Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
FTF написа:Всъщтност мисля да направя дооста дълга туристическа обиколка из историческите паметници и монументи. Пък за тия клубове ше му мисля по-късно
това не е клуб
това е свърталище на малолетния разврат
1 път отидох на 14 и още се чувствам омърсен
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
ми на 14 да се напиваш не е много добре. Аз се чудя що си на тва дередже ся.
БТВ имах си приятели във форума. Напиха се след изпитите и ся са в болници
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
FTF написа:ми на 14 да се напиваш не е много добре. Аз се чудя що си на тва дередже ся.
БТВ имах си приятели във форума. Напиха се след изпитите и ся са в болници
аве аз не пия от 14
аз късно се пропих
и шкембе късно проядох
аз съм мн културен човек
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Аз искам да попитам дали с приятеля ми можем да живеем в семейно общежитие без да сме женени. Той ми каза, че в Русе (понеже досега учеше там) може да си извадите някаква бележка с дата за сватбата в бъдеще... какво точно представлява тая бележка, или за СУ не важи такова нещо, а трябва да сме женени. Аз попрочетох из сайта, но.. нещо много много не ми стана ясно как стоят нещата.. Та моля някой от вас, ако знае нещо по въпроса да ми даде малко инфо
Do now follow where the path may lead, go instead there is no path and leave a trail!