Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Петко
В началото бе словото

hei

Мнение от Петко »

Privet na vsi4ki,
Predpolagam vsi4ki ve4e ste polu4ili meil ot Ralica. Tq predlaga v subota da zapo4nem. Vie kakvo mislite?
Последно промяна от Петко на 04 Дек 2007, 15:19, променено общо 1 път.
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Аз съм твърдо против!!! Толкова време организации за разни глупости с някви колеги и сега фински?! Извинявам се много, ама тя като е толкова заета и вечно ние трябва да се съобразяваме и треперим, не е ли време и тя да го направи. Все пак си и плащаме! Да не говорим, че има хора, предполагам и от вас, които ще са извън града и са дали со паля пари за някви тъпи куверти, да си дадат малко почивка. И сега какво - фински?! Нали щеше да е в неделя! Луда работа! Всеки луд с номера си!
Аз няма да дойда! Дано и вие да не ходите, щото не искам да изпускам нищо! Пари се дават! А за бедняци като мен това си е много :)
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Брей, елфер, по-спокойно!? Не стига, че закъсня за първата среща, а сега с претенции.
Аз и-мейл не съм получила, някой да пейстне съдържанието. Аз ще съм тук, нищо не ми пречи да ида. 8 декември ни преди, ни сега ще празнувам.
Петко
В началото бе словото

za crematory

Мнение от Петко »

Tova e meila :

Zdraveite!
Izprashtam tozi mail otnovo do vsichki s predlozenie da imame chas po finski tazi sabota 8.12 v 180 kabinet ot 10.30h, nadjavam se dostapat do univ. da bade svoboden. Molja da obsadite tova moe predlozenie, tai kato razbrah, che mai povecheto ot vas se poznavate i da me uvedomite vazmozno nai-skoro shte mozete li da doidete ili ne.
Lek den,
Ralitsa
zlinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от zlinka »

Може и събота :?
Аватар
nousha
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nousha »

Така, значи аз в четвъртък ще снимам учебника и тетрадката три пъти, единият път е за Принцеса, която вече ще го преснима натам за други хора. Силно се надявам да се уговорите за час в неделя, но ако е събота - събота да е, ще дойда и ще нося копията за д-р Хаус и Търговката на кристал. Дано следващите сбирки са в неделя.
Аватар
Яна
В началото бе словото

Мнение от Яна »

Мисля , че точно тази събота ще е леко тегаво , защото се пада 8-ми и някой може да иска да празнува. Аз съм съгласна, защото ще съм си в София. Не е лесно да се организира толкова народ. Нормално е да има недоволни , но така е то :) Ще е добре вече да започваме с уроците.

До скоро :)
Karibdus
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Karibdus »

100% съм там :) Според мен този курс е доста по-интересен от, който и да е 8ми Декември. :)
What is locked, can be opened
what is hidden, can be found
What is yours, can be mine!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Събота аз съм ОК, но съм почти 100% сигурна, че уни-то ще е затворен.
Това 180 е дето бяхме първия път, нали?
Аз съм там, ще нося парите за копието (Нуша, драсни колко ти дължа :)) и... съм съгласна, че 8ми декември е странна дата, но предвид, че е сутринта, 9ти е по-странна :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Абе най-малкото ще си направим втора организационна среща, ако не друго :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Crematory написа:Опа, преписала съм го грешно, да :roll: :lol:
А къде са им ударенията и как, ****, се четат ? примерно y как се чете, и тези с по две точки - по-меки ли са, по-дълги ли са, какви са? :lol:
Y се чете като нещо като "ю" (даже бих казала, че аз не намирам същствена разлика), ä се чете като по-отворено "а", но все пак е по-скоро "а", отколкото "е". Ö е като "ьо", ама по-прибрано. Бе аз да не съм филолог, че да мога да ги обяснявам тия работи :oops:
Всичко е приблизително, но е приблизително така :) Двойното -кк най ме радва мене. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз, като човек с 4 по френска фонетика, почти разбрах за какво ми приказваш :lol:
Предлагам леко по-ранна среща на стълбите на Главния вход в 10.15? М? За да не се чудя какво да правя сама, ако не пускат в СУ-то :lol:
ponex
В началото бе словото

Мнение от ponex »

ponex написа:възможно ли е да се запиша...не съм студент а съм още 15 годишен и уча японски ма ми е мерак и фински да уча кажете ако може ... :roll:
:roll:
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Понекс, що да не може. Макар че според мен ще ти дойдат доста хард два езика, които нямат нищо общо нито с българския, нито с някои от по-разпространените западни езици :roll:
Karibdus
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Karibdus »

Crematory написа:Аз, като човек с 4 по френска фонетика, почти разбрах за какво ми приказваш :lol:
Предлагам леко по-ранна среща на стълбите на Главния вход в 10.15? М? За да не се чудя какво да правя сама, ако не пускат в СУ-то :lol:
И аз съм навит за по-ранна срещичка. И ще съм в 10:15 на стълбите на главния вход. :)
What is locked, can be opened
what is hidden, can be found
What is yours, can be mine!
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”