Добре изглежда...както си го описала.M.Iwanowa написа:Дам и аз ги разглеждах доста наблягах върху тях и като цяло съзнанието на обществото и проблемите му... така разграничих проблемите , заложени при Далчев и Ботев , също така писах и ,че лирическите им герои си приличат по страданието и самотата ,неразбраността от околните и отлъчеността от социома. Разгледах факторите в живота на героите като любов , време , избор и път обърнах внимание на вярата и заключих ,че героите си приличат в самотата и изолираността , и страданието - най-човешките чувства. Дано този път сме се справили аз вече се пържа :дDarina_Yavorova написа:Аха, мерси, че коментирате...
Аз разгледах различни мотиви- страданието, живота, смъртта, житейските избори, екзестенциалните въпроси... Като основно се опитвах да съпоставя епохите, в които двамата творят... и съответно рефлекцията върху творчеството им...-лирическият Аз на Далчев срещу този на Ботев... Ама май накрая оплесках много нещата...Защотоооо краят си ми беше като на есе... написах, че изборът по кой път ще тръгнем е в нашите ръце като поколение от Новото време, което дори в момента оказва влияние върху съвременната литература...
![]()
![]()
![]()
Сега ще си чакам тихичко резултата и рецензията...
Успех!
Дано резултатите излязат по-бързо!