да видим днес кой ще е - Франция или Португалия
Все ми се иска да видя Франция и Италия на финала...
Модератори: ники, Methuselah
какъв бронз за португалия бе, какви шест-пет, баси, германците ако не успеят поне до трето място да се доберат, язък им на отбора и на това, че са на свой терен, и въобще на всичкоPrincessSuperstar написа:Сега да се надяваме поне Италия да си спечели купата, Португалия- бронза, и да чакаме на следващото първенство да играят и наш'те убавци
PrincessSuperstar написа:Просто в този мач Португалия играха по-добре.
Франция заслужава да играе финал !!! (най-малкото след като се пребори с Испания и Бразилия)Топспорт написа: двубой, в който атаката преобладаваше, но и едната, и другата единайсеторка трудно достигаха до голови положения.
Възпитаниците на Сколари опитваха да превземат вратата на Бартез предимно с далечни удари, повечето от които неточни или лишени от сила. Далеч по-ефективна се оказа тактиката на "петлите", които с бързи контратаки в крайна сметка достигнаха до гола.
В първото изречение няма реален смисълДалеч по-ефективна се оказа тактиката на "петлите", които с бързи контратаки в крайна сметка достигнаха до гола.
Франция заслужава да играе финал !!! (най-малкото след като се пребори с Испания и Бразилия)
Ice_Spirit написа:Италия заслужава да стане световен шампион
И аз подкрепях Италия дотук,но ми се струва,че Франция заслужава повече титлата,играе добре,отстрани моите фаворити Испания и Бразилия,въпреки лошия старт..Колебая се,но който и да спечели ще съм доволен.Айде за да има противоречие,фаворизирам "петлите"PrincessSuperstar написа:само че Италия е шампионът