УАААААААААА!
Роклята няма да е готова поне още една седмица, органзата се нищи и вместо на оверлог ще правят подгъва и цялата....ъъъ наметка/сако/нещо си там за отгоре на свещ.... уаааааа:(
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Абе какви са тези глупости?!!Я се стегнете,сигурна съм че сте си много хубави и двете.Нормално е това,но за около един ден,аз така не си харесвах обувувките..А пък точно в завършен вид мисля че всичко ще е ок-прическа,грим,бижута-определено ще придадат друг вид..Млади сме,усмихнати сме,а и сме хубави нали???Имаме и рокли или там кой каквото е решил и ще сме супер нали?!!ra4e^f написа:същата история ...everyday_ написа:аз пък вече започнах да не се харесвам в завършен вид![]()
чакам да си видя рокличката и тогаз ще реша с кое изглеждам по-малко зле
аз трябва да си измисля нещо като подходящо наметало за роклята , но ме е страх да не развали завършения и вид. В крайна сметка ще мина без връхна дреха, колкото и хладно да еeveryday_ написа:аз пък вече започнах да не се харесвам в завършен вид![]()
аз точно, за да имам завършен вид търся шал, някакси иначе хептем няма да се харесам, а с шал или ръкави например мога да си замажа положението за пред мен сиTrisha написа:аз трябва да си измисля нещо като подходящо наметало за роклята , но ме е страх да не развали завършения и вид. В крайна сметка ще мина без връхна дреха, колкото и хладно да е