СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Нямаш никакви грижи да се запишеш тогава и с тези снимки, не се притеснявай. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
although, не знам как да ти се отблагодаря! Страхотен си...и всички, които отговаряте на понякога тъпите ни въпроси, зададени 100 пъти!although написа:Нямаш никакви грижи да се запишеш тогава и с тези снимки, не се притеснявай. : ))
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
Здравейте, извинявам се за въпроса, който може и да ви се стори неуместен, но тъй като след подробно разглеждане на документа с годишните такси не открих информация за специалността "Южна, източна и югоизточна Азия" реших да попитам някой има ли някаква представа каква всъщност е таксата ? Благодаря предварително!

-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Тъй като това е изключително нова специалност за ФКНФ и реално сега ще се изучава за първа година, а документът с таксите е за миналата учебна година, то напълно е нормално да не можеш да я намериш сред всичките останали специалности. Изхождайки от факта, че всички дисциплини във ФКНФ са с годишна такса от 500 лева, то преспокойно мога да ти кажа, че и за Южна, източна и югоизточна Азия ще е толкова... Също така имам някакъв бегъл спомен от Факултетния съвет, на който се решаваше всичко около тази нова специалност, и отново мога да ти кажа, че таксата ще е 500 лева. : ))
Нямай никакви грижи, радвам се, че съм бил от полза и че това се оценява, друго не ми трябва... дет' се вика едно "мерси" ми е напълно достатъчно. Иначе няма тъпи въпроси или поне аз не ги разделям на тъпи и умни. : ))nuketdan написа:although, не знам как да ти се отблагодаря! Страхотен си...и всички, които отговаряте на понякога тъпите ни въпроси, зададени 100 пъти!although написа:Нямаш никакви грижи да се запишеш тогава и с тези снимки, не се притеснявай. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Благодаря ти изключително много : )) И аз предполагах, че ще е нещо такова, но исках да го чуя и от някой по-запознат. Отново благодаря : ))

-
Natalchetoоooo
- В началото бе словото
- Специалност: география
- Курс: кандидат-студент
Много благодаря за отговора, и още един въпрос какво представлява процедурата по депозирането на дипломата, бързо ли става, тъй като съм от 9:00 на работа, ако отида в 7:30 дали ще приключа до 8:30?although написа:Да, на горните две мнения! : ))
Мхм, прави са хората, нещо не съм видял както трябва и съм погледнал друга специалност, извинявай за подвеждането, ала тази вечер ще сънувам форума и всичките въпроси, на които ми се наложи да отговарям, та да - половината от 340 лева трябва да платиш, за да се запишеш, демек - 170 лв.Natalchetoоooo написа: Сега ми казаха, че не трябва да плащам 350 лева, а половината сума кое е истина, обърках се вече
- MidnightSun
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
- Курс: първи
В сайта на СУ при раздела за Такси има допълнителна заповед към тази за тазгодишните такси. Там си пише за Южна,Югоизточна и Източна Азия, че годишната такса е 500 лв.~insane~ написа:Благодаря ти изключително много : )) И аз предполагах, че ще е нещо такова, но исках да го чуя и от някой по-запознат. Отново благодаря : ))
“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” - Mark Twain
I курс, Туризъм
I курс, Туризъм
-
elira
- В началото бе словото
- Специалност: Начална училищна педагогика и чужд език
Natalchetoоooo написа:Много благодаря за отговора, и още един въпрос какво представлява процедурата по депозирането на дипломата, бързо ли става, тъй като съм от 9:00 на работа, ако отида в 7:30 дали ще приключа до 8:30?although написа:Да, на горните две мнения! : ))
Мхм, прави са хората, нещо не съм видял както трябва и съм погледнал друга специалност, извинявай за подвеждането, ала тази вечер ще сънувам форума и всичките въпроси, на които ми се наложи да отговарям, та да - половината от 340 лева трябва да платиш, за да се запишеш, демек - 170 лв.Natalchetoоooo написа: Сега ми казаха, че не трябва да плащам 350 лева, а половината сума кое е истина, обърках се вече
Чисто логически мисля че нямаш шанс
Това въобще съм го пропусналаMidnightSun написа:В сайта на СУ при раздела за Такси има допълнителна заповед към тази за тазгодишните такси. Там си пише за Южна,Югоизточна и Източна Азия, че годишната такса е 500 лв.~insane~ написа:Благодаря ти изключително много : )) И аз предполагах, че ще е нещо такова, но исках да го чуя и от някой по-запознат. Отново благодаря : ))

Има ли някакъв шанс да потвърдя за 2ро класиране със копие от дипломата с печат ВЯРНО С ОРИГИНАЛА или не става, защото аз съм от друг университет и ако искам да дам оригинала мога само като се откажа от там, а аз не искам да се отказвам докато не ме приемат каквото искам тук 
-
southernsun
- В началото бе словото
Извинявам се много за некоректността ми , но постоянно съм в движение и нямам време да проверявам страниците назад понеже съм от телефона.... тааа главния въпрос ми е - Аз като съм приет арабистика си отивам в ректората там на касата си плащам таксата и там си се записвам , нали ? Защото като ходех на курсове по Английски език от СУ ме караха във факултет , който се намира на около 5 минути пеша от хотел Плиска и там до колкото си спомням пишеше ФКНФ и първо трябва да ида до ректората да платя таксата и да се върна към хотел Плиска или просто се бъркам с местоположението на факултета и трябва да си остана в ректората там да си се запиша.
Плащаш в паричния салон на Ректората и след това отиваш да се запишеш в ЦИЕК:
Център за източни езици и култури
Бул.”Тодор Александров”№ 79, ет.1, каб. 2
Център за източни езици и култури
Бул.”Тодор Александров”№ 79, ет.1, каб. 2
Fostataa, знам само, че би могъл да си вземеш дипломата от канцеларията на университета, в който учиш, за строго ограничен период от време, след който трябва да я върнеш /това се прави, защото нямаш право да учиш по държавна поръчка в два университета едновременно/ - не знам обаче дали такъв вариант би ти свършил работа
А относно копието, за съжаление, нямам никаква представа 
“You'll never find a rainbow if you're looking down”
-
_kristina_
- В началото бе словото
Здравейте. Приета съм и след малко отивам да се записвам. Въпросът ми е мога ли да платя таксата във Факултета по начална и предучилищна педагогика,където съм приета, или трябва да се разходя до Ректората ?
-
m.kraleva
- В началото бе словото
Искам да платя в банка, която е в град извън София и в тази връзка ме интересува на основание за плащане какво точно да напиша? Благодаря предварително!