Music Idol 2
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Re: Music Idol 2
Поздрав за победата!
Със Soldier... Томата разцепи мрака!
Със Soldier... Томата разцепи мрака!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Заслужено победи Тома - представи се най-стабилно на всички концерти, а и има харизма. 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе айде бе, голямата работа... Нора се представи в пъти по-добре и, Камилчо, как можеш да кажеш, че пее фалшиво и да претендираш, че разбираш от музика? Язък ти за отговорите на въпросите в онази тема. Не го казвам, щото ме е яд за Ясен (то, че ме е яд, яд ме е, но не ти скачам заради това), защото е кофти да казваш на бялото черно. Тома може много да ви кефи поради естеството на музиката, която е припознал като своя, но това не означава, че пее вярно/добре/по-добре от който и да е от останалите. Така или иначе, който и метъл да бяха хванали, съответното общество пак щеше да си го припознае като своя идол.
То, ако става въпрос, най-вярно пееше Иван... но това е съвсем друга тема. Нора претърпя страхотно развитие от кастингите до финала и заслужаваше да спечели.
А за Ясен няма да мрънкам повече - дано успее, Невена не стана кой знае какво, като спечели миналата година, дано Ясен, Нора и Деница победят победителя.
То, ако става въпрос, най-вярно пееше Иван... но това е съвсем друга тема. Нора претърпя страхотно развитие от кастингите до финала и заслужаваше да спечели.
А за Ясен няма да мрънкам повече - дано успее, Невена не стана кой знае какво, като спечели миналата година, дано Ясен, Нора и Деница победят победителя.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Абе верно нямате нужда така да говорите за Нора.
Може всякаква да е, ама пее жестоко.
Може всякаква да е, ама пее жестоко.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- pi4
- Легендарен флуудър
Невена спечели много награди на Музикалните награди на Фен тв,Бг радио,ММ и не знам още къдеТърговецът на кристал написа: Невена не стана кой знае какво, като спечели миналата година
Надявам се гореизброените медии да игнорират тоя плашипотарник.А той от тия медии и една награда няма да види и ще му видим равносметката догодина
Смърт на метъла.

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Наспи се, моля те!pi4 написа: Смърт на метъла.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Фалшиво пее не само според мен, а и според моето music family. За справка - професор по музика и водачка на виолите в Националната опера. Мога да приема тяхното мнение без капка съмнение.Търговецът на кристал написа:Бе айде бе, голямата работа... Нора се представи в пъти по-добре и, Камилчо, как можеш да кажеш, че пее фалшиво и да претендираш, че разбираш от музика? Язък ти за отговорите на въпросите в онази тема. Не го казвам, щото ме е яд за Ясен (то, че ме е яд, яд ме е, но не ти скачам заради това), защото е кофти да казваш на бялото черно. Тома може много да ви кефи поради естеството на музиката, която е припознал като своя, но това не означава, че пее вярно/добре/по-добре от който и да е от останалите. Така или иначе, който и метъл да бяха хванали, съответното общество пак щеше да си го припознае като своя идол.
(А смея да твърдя дори и аз дочух не един и два фалша).
Що се отнася до Тома - и от него не останах възхитен. Момчето, което отпадна непосредствено преди Нора, ми хареса най - много.
п.п. Търговец, никъде и никога не съм претендирал, че разбирам от музика. Ако намериш такъв мой пост - цитирай ме.
Последно промяна от camel на 02 Юни 2008, 22:23, променено общо 2 пъти.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Че той Томата затова участва
Да го дават по чалга долнопробните телевизии, които ги гледат само в задимените квартални кафенца, пълни с дрисльовци, които си пилеят времето по цял ден.
Да го дават по чалга долнопробните телевизии, които ги гледат само в задимените квартални кафенца, пълни с дрисльовци, които си пилеят времето по цял ден.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аха... ясно що не съм я чувала след финала миналата година, а тая вечер дори не я познах. Да е жива и здрава, ако това й е представата за кариера.pi4 написа:Постоянно я дават по Планета,Фен тв,Балканика,София кабел фолк.
*Камилчо - не можеш да ме уплашиш с титли. И аз имам уши, че и известно музикално образование, въпреки че не го развявам наляво-надясно като прани гащи.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Methuselah
- Легендарен флуудър
1-2 песни, че не успя да ги изпее - не успя, а моето music family - майка, баща, сестра (и куп лели и братовчедки) - всички музиканти, твърди че Нора пее страхотно. Не се опитвам да те надцакам, просто мненията дори и на професионалистите се разминават.camel написа:Фалшиво пее не само според мен, а и според моето music family. За справка - професор по музика и водачка на виолите в Националната опера. Мога да приема тяхното мнение без капка съмнение.Търговецът на кристал написа:Бе айде бе, голямата работа... Нора се представи в пъти по-добре и, Камилчо, как можеш да кажеш, че пее фалшиво и да претендираш, че разбираш от музика? Язък ти за отговорите на въпросите в онази тема. Не го казвам, щото ме е яд за Ясен (то, че ме е яд, яд ме е, но не ти скачам заради това), защото е кофти да казваш на бялото черно. Тома може много да ви кефи поради естеството на музиката, която е припознал като своя, но това не означава, че пее вярно/добре/по-добре от който и да е от останалите. Така или иначе, който и метъл да бяха хванали, съответното общество пак щеше да си го припознае като своя идол.
(А смея да твърдя дори и аз дочух не един и два фалша).
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Хвърляй къчове,хвърляй!Умрял ви е Тома за наградите на "престижните" чалга телевизии...pi4 написа:Смърт на метъла.
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Никого и никой не плаша. Не ти натрапвам моето мнение. Просто смея да твърдя, че къщата ми се населява от големи музикални ерудити (за мое щастие). Знаеш, че нямам нищо против теб и дори най - дълбоко те уважавам.Търговецът на кристал написа:Аха... ясно що не съм я чувала след финала миналата година, а тая вечер дори не я познах. Да е жива и здрава, ако това й е представата за кариера.pi4 написа:Постоянно я дават по Планета,Фен тв,Балканика,София кабел фолк.
*Камилчо - не можеш да ме уплашиш с титли. И аз имам уши, че и известно музикално образование, въпреки че не го развявам наляво-надясно като прани гащи.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Нора изфалшивя на няколко места тази вечер.
Ясен - няма да го коментирам- мястото му не беше сред финалистите.
Деница - ще успее, с каквото и да се захване,защото 1. показа,че го може въпреки тъпите забележки по нейн адрес за външния й вид; 2. показа,че е страхотен човек.
Тома нямаше слаба песен...
Ясен - няма да го коментирам- мястото му не беше сред финалистите.
Деница - ще успее, с каквото и да се захване,защото 1. показа,че го може въпреки тъпите забележки по нейн адрес за външния й вид; 2. показа,че е страхотен човек.
Тома нямаше слаба песен...
Toto-I will remember
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Радва ме обаче как Кака Мод директно каза, че Вили Казасян не разбира от музика ("Ясен не е певец, Ясен е МУЗИКАНТ-певец").
Долу капаците... да се наврете в метъла/рока и ония около тях и да си знаете само тези стилове, не ви поставя много по-горе от хора като pi4. Не че съм някоя, за да ви го казвам.
Няма да пиша повече по тази тема, нещо спря да ме кефи общуването наоколо.
Долу капаците... да се наврете в метъла/рока и ония около тях и да си знаете само тези стилове, не ви поставя много по-горе от хора като pi4. Не че съм някоя, за да ви го казвам.
Няма да пиша повече по тази тема, нещо спря да ме кефи общуването наоколо.
В края на ноември
В края на ноември