Резултати

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
snow_w
В началото бе словото

Re: Резултати

Мнение от snow_w »

Ще излязат, до към 1 ч. вече ще са качени, така си мисля.
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Мнение от suzi_q »

Ако си вдигаха телефоните с удоволствие бих им звъннала,но все пак си мисля че доста хора вече са го направили от нетърпение
Аватар
venetahristova
В началото бе словото
Специалност: Библиотечно-информационни науки
Курс: първи

Мнение от venetahristova »

Да пуснат една новина в сайта с големи букви - "КАЧВАМЕ!" Представяте ли си :mrgreen:
"Всеки живее в отделна действителност." - Шърли Маклейн

БИН - 1 курс
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

venetahristova написа:Ако учиш от време на време и си взимаш изпитите ще излезеш от СУ. :) В СУ не е като в свободните университети - лесно влизаш, трудно излизаш.
Това е колкото вярно за някои специалности, толкова и грешно за други! Да, има такива, в които изобщо не се учи като хората и изпитите могат да се вземат с еднократно прочитане на лекциите или учебника, но, моля те, попитай някой филолог дали в неговата специалност това е възможно! : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
venetahristova
В началото бе словото

О, за филологиите е пределно ясно. :)
Но наистина някои специалности хората ги завършват от воле. Всичко им е песен. Важното е да знаеш какво искаш и къде да влезеш. :)

БИН - 1 курс
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от Dplayer »

venetahristova написа:О, за филологиите е пределно ясно. :)
Но наистина някои специалности хората ги завършват от воле. Всичко им е песен. Важното е да знаеш какво искаш и къде да влезеш. :)
Тук се отваря въпросът доколко има смисъл от висше образование, ако то е само на хартия... Според мен докато има хора, които стават студенти само заради "студентския живот", качеството на образователната ни система никога няма да достигне западния стандарт.
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Аватар
Biondetta
От дъжд на вятър
Специалност: Славянска филология

Мнение от Biondetta »

Такава приятна носталгия ми навяват постовете ви и спомени от времето когато аз се изнервях, че се бавят... След три месеца ще си го спомняте с усмивка! : ))) Стискайте си палци да имате късмет, защото не винаги знаем какво искаме (личен опит) и не винаги става това, което сме искали, но е било за добро. И аз стискам палци! Поне ако изперкам ще има бая психолози, та съм спокойна :Р
"Погиб поэт! - невольник чести -
Пал, оклеветанный молвой,
С свинцом в груди и жаждой мести,
Поникнув гордой головой! ..."
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Утро..Мен семейният съвет ме събуди току-що,че всички са в очакване,ама не....А се надявах,че ще ги качат сутринта още.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
venetahristova
В началото бе словото

Dplayer, това е ясно. Колкото и да се напъваме да ги стигнем, няма да стане. А за студентския живот ... не мога да ги разбера някои хора честно казано. И да не си студент пак може да се събираш с приятели, да си правите партита и да се забавлявате. :)

БИН - 1 курс
Аватар
олимпия
В началото бе словото

Мнение от олимпия »

На нас ни е грешна системата още от приема.. според мен едно интервю за работа придружено с граматически издържано мотивационно писмо са напълно достатъчни да те "вкарат" в университета ..нека да приемат 2000 човека, а след първата година на останат само 20,доказалите се като най-добри в специалността..А тук е..зор да вляза и 4-5-6 години ,щракане с пръсти за мен това е пароди.. затова до преди месец и нещо бях решила,че няма да уча ,но след това реших друго :)
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Мнение от suzi_q »

Повечето студенти го правят не защото са студенти,а защото са далеч от семействата с и няма кой да ги контролира,ако бъдем честни :)
Аватар
олимпия
В началото бе словото

Мнение от олимпия »

suzi_q написа:Повечето студенти го правят не защото са студенти,а защото са далеч от семействата с и няма кой да ги контролира,ако бъдем честни :)
Винаги може да заминеш далеч от родителите си,но това е голяма отговорност,аз от 2 месеца живея далеч от семейството ми и е малко...странно
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
Аватар
venetahristova
В началото бе словото

И аз вече от 1месец съм в София. На квартира, без родителите ми. Но не ми е странно. Бързо се адаптирах. :)
Последно промяна от venetahristova на 30 Юли 2012, 09:43, променено общо 1 път.

БИН - 1 курс
anesthesia
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от anesthesia »

Резултатите ще могат да бъдат проверени след 13 часа в на сайта на университета и на „Стената на плача“, в Химическия факултет на Алма матер (бул. „Джеймс Баучър“ 1).
Източник: http://offnews.offroad-bulgaria.com/ind ... irane-v-su
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Mда,тъкмо и аз щях да напиша,че някакво момиче от фейсбук страницата е написало,че се е обадило и са казали след 13...Само дето ме събудиха...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”