Това за запълването на местата го писах аз снощи. Има лесен начин да се направи сметка - някое момче с 3.50 да каже колко души имат колкото него и над неговата оценка общо. Същото и с предварителния изпит, но от резултатите там махате 50%, понеже има немалко хора, които и на двата изпита са изкарали 3.50 или повече. И това са ви всички кандидати, допуснати до устен. Махате още 1-2, понеже на всеки изпит има неявили се и си виждате реално конкуренцията.mstavrev написа:Ппр даже чух, че момчетата няма да можем да запълним местата тази година...аз съм се решил ако не ме приемат, записвам се платено задочно и така, няма какво да мисляДамянов написа:ех, а дано... ама ..mstavrev написа:Една прилична 5-ца на устния и си вътреДамянов написа:Апф, Матура БЕЛ - 5.71, История - 4.66, Писмен - 4.25 . Реално погледнато имам ли шанс за редовно?
От тях със сигурност ще има скъсани на устния, но процентът не може да се предвиди.
Приемат 72 момчета (общо за всички специалности редовно и задочно).
Оставям ви да смятате, аз отивам на изпит, че не само вие сте на пангара.
*Сега видях, че на редовния момчетата с 3.50 и нагоре са общо 50. Не знам колко са били на предварителния - някой с резултат 3.50 да каже, но няма начин да са били повече от 100 (и това е хипер завишено). От тях махам половината, които и двата пъти са изкарали достатъчно, и ви остават максимум, ама максимум 100 момчета (пак казвам, че тая цифра е изключително завишена).
Е, 100 момчета за 72 места - като махнете скъсаните на устния, ще се окаже, че всеки един от вас е приет. Не е гарантирано, че ще влезете онова, което искате, но факултетът ви е в кърпа вързан (а не е невъзможно и да се случи някакво вътрешно прехвърляне между специалностите по-нататък). Просто гледайте да изкарате устния. И се радвайте, че сте момчета.