Олимпиадата по български език и литература

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Re: Олимпиадата по български език и литература

Мнение от pink floyd »

Съгласен съм - аз също не почувствах злобна атмосфера. Отделен е въпросът, че някои бяха СВРЪХамбициозни (което май не е зле); ще спомена само, че в рейса, който ни караше в неделя сутринта - преди олимпиадата,- недоспали девойки за пореден (последен) път преговаряха уводите(!) на своите(!?) теми. Не че и аз нямах мерак да успея, но ако не станеше, никому нямаше да се сърдя или да изпитвам злоба.
А това, че пратихме темата на форума в небитието, също е вярно :wink:

(shrewish, т'ва е все едно да те попитат: вие в ШеСтА гЛуХа ядете ли кокошките с перата? Тъпо е, когато някой софиянец се прави на голЕма работа, не мислиш ли?)
shrewish
В началото бе словото

Мнение от shrewish »

Поздрави от Ямбол, не от София :D Източникът на въпроса съм аз, а поводът да попитам е, че в някои градове не е привично да се ходи по домчета. Беше ми любопитно дали Силистра е сред тях.
Пък за темата на форума - не сме чак толкова офтопик, мисля. Все коментари, свързани с олимпиадата правим ;>
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от Borderline »

Хах ами някои отидохме там заради олимпиадата, други .... явно бяха провокирани от сближаването с участниците ... хора без задръжки - лошо няма! :drunken: Айде мир да има .... моя грешка, че не одобрявам пиенето по пейките.... въпреки това, въпреки че повечето от участниците не са мой тип, се държах дружелюбно. .... кой как учи и приговаря си е негова работа :roll: важен е крайният резултат :albino: Успех на всички през юли :wink: :roll: :)
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Аха - покрай олимпиадата едно приятелче започна романс с една (ма)дама от Русе...
За какво отидоха, а как се върнаха :D Явно олимпиадката е нещо повече от литература :wink:
Иначе - да, всеки да си учи, както иска, обаче в случая беше комично.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Не съм забелязала някой да се държи зле, въпреки че някои мъкнеха книги, критика и други информационни средства, не мисля, че са били толкова заслепени от амбицията...и аз се чудех какво правя там, де, но ми беше приятно да говоря с хора, които се интересуват от същите неща като мен.
За пореден път браво на лауреатите, и браво на тези, които са си намерили "другарче" :)
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Хах, сега се сетих - хванали са един пич да преписва :shock: (не е бил в моята стая обаче)... Задраскали му работата с няк'ви z-ове и x-ове и му запечатали плика :wink: На това му се вика нелоялна конкуренция...
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

Хах една мацка преписваше пред мен на изпита по история ... никой не я видя обаче :D :D
aMor faTi ;)

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.
Аватар
mimoncho
В началото бе словото

Мнение от mimoncho »

Къде мога да намеря информация за оценките от олимпиадата и класирането, и естествено за лауреатите,защото в сайта на регионалния инспекторат Габрово няма нищо такова :( .Ще съм много благодарна,ако ми отговорите
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение !
moon_child
В началото бе словото

Мнение от moon_child »

Единственият ти шанс е да си намериш телефона на аслужителя на РИО ,който ви е придружавал от Габрово. Ако не- чакаш да се задвижи раждясалият административен апарат и да ги изкара някъде. Според мен поне още месец ще ги влачат.

Аз имам МН добър 4.64 :lol: :drunken: много съм доволна, все пак писах на спомени отпреди година.
Човек, който търси мъдрост, може да се нарече умен, но ако мисли, че я е намерил, е безумен.
Аватар
mimoncho
В началото бе словото

Мнение от mimoncho »

Благодаря :)
Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение !
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

pink floyd написа::D Borderline, не си се излъгала - аз бях на първия чин от средната редица, а ти седеше вдясно от мен...Хмм, помня те много добре, обаче ще премълча конфиденциалната информация :shock: ; сещам се, че обсъждахме предстоящия воаяж до Съни Бийч след абитуриентския бал. :D
Ако красивата дама, която стоеше зад мен, чете тези редове, нека драсне някой пост! :drunken:
-------------------
Иначе определено суетенето около безумните матури бави ОФИЦИАЛНОТО оповестяване на резултатите от олимпиадата...

Тематично ще изразя мнението си за МОН:

Тъй зъл не съм, ала несретата
разбрах защо на нас е гост -
не съм министър на просветата,
та толкоз много да съм прост!
Ахх, имам чувството,че и аз бях в тази стая..Помня, че единствените цитати, които получи работата ми, бяха благодарение на момчето пред мен, което явно не беше случаен курортист:> А с Borderline, ако не се лъжа,разбира се, обсъждахме спецификите на провеждането на баловете в нашите градове:)) Жалко, че не помня номера на стаята...
Последно промяна от WhatSOeveR на 16 Юни 2008, 18:46, променено общо 1 път.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Виж ти, колко малък бил светът...Не само че си била в стаята, но точно теб имах предвид :shock: Е, как я караме :wink:
Аватар
WhatSOeveR
В началото бе словото

Мнение от WhatSOeveR »

Лелее...ама ти си лауреат..sry за забавените реакции, ама чета постовете отзад напред:>>Ами злее...мързелът преобладава..Май Правото все по-сигурно се превръща в мираж..а към теб-искрените ми възхищения..до колкото разбирам, КСК за теб е вече минало")Евала! и стискай палци на простосмъртните:)
Аватар
Borderline
От дъжд на вятър

Мнение от Borderline »

Аххх че ние сме се събрали ... сега и ако ни приемат ще е супер просто ....усещам аз как сигурно се забивам на археологията ... че тая литература :? :|
aMor faTi ;)

Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Хах, :D явно цялата стая сме се събрали... Пък и да рецитираш "Зимни вечери" за мен е по-удачно от това, да папагалстваш анализи. (дано не греша - паметта ми изневерява от известно време :drunken: ) Респект!
На мен така и не ми трябва тая оценка. Поне видях нивото на някои други "СВРЪХамбициозни" хорица, което не бих и искала да стигам. Пък на другарчетата браво. На мен ми стигаше излагацията предната вечер на техническата конференция. :lol:
Чакаме и другите щастливци да се обадят. :wink:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Публикувай отговор

Обратно към “Олимпиади”