[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Radeon
- В началото бе словото
- Специалност: КН
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Математика
С 4.55 имам ли шанш за информационни системи?
Миналата година минималния бал за ИС е бил 17,88 за мъжете и 17,55 за жените.
Един съвет от мен-не разчитай на това-има още два изпита и там се опитай да изкараш повече
Един съвет от мен-не разчитай на това-има още два изпита и там се опитай да изкараш повече
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Чиста пародия...
Приятел е изкарал от НОИ (Национална Олимпиада по Информатика) оценка 5.40. Звъни днес в учебен отдел (02 / 930 8434) да попита, кога и как може да си вземе служебна бележка за оценката...
Отговор: "Оценки под 5.50 не се приема във ФМИ. Приема се за Химическия и Физическия"
Независимо дали се приема или не е редно да му дадат бележка, доказваща тази оценка. Те са отказали...
Приятел е изкарал от НОИ (Национална Олимпиада по Информатика) оценка 5.40. Звъни днес в учебен отдел (02 / 930 8434) да попита, кога и как може да си вземе служебна бележка за оценката...
Отговор: "Оценки под 5.50 не се приема във ФМИ. Приема се за Химическия и Физическия"
Независимо дали се приема или не е редно да му дадат бележка, доказваща тази оценка. Те са отказали...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
ZEEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Еми то си пише в правилника Чл. 27. (1) На кандидат-студентите, получили оценка не по-ниска от отличен (5.50) на някое от националните състезания:
Да малко абсурдно е но все пак ако на 1 се направи компромис всички ще искат после и става страшно.
Да малко абсурдно е но все пак ако на 1 се направи компромис всички ще искат после и става страшно.
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Правилникът доста пъти е изпадал в противоречиви ситуации.ZEEP написа:Еми то си пише в правилника Чл. 27. (1) На кандидат-студентите, получили оценка не по-ниска от отличен (5.50) на някое от националните състезания:
Само като пример... Преди 2 години, човек с 5.60 от НОИ му е признаха като оценка като 5.60, а хора явявали са се на изпит и получили 5.50 им е признават като 6.00.
За тази година.... за първи път се случва да дават оценки под 5.50, което лично за мен е нелепо и чиста пародия....
КН правеж
-
ZEEP
- В началото бе словото
Супер лесни матурите.Без комбинаторика направо беше рай , само та задача с интернета я объркахме почти всички и всекой различно получи
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- LovechGuy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
С 4,70 на изпита и бал около 20 дали ще ми стигне за софтуерното ?
Пише, че има 110 човека пред мен, едва ли всички кандидатстват за ФМИ ?
Пише, че има 110 човека пред мен, едва ли всички кандидатстват за ФМИ ?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
ако гледаме баловете от миналата година - ДА, с почти 2ед. над минималния си,
п.с. предполагам, че тази година балът ще се дигне с около 1-1,5ед., заради по-лесната тема, но пак си влизаш в поне една от компютърните специалности
п.с. предполагам, че тази година балът ще се дигне с около 1-1,5ед., заради по-лесната тема, но пак си влизаш в поне една от компютърните специалности
ДС - 
- driplio
Случайно някой, който е кандидатствал миналата или по-миналата година и имащ оценка над 5, да помни колко хора са били след него? *От предварителния тази година са под 80... 
ДС - 
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Аз имах 4.75 май и имаше 50-60 човека над мен на мат 2 мин година ; )

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
- driplio
Значи бала задължително ще се вдигне.
Ех,не ми се ходи на редовен...
п.с. Миналата година математикаII с по-голям коефициент ли е била (в смисъл 3), защото четох някъде, че е било обратното ?
п.с. Миналата година математикаII с по-голям коефициент ли е била (в смисъл 3), защото четох някъде, че е било обратното ?
ДС - 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Миналата година имаше само 1 изпит по математика. (По 1 в първа и втора сесия.)
А до 2009 година имаше Математика 1 и Математика 2, тогава оценките бяха с еднаква тежест, но и изпитите бяха по-различни от тези, които са сега.
А до 2009 година имаше Математика 1 и Математика 2, тогава оценките бяха с еднаква тежест, но и изпитите бяха по-различни от тези, които са сега.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Мин година бяха с еднаква тежест и двата изпитаdriplio написа:Значи бала задължително ще се вдигне.Ех,не ми се ходи на редовен...
Но пък и двата бяха тегна дейба.
Хич не ви завиждам

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
-
ZEEP
- В началото бе словото
Да изобщо не е за завиждане аз след като изкарах хубава оценка сега ще се побъркам от скука 3 месеца пак и не искам да ходя "само да се пробвам" че ако ми анулират работата поради драсканици или прегъвания студент няма.
Пък и нема страшно ние 93 сме малко дяца , може да има високи оценки но кандидатите са малко - кво едва 1000 човека на изпита по разписание на залите а пък пише 13 човека са 2.0% изобщо... незнам какво е било 2006 като са били 3600
Пък и нема страшно ние 93 сме малко дяца , може да има високи оценки но кандидатите са малко - кво едва 1000 човека на изпита по разписание на залите а пък пише 13 човека са 2.0% изобщо... незнам какво е било 2006 като са били 3600