ТУРИЗЪМ ;)

Подфорум към Геолого-географския факултет

Модератори: peterdi, Mushmul

Публикувай отговор
Аватар
LUXOR
В началото бе словото

Мнение от LUXOR »

Майкоооооооо чакам да имам точно такива практики Айде на новите туристи ( в тва число и аз ) пожелавам мнг безсмъртни преживявания :D :headbang: :rr:
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

Добре дошли на всички новоприети...... :D
ще ви хареса на практиките ......... мноооо абе колеги помните ли какво пиехме :shock:

а към старшите я кажете тъпата заглавна страница за практиката по ОСИГ дет Патарчанов вика.... как трябва да е
т.е. Отчет на практика ли да пиша :roll:
Изображение
Evgencheto
В началото бе словото

Мнение от Evgencheto »

LUXOR, струва ми се че днес като се записвахме те мернах на опашката, поне ако това на снимката си ти ;)Колеги сме:)
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

gali4ka85,хубав въпрос зададе....ама май ще трябва да се ходи да се пита на място при Патарчанов кой,как,защо,къде и кога,защото и аз съм на същия хал с тази практика....аман вече от такива изпълнения..бррр
Изображение
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

арменка написа:gali4ka85,хубав въпрос зададе....ама май ще трябва да се ходи да се пита на място при Патарчанов кой,как,защо,къде и кога,защото и аз съм на същия хал с тази практика....аман вече от такива изпълнения..бррр
абе той уж ни показа някчво примерно и не мога да се сетя как трябваше да бъде... иначе трябва да е 30на страници.. като за всеки град да се пише + отделно за видяните места и т.н.... само се чудят как да ни прецакат :roll: :wink:
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

оххххх...не знам вече...трябва да се заемам за работа,че имам и карта да правя... тази картография ни взе здравенцето...горко и тежко на тези,които я оставиха за семтември(в това число и аз самата)... :?
Изображение
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

арменка написа:оххххх...не знам вече...трябва да се заемам за работа,че имам и карта да правя... тази картография ни взе здравенцето...горко и тежко на тези,които я оставиха за семтември(в това число и аз самата)... :?
коя карта ?
аз направих цяла заглавна страница за отчета на практиката по ОСИГ
т.е. не съм сиг. дали се води по ОСИГ или по СИГБ......... май е ОСИГ че нали е с Бояджиев и Патарчанов :shock:
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Става въпрос за картата по картография при Давидков.....оставих си изпита за септември,аз и няколко нещастни като мене душици,които сега ще се печем на бавен огън....R.I.P. :(
Изображение
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

арменка написа:Става въпрос за картата по картография при Давидков.....оставих си изпита за септември,аз и няколко нещастни като мене душици,които сега ще се печем на бавен огън....R.I.P. :(
за какво са им притрябвали тея скапани карти.... само мъчат бедните ни душички :wink:

Иначе ще се чуем след около 10 -15 дена.... ах МОРЕТО
:D

и не се скъсвайте да учите все пак е лято поне до 20 август.... :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

... прочетох за практиките и ми стана едно хубавооооо, мн се радвам, че и аз се набутах тук :D :D
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

Fellblade написа:... прочетох за практиките и ми стана едно хубавооооо, мн се радвам, че и аз се набутах тук :D :D

Добре дошъл при нас,колега,приготви се физически и психически за най-готините 4 години от живота си,пълни с шумни и незабравящи се практики,тичане по коридорите на факултета в опит да издириш някой преподавател ту за подпис,ту за оценка,чертане на карти, и на много положителни емоции...еххх...искам да се върна в първи курс и да започна отначало....ама как минават годините еййй...удъртяхме :)
Хайде наздраве за Софийския ;)
Последно промяна от АРМЕНКА на 15 Авг 2007, 17:01, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Fellblade
От дъжд на вятър
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Fellblade »

хехе.. добре заварили :D

между другото има ли мераклии да се запознаем наживо? специално зайците, които ще сме?
ХОРАТА ПРАВЯТ ЖИВОТА ТОЛКОВА ИНТЕРЕСЕН. ПРЕДСТАВЯШ ЛИ СИ, ЧЕ ВЪВ ВСЕЛЕНА ПЪЛНА С ТОЛКОВА ЧУДЕСА, ТЕ УСПЯЛИ ДА ИЗМИСЛЯТ СКУКАТА? УДИВИТЕЛНО!
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Fellblade написа:между другото има ли мераклии да се запознаем наживо? специално зайците, които ще сме?

Ще се уговорим нещо и ще се запознаем преди откриването на учебната година! :wink:
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

ами в момента се съмнявам,че някой би се наканил,всеки се пече по родните плажове,към 15 септември повечето народ се прибира към Софето и тогава някой би се навил за срещи...
Изображение
Аватар
АРМЕНКА
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от АРМЕНКА »

ха....две майни...браво,браво....как е филибето...от два месеца не съм стапвала там..а ми е любим град...особено кръчмите в Стария град :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ГГФ”