Ти само информативно питаш или си от тези - "да уча висше, а пък ако ще и физика да е, стига да се кандидатства лесно и без мн усилия"? На мен лично не ми беше много лесно,но пък сама си се подготвих за един месец - целия материал от 8ми клас до 10ти.. Ти с физика ли искаш да кандидатстваш?кой повика кой почука написа:лесно ли се влиза с тази физика или само за тея дето я чаткат им е лесно
За всички физици
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Уф, на мене ли го казвашdenitu написа:...В България няма особено много реализация,но пък аз не кандидатствам заради тази реализация и не мисля какво ще работя след това,защото според мен е най-важно да учиш това което най ти допада...
Всички ми повтарят, че съм се забила с мойта Астрофизика, а пък аз толкова й се радвам...
После вече нз кво ще правя
Hope for the best,
plan for the worst.
plan for the worst.
-
кой повика кой почука
- Драскач
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
Споко!! На мен всички ми се чудят как въобще искам да уча физика, а не разбират че винаги съм била мъжко момиче и не съм се интересувала от типично момичешки неща...дори съм завършила ЕЛектрониката, а не типичната НЕМСКА или АНглиийска гимназия..И чесно да ти кажа не виждам как бих могла да уча няква филология или право..Cassie написа:Уф, на мене ли го казвашdenitu написа:...В България няма особено много реализация,но пък аз не кандидатствам заради тази реализация и не мисля какво ще работя след това,защото според мен е най-важно да учиш това което най ти допада...![]()
Всички ми повтарят, че съм се забила с мойта Астрофизика, а пък аз толкова й се радвам...![]()
После вече нз кво ще правя
- DanteIX
- В началото бе словото
Ееех като гледам повечето се открояват с типа "уча за да се правя пред мама и тате" ! Аз съм 5 години СГСАГ яко механика помня малко заради това че ми преподаваше първо Сцила а после и Харибда.
Физиката винаги ми е била страст и никога тежест. Наложи се за една година да си я припомня че в тоя строителен техникум учих математика и физика само до 10 клас.
Писах на първо място АГМ и това ме приеха от първо класиране това и записах. Мечтата ми е Космология в Кембрич или Япония дано го постигна.
Надявам се на помощ от вас по математика че 4 години вече не съм я учил!
Sayounara! Arigato!
Физиката винаги ми е била страст и никога тежест. Наложи се за една година да си я припомня че в тоя строителен техникум учих математика и физика само до 10 клас.
Писах на първо място АГМ и това ме приеха от първо класиране това и записах. Мечтата ми е Космология в Кембрич или Япония дано го постигна.
Надявам се на помощ от вас по математика че 4 години вече не съм я учил!
Sayounara! Arigato!
Only "Nothing" is perfect! But like anything "perfect" it doesn't exist!