Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
Не, ще те приемат най-горното желание, ако ти стига бал.
medicate, medicate
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
печално, но вярно 
- Silmarien
- От дъжд на вятър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
Ако се опитваш да я отвориш с Mozilla, може би това е проблемът; аз така бях като чаках оценките от предварителния, изобщо не можех да си вляза в персоналната информация, даже други хора ми проверяваха оценката. Пробвай с Internet Explorer, работи съвсем нормалноveso_menteto написа:защо бутонът "търсене" на страницата за персонална информация не работи?
от седмици не става
Има бутон едит - с него редактираш мнението си, за да е такова, каквото искаш, както и бутон, с който можеш да изтриеш последното мнение, ако то е ТВОЕ. Така че като пуснеш 2 ЕДНАКВИ мнения, да изтриеш второто си такова. От Pisobella
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, можеш само в по-горни специалности. Ако са те приели нещо, което е над Арабистиката, не можеш да се смъкнеш надолу, тоест да пробваш да се класираш за Арабистика.theDarkSite написа:аз имам въпрос: сложил съм индология преди арабистика като желание. Ако искам обаче повече арабистиката сега мога ли да се откажа от горното и да се запиша за по-долното, ако балът ми стига и за двете специалности

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Само СУ остана да обяви класиранията си!Надявам се да не ни карат да чакаме до 5-ти!
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
май дотогава ще чакаме ,и аз нямам търпение вече ,за да знам какво ще правя 
Именно за това давам зор...защото и аз съм приет вече,но чакам СУ!charming написа:май дотогава ще чакаме ,и аз нямам търпение вече ,за да знам какво ще правя
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
this is madnessPisobella написа:Не, можеш само в по-горни специалности. Ако са те приели нещо, което е над Арабистиката, не можеш да се смъкнеш надолу, тоест да пробваш да се класираш за Арабистика.theDarkSite написа:аз имам въпрос: сложил съм индология преди арабистика като желание. Ако искам обаче повече арабистиката сега мога ли да се откажа от горното и да се запиша за по-долното, ако балът ми стига и за двете специалности
- Troublemaker_
- В началото бе словото
Извинете ме, ако вече е задаван подобен въпрос, но в момента нямам много време да чета предишните мнения
Бих искала да получа малко повече информация за формирантето на бала за общежития. Как точно се смята? И ... има ли някой мин.балове за общежитие от миналата година
Ще съм много благодарна, ако съдействате, на изкаралите високи оценки - честито

Waiting...
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Оценката за класиране за общежитие се смята като разделиш приемния си бал на броя балообразуващи оценки. Примерно при мен балът ми за МО е 28.
Балообразуващите оценки са ми 5. Историята при мен се удвоява, затова се смята за 2 броя балообразуващи оценки. 28/5 = 5.60.
За минималните балове вече не мога да ти кажа, защото от сайта са ги махнали. По спомен ще ти кажа, че за ЮФ беше 5.51, ФМИ - 5.52, за останалите факултети не се сещам, но бяха по-нисички.
Поразгледай форума на сайта, който ти дадох, предполагам, че там ще намериш полезна информация.

Балообразуващите оценки са ми 5. Историята при мен се удвоява, затова се смята за 2 броя балообразуващи оценки. 28/5 = 5.60.
За минималните балове вече не мога да ти кажа, защото от сайта са ги махнали. По спомен ще ти кажа, че за ЮФ беше 5.51, ФМИ - 5.52, за останалите факултети не се сещам, но бяха по-нисички.
Поразгледай форума на сайта, който ти дадох, предполагам, че там ще намериш полезна информация.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- Troublemaker_
- В началото бе словото
Благодаря за изчерпателния отговор

Waiting...
В дипломата си имам оценки от 3 чужди езика.Испански - 4 Английски 5 Руски 6.При формиранито на бал - а от дипломата ми се взема история и чужд език.Кой език ще се вземе???
- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Взимат ти най-високата оценка от чуждите езици.Bojo написа:В дипломата си имам оценки от 3 чужди езика.Испански - 4 Английски 5 Руски 6.При формиранито на бал - а от дипломата ми се взема история и чужд език.Кой език ще се вземе???
Един въпрос от мен: Интересува ме специалностите Политология и Минало и съвремие на Югоизточна Европа към коя област на висшето образование (към кое професионално направление) се водят. Въпросът ми е свързан със стойноста на семестриалните такси за различните направления. Предварително благодаря!
Някой дали знае кога и къде може да стане това ?(2) След обявяване на резултатите от всички конкурсни изпити в тридневен срок (от 4 до 6 август включително) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи.
1. Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на картончето с входящия номер и личната карта. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж.
2. Достъп до залите за идентифициране на писмените работи имат само членовете на техническата комисия, оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата.
3. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения по писмените работи на трети лица.
Всички годишни такси по специалности:Един въпрос от мен: Интересува ме специалностите Политология и Минало и съвремие на Югоизточна Европа към коя област на висшето образование (към кое професионално направление) се водят. Въпросът ми е свързан със стойноста на семестриалните такси за различните направления. Предварително благодаря!
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/taxi08-09.pdf
Feed Me!