш право на глас, освен ако не се имаш за дама
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Е,то много народ изписа тук-мъже,жени...ама май останахме само двете....та..като нз какво искаш,как знаеш какво да ревнуваш? 
Pak gluposti.....
- renesanz
- Легендарен флуудър
ама вие обсъждате много задълбочено нещо,което е толкова лично,че не подлежи на цялостно обобщение. освен да си наложим вътрешна забрана? на сърцето не може да се налагат забрани. и не бих изневерила заради моментно желание,заради единия секс,по-скоро с човек,който обичам. не е ненормално да обичаш двама души и не става дума за "себеуважение" или уважение към другия,то е нещо,което не може да се обясни.но до сега не се е случвало,винаги съм била искрена с хората,просто някои неща са толкова хубави,че не ти дава сърце да ги разваляш...
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- z_lapa
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Напротив-напълно нормално е,даже много често се случва......не е ненормално да обичаш двама души
Pak gluposti.....