Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- mirchetu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
- Курс: втори
Нееее... лекции ОНХ ... това са най-безплодните лекции, които някога бих могла да си представя. Не помня как се казваше жената, която изнасяше лекциите, ама ви казвам, че трудно връзва две смислени приказки. Накрая я питахме разни неща по лекцията и тя отговаря "Че аз откъде да знам?"крис написа:(и то ОНХ -ще разберете защо уточнявам)
- inspiration
- В началото бе словото
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- inspiration
- В началото бе словото
И аз това вдиях в програмата, моето е в понеделник...няма ли да полудеем 7 часа. Бтв някой ако иска програма за 7 и 8 група МБ, да каже.ira написа:Нямам нито едно момче в групата. Това е отвратително![]()
Иначе нямам кой знае какви впечатления от сградата и аулата, защото хиляди пъти съм била там Искам да се оплача, че утре имам 7 часово упражнение по цитология
Последно промяна от cufff на 01 Окт 2007, 19:32, променено общо 1 път.
Уф това мръзнене звучи ужасно. КАто ходя на курс в техническия си взимам допълнително яке. Там е ужасния отвратителен студ. Септември с печка вътре и пак умираш от студ.alteia написа:Е, колеги, как беше днес?
То е още много рано, но все пак първият ден в БФ като студенти, посрещане...Впечатления за Аулата
, ще има да мръзнете.
![]()
Пиша тук, въпреки че трябва в раздел Студенти в темата за БФ или в сайта на нашите хора, но тази тема я посещавате най-много.
Сейм. Но аз с това съм свикнала от гимназията. ^^ Голям змиярник се получава. xDira написа:Нямам нито едно момче в групата.
Иначе мина по-добре, отколкото очаквах. Само дето така и не можах да чуя името на курсовия ни ръководител по МБ. Ако има някой чул, да каже, моля. =)
Бтв студът ми харесва засега. Зимата ще говорим пак. ^^
Иначе аз утре имам от 8 до 8. о.0 С една тричасова и една едночасова дупка. Нооооого приятно.
Ааа, още едно въпросче. Спортът задължителен ли е или факултативен? *стиска си палци*
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
- katia_kateto
- В началото бе словото
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- katia_kateto