Хри100, няма страшно - щом вече не ти изглежда трудно.
ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
*
Благодаря ти, feather!
Дано има време да изгледаме всички презентации, ще е страшно забавно.
И цветята плачат, но някои си мислят, че това е роса.
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Абе ние времето ще си го имаме, ама дали ще ни се гледат 2 дена преди социалната психология (където се броим на пръстите на едната ръка хората без курсови работи
) А Sleeper и Sellena - я се представете, че мама ми е казала да не говоря с непознати 
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
- Xpu100
- От дъжд на вятър
Е, аз като съм стъпвал, да не е по-добре
Социалната ще я оправим много лесно, там в Райко ми е надеждата (да е жив и здрав да се освободи, както и всички останали) и ще се готвим всички заедно, няма как. Всеки чете по нещо и разказва, иначе няма да я докараме до никъде...
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!
*
Нук, ето един подарък за теб.. http://www.demonnet.org/psichology33.htm
Показаха ми я скоро като помощ за СП.
Хри100, а обратно на майките- бащите учат синовете си, че е хубаво да се говори с непознати жени:)
Нев
Показаха ми я скоро като помощ за СП.
Хри100, а обратно на майките- бащите учат синовете си, че е хубаво да се говори с непознати жени:)
Нев
- Xpu100
- От дъжд на вятър
АААААААААА Нев - здр
т'ва за бащите...бе не знам, вълкът щеше да е още жив,ако не се беше заговорил в гората с непознатата Червена шапчица...
Как е, готвиш ли се за социалната? Бах мааму взе нещо да ме плаши тоя предмет, не знам защо... Имам лошо предчувствие...
8
Христо, как мило се изненада:) Сигурна съм, че по СП всичко ще е наред, само излишно се тревожиш.
БЕС е предизвикателство, трябва да докажем на света че сме грамотни:)))))
БЕС е предизвикателство, трябва да докажем на света че сме грамотни:)))))
*
Нук, някой е "насъбрал гняв в себе си":) СП сигурно има мнение за това.
Струва ми се, че БЕС е полезна за хора, които пишат - дори и теоретичната част от нея. На никой не му е лесно да учи правилата, но пък ако ги научиш, на тяхна основа може да измислиш нови някой ден

p.s. Аз също се побърквам, когато ги чета...
Струва ми се, че БЕС е полезна за хора, които пишат - дори и теоретичната част от нея. На никой не му е лесно да учи правилата, но пък ако ги научиш, на тяхна основа може да измислиш нови някой ден
p.s. Аз също се побърквам, когато ги чета...
Последно промяна от Sellena на 02 Фев 2007, 17:27, променено общо 1 път.