СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
нямам представа и аз се запитах дали не е трябвало все пак някой от документите,които попълвах да остане в мен.
Айде и аз за всеки случай да попитам, да не взема утре да се разкарвам ненужно - в ЦИЕК няма каса нали?
- purplechan
- В началото бе словото
До ФНПП има ли книжарница от която да си купя необходимите документи за записване?
Ужас, останали са много хора от днес за утре, аз се чудя утре как ще е. Да не се наложи да спя в София? Щях да пътувам с влак дето пристига 10:30, сега се чудя има ли смисъл и дали да не накарам нашите да ме закарат с кола...
Защо по дяволите са оставили толкова кратък срок за записване щом не могат да се справят???
За право става въпрос.
Защо по дяволите са оставили толкова кратък срок за записване щом не могат да се справят???
За право става въпрос.
Ужас,аз имам въпрос утре пътувам за София с автобус,които ще ме остави на централна гара от там някой би ли ми казъл как да стигна до факултета за начална и предучилищна педагогика,някой би ли ми дал маршрут , кое да хвана като номер за да стигна до мястото,благодаря ви предварително!
-
anetaivaylovam
- В началото бе словото
Такаа... въпроса ми е следния: след като съм се записала за второ класиране нали ми се запазва мястото в специалността в която съм приета на първо
- lady_desert_rose
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Да. То затова се оставя дипломата като депозит, за да ти се пази мястото от първо класиране.anetaivaylovam написа:Такаа... въпроса ми е следния: след като съм се записала за второ класиране нали ми се запазва мястото в специалността в която съм приета на първо
Dream it. Wish it. Do it.
Щом са ви я дали, значи може да си стои у вас. Иначе забравих да уточня, че и на нея го има факултетния номер де. Не се шашкайте за такива дреболии.tsveteto написа:Acapella написа:В страницата на СУ - никъде. По някое време данните ви ще ги има в СУСИ, но мисля, че там след първи септември можете да влезете, за да видите. Само не се доверявайте 100% и на СУСИ де, че сайтът е пълен с грешки. Иначе факултетните номера ви ги пише в книжките, а книжките ще си ги получите в най-добрия случай на 1 октомвриrunare написа:А някъде в страницата на СУ може ли да си видим фак.номер и прочие неща след като вече сме записани?
Ама аз имам факултетния си номер на личната карта, която е в мен...да не би да е трябвало и тя да остане заедно с книжката??
И, хора, за сто и шести път в рамките на този ден и в рамките на тази тема сигурно, ако сте се записали за второ класиране мястото в приетата специалност на първо класиране се пази.
Иначе ... до ФНПП ... имам бледи спомени, че с 404 може да се стигне директно от Централна гара, но не съм сто процента сигурна, така че по-добре някой друг да те упъти.
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
- Katz-kun
- В началото бе словото
- Специалност: Почти Скандинавистика
- Курс: кандидат-студент
Имам въпросец - когато подаваме документите, в голямото книжище вписват ли датата, на която сме се записали? Че нещо цял ден ми беше кофти заради жегата, та не забелязах.
Mother, I tried, please believe me,
I'm doing the best that I can.
I'm ashamed of the things I've been put through,
I'm ashamed of the person I am..
Скандинавистика - I курс~
-
Natalchetoоooo
- В началото бе словото
- Специалност: география
Утре за депозирането на дипломата, освен нея какво трябва да нося?
-
nickbg
- В началото бе словото
Записването за кореистика може ли да стане само в ректората или трябва да се ходи и до ЦИЕК?
- Katz-kun
- В началото бе словото
Ходи се до ЦИЕК. В паричния център на Ректората си плащаш семестриалната такса за първия семестър, за да ти чукнат печат на студентската книжка; след това се запътваш към ЦИЕК, за да си подадеш документите.nickbg написа:Записването за кореистика може ли да стане само в ректората или трябва да се ходи и до ЦИЕК?
А ако имам квитанция за платена такса, нужно ли е да се ходи въобще в ректората?Katz-kun написа:Ходи се до ЦИЕК. В паричния център на Ректората си плащаш семестриалната такса за първия семестър, за да ти чукнат печат на студентската книжка; след това се запътваш към ЦИЕК, за да си подадеш документите.nickbg написа:Записването за кореистика може ли да стане само в ректората или трябва да се ходи и до ЦИЕК?
- Katz-kun
- В началото бе словото
Доколкото разбрах - да, но не трябва да се редиш на опашка, а само отиваш до човека, "вардещ" касите, показваш му квитанцията си и той те ориентира по-нататък.Melter написа:А ако имам квитанция за платена такса, нужно ли е да се ходи въобще в ректората?Katz-kun написа:Ходи се до ЦИЕК. В паричния център на Ректората си плащаш семестриалната такса за първия семестър, за да ти чукнат печат на студентската книжка; след това се запътваш към ЦИЕК, за да си подадеш документите.nickbg написа:Записването за кореистика може ли да стане само в ректората или трябва да се ходи и до ЦИЕК?