Японистика?!
Модератор: Don Horhe
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
На село цикадите ще ни изядат, но поне ВИНАГИ остава покривът на общежитието и 35-ватови колонки плюс Асахи Драй. Гайдай си има своите предимства.
Официално сме в натсуясуми и официално имаме към 200 страници домашни, 3 сакубуна и 250 екстра канджита, които уж нямало да ги има на кугатсу но шикен. Да бе. Ваканция, та плющи.
Токио ни е малко далеч, мислехме да идем след 20-ти, ама губим контакт с тамошната колония. Но другата седмица отиваме на къмпинг в Мие, хня хня хня.
Официално сме в натсуясуми и официално имаме към 200 страници домашни, 3 сакубуна и 250 екстра канджита, които уж нямало да ги има на кугатсу но шикен. Да бе. Ваканция, та плющи.
Токио ни е малко далеч, мислехме да идем след 20-ти, ама губим контакт с тамошната колония. Но другата седмица отиваме на къмпинг в Мие, хня хня хня.

-
Александър
Какви предимства бе, единственото хубаво на Осака Гайдай е, че ученето им е сериозно и поне излизаш добре научен. За останалото не ми говори.
Учи, учи. Виждаш ли ги ония трите там от СУ, дето се зорят вече четвърта година с японския? Ти до края само на тази година ще знаеш поне колкото тях, а може и отгоре. Мда. Такава ви е програмата.
А за Мие... от село та на паланка.

П.С. С тукашната колония ще ви свържем, ако се налага.
Учи, учи. Виждаш ли ги ония трите там от СУ, дето се зорят вече четвърта година с японския? Ти до края само на тази година ще знаеш поне колкото тях, а може и отгоре. Мда. Такава ви е програмата.
А за Мие... от село та на паланка.
П.С. С тукашната колония ще ви свържем, ако се налага.
-
Александър
За съжаление няма. Като втора специалност може да се учи японистика само ако си завършиш тази и кандидатстваш наново.
Вечерните курсове ги преквалифицираха в следдипломен курс за нещо си там, и общо взето им разказаха играта.
Не съм напълно сигурен, но мисля че вече не са така достъпни.
Може би алтернативата е частните школи. Провери и има ли възможност за прехвърляне от МО в японистика догодина.
Вечерните курсове ги преквалифицираха в следдипломен курс за нещо си там, и общо взето им разказаха играта.
Може би алтернативата е частните школи. Провери и има ли възможност за прехвърляне от МО в японистика догодина.
-
Александър
Аз ли не съм в час ??? Нищо не разбрах
Къде го учиш това? Къде това село? хаха и аз искам
стига да има някъде река, езеро, язовир или нещо подобно
ЖЕГААА 
Аз ли не съм в час ??? Нищо не разбрах
- hotch_potch
- В началото бе словото
Хееей, японисти! Докато намеря къде ви е темата получих топлинен удар пред пц-то
Аз продължавам като един рекламен агент да поствам един линк http://www.crunchyroll.com/. Там има азиатски филмчета и предполагам ще е полезно.
Ох, прегрях
Аз продължавам като един рекламен агент да поствам един линк http://www.crunchyroll.com/. Там има азиатски филмчета и предполагам ще е полезно.
Ох, прегрях
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts
Then love until we bleed
Then fall apart in parts