Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Те тия са приети в УНСС, не се притеснявай. Пък и не е толкова важно какви са другите, а къде какво учиш. Поне според мен
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

абе...Утре Носете Съответната Сума да си гледат работата!те за пари биха продали и душата си!ЕВАЛА на СУ-то че си държи на принципите!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Хайде да не започваме темата кой би продал душата си за пари... Всеки! Тази тема се изчерпа.
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

diana_gk написа:Те тия са приети в УНСС, не се притеснявай. Пък и не е толкова важно какви са другите, а къде какво учиш. Поне според мен
Това вече са неаргументирани и немотивирани съждения - системата за проверка е автоматизирана, респ. факторът субективност напълно отсъства
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Просто видях кой беше на устния изпит в УНСС и кой И в СУ. И определен вид девойки просто липсваха в СУ. Те се помнят по физиономия.
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

diana_gk написа:Просто видях кой беше на устния изпит в УНСС и кой И в СУ. И определен вид девойки просто липсваха в СУ. Те се помнят по физиономия.
какво разбираш под "определен вид девойки"...ти за какъв "вид девойка" се имаш...не злобея :D , просто са ми интересени подобни изказвания. :lol:

А темата за плащаш-взимат те...стига приказки на изуст. Знае се-такива работи навсякъде...повече или по-малко..има ги..факт са. Пак повтарям-навсякъде. Нас, обаче, какво ни бърка...нека си влизат . Ако имаш акъл и късмет и ти ще си "in" .
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Под определен вид девойки имам предвид онези, които ми събраха очите пред УНСС. По принцип нямам нищо против никой, но когато отиваш на такъв изпит , а полата ти е по-къса от педя и т.н. не ми се струва особено уместно
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

Нали не е забранено? Какво те тревожи? Всеки постига целите си, както може. На някои им се отдава едно, на други -друго... И така... Най-хубаво е да ни се отдаваше всичко, но няма как... На мен тези никога не са ми пречели. :) Пък и едва ли си взимат изпита чрез късите си поли. Все пак тези комисии са се нагледали на такива :roll:
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

No comment. Speechless. и т.н. :D
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Да не говорим, че ако са попаднали в моята комисия (три жени), само са ги издразнили. :lol: Нз, за мен правилната тактика е да имаш спретнат чист вид, а не да се правиш на магистралка, защото има значителен риск това вместо да ти помогне, да ти попречи. Нооо всеки сам си решава какви ще ги върши, така че... ;)
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Шепот, благодаря за подкрепата. Май от чакането се поизнервихме доста.
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

хорааа -утре е заветния ден! :D каква специалност сте писали на 1во място?искам да ви попитам - може ли момиче с бал 23.25 да влезе на 1во класиране с БГ филология или специална педагогика?!какво мислите?!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз имам като първо желание журналистика... Някакси не ми е напрегнато за утре...само се надявам да изнесат класирането сутринта....Иначе за баловете - да не гадаем - утре ще се знае със сигурност :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

diana_gk написа:Под определен вид девойки имам предвид онези, които ми събраха очите пред УНСС. По принцип нямам нищо против никой, но когато отиваш на такъв изпит , а полата ти е по-къса от педя и т.н. не ми се струва особено уместно
Е това вече е въпрос на усет...За някой неща си има правила, някакъв етикет...пък и според мен неподходящият външен вид само им е попречил. Същото важи за хората, вкарали някакви крайни пънкстилове по изпитите - фраш от обици по лицето и т.н...но интересното е защо повече са критикувани дамите с къси поли...дали защото, освен че определено не успяват да преценят къде точно се намират, имат хубави крака :wink:
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

DaNce_ написа:Е това вече е въпрос на усет...За някой неща си има правила, някакъв етикет...
Именно това имах предвид. Ако не можеш да прецениш как да се покажеш в подобна ситуация, значи не разбираш самия случай. Не мисля, че на този изпит най-важно е да покажеш какво тяло имаш, макар че ако го направят в тази насока, журналистиката в България за в бъдеще ще се развива мн добре. Все пак красотата ще спаси света. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”