КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008 - математика
Благодаря! Направо ме е срам, че не се сетих... Успех на всички утре!
- awhile
- В началото бе словото
Само да ви питам, имаме ли право да правим чертежите на изпита с молив или всичко трябва да е написано с химикалка?
.::keep knockin...noone's there::.
Успех на изпита утре, дано да изкараме хубави оценки още на предварителния, че ако не друго, да сме по-спокойни нататък.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Успех! И само най-добрите да ми станат колеги xD
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
до колко дни след изпита излизат резултатите?
with hope in our hearts and bricks in our hands we sing for change
-
parazite
- В началото бе словото
Ok бех последен.
. Само искам да попитам кога ще излезнат резулатите и кога ще излезнат и отговорите на задачите. 
уж след около 10 дни трябва да са проверени... а за отговорите можеше да си ги купиш веднага след като излезна от университета - поне при мен беще така (но аз не си ги купих)
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
Ужас, нищо не направих, очаквах поне малко по-добре да се прадставя, знам, че тук не е като в ТУ или УНСС /и на двата имах 5,50/, а тук ще се моля за 4. Имам 4 верни и на едната имам грешка при смятането, та почти 5, а от другите само някакви откъслячни неща. Е, има и редовен 
може ли някой да качи решенията като мупопаднат.
благодаря предварително
благодаря предварително
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
айдее бе няма ли тия отговори да се качат някъде най-накрая?
тая 4-та задача как се смята.измислих 2 решения -получават ми се различни странни отговори.явно не мога да сметна-нз...
-
parazite
- В началото бе словото
Който ги има нека ги сканира и да ги сподели. stan4o.d@gmail.com Примерно
Ще съм ви много благодарен. а= 12 b=6 ми се получи на 4-та задача.
- kriskata
- Пишете, о, братя
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
много точно си ги получил 0о ..тва вече ми се струва невъзможно
,а толкова проста задача иначе пфуууууууууу...
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
n@sko написа:а за отговорите можеше да си ги купиш веднага след като излезна от университета - поне при мен беще така (но аз не си ги купих)
Вече без пари ги направихме и пак се циганят хората.Теодора написа:А на каква смешна цена...
Всяка година все едно и също. И един лев да бъдат, 10 лева да бъдат и без пари да бъдат, всеки е ега ти модела.
Мине някой, предложиш му, той въобще не те гледа в очите, гледа решенията и кутията и казва "ммм". Като дойде тоя момент с разпространението на решенията, имам чувството, че на моменти съм в краварник. Или пък - ааа, като се плаща, не искам. До миналата година беха 2 кинта, сега 1 лев ако кажете че са пари, решихме да направим стабилна конкуренция на мобилните оператори с промоции
Смешки отвсякъде - казваш, че предлагаш решенията и да те питат - "Имате ли решенията?"
И друго - не искам да ги гледам. Е ОК, ти като си зле, и да гледаш и да не гледаш все тоя.
Обаче имаше и коректни пичове. "Решенията ли предлагате? Заповядайте" и тежкарски пъхат левчето.
Сега по самите задачи... Аз като видях първите 5, направо се хванах за главата. Такива подигравки на изпит за Университета
На 6-та задача врътката е за външната ъглополовяща, в 7-ма полагането, 8-ма смяташ - такива с най-големи и най-малки лица, обеми - бол. Искам само да си реша 9-та и 10-та.
И накрая който не знае - човекът с леката ръка беше Георги Керемедчиев от София. Името му беше написано тържествено на дъската в двора на Ректората, както всеки път се изписва името . Но го казвам, да знаете кой да черпите.
А да - като видях народа в двора на Ректората, по едно време всеки трети имаше червено листче. Но това беше в рамките на около 5 минутки, после нещата се разредиха. Грейна ми страхотната идея за следващия път вместо да се предоставят решенията.. тегава работа... да се изнесе едно семинарно занятие и да се обяснят задачите. И да има примерно билети.
Че кутии, че листи... тежко, тежко.

Ето задачите и продаваните решения:
http://bgmath.blogspot.com/2008/05/blog-post_18.html
http://bgmath.blogspot.com/2008/05/blog-post_18.html