Допълнителен прием I етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием I етап
Това вече е прекалено!
Дано свърши по-скоро това КСК, щото вече ми писна от всякакви оплаквания и etc. 
-
Chinedu_Obasi
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Правилно направиха от СУ....който си е приет на второ класиране с някаква специалност да не се мрънди, а да се записва...
все пак желанията си ги е написал той, а не от университета
- iki
- В началото бе словото
- Специалност: МУ-София, Медицина
Тазгодишната промяна в правилника е очеизвадна идиотщина за всеки, който има поне малко мозък в главата. Според него е напълно възможно двама човека, които са писали еднакви желания (да кажем 4 на брой), в крайна сметка да се окажат в ситуация, при която този с по-високия бал да е приет по 4-то желание, а този с по-ниския - в 1-во (та дори и да са знаели предварително "правилата на играта", а на практика никой не знаеше това до самия край, това не прави ситуацията по-малко абсурдна).
Но като гледам коментарите на част от хората тук, все повече се убеждавам, че в нашата мила държава всеки ще трябва да се спасява поединично, за съжаление...
Честито на приетите!
Но като гледам коментарите на част от хората тук, все повече се убеждавам, че в нашата мила държава всеки ще трябва да се спасява поединично, за съжаление...
Честито на приетите!
Да, аз се записах в чужбина вече! На мен също ми писна от безумната процедура по кандидатстване и прочее.....Честито и от мен на приетите. Искрено им желая успех.
На мен не ми стана ясно, ако сега съм приет мога ли да чакам втория етап или изгарям при незаписването в Университетът?
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Можеш да го чакаш, но не ти се пази мястото.
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Здравейте и от мен
Дълго време четях коментарите за класиранията и вече взех съвсем да се отчайвам от всичко.Аз също съм кандидат за су,но от старата генерация;)завърших преди 4 год и нямам матури,но държах изпит по философия и соц науки и не се представих никак добре 3,50 на изпита,балообразуващите са ми 6,00,но вече наистина губя кураж.В персонална информация ми показват мин балове които не са мръднали,въпросът ми е има ли някой идеа с тази оценка да се надявам ли за нещо на 2-ри етап или просто да чакам догодина ;(
Дълго време четях коментарите за класиранията и вече взех съвсем да се отчайвам от всичко.Аз също съм кандидат за су,но от старата генерация;)завърших преди 4 год и нямам матури,но държах изпит по философия и соц науки и не се представих никак добре 3,50 на изпита,балообразуващите са ми 6,00,но вече наистина губя кураж.В персонална информация ми показват мин балове които не са мръднали,въпросът ми е има ли някой идеа с тази оценка да се надявам ли за нещо на 2-ри етап или просто да чакам догодина ;(
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Ами, ако не те приемат на втория етап от допълнителното класиране, ще трябва предполагам догодина
Ако ли не..просто отиваш в друг ВУЗ и си решаваш проблема
Споко!
Не губи надежда, тъй като тя умира последна!
-
zaekqdosan
- От дъжд на вятър
Проблема е ,че не искам в др ВУЗ искам в СУ,защото ми е мечта учила съм в колеж 4 год и не искам др ВУЗОВЕ,мерси за куража ,но наистина катп гледам май догодина ще се впиша 
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Класирането миналите години си е било перфектно. Тази година насраха цялата КСК. И всичко това, за да си запълнят местата, макар и тия места да са само с минимум отгоре спрямо миналата година. Определено не ми харесва, че СУ сам се гаври с престижа си.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Трябваше да го направят да могат да канд. за 3то калсиране хора, които са приети "нещо" и тогава всичко щеше да е 6.
Компютърни науки 1 курс
Идеално, трябва ли да пускам молба или нещо друго ?svetlio.varna написа:Можеш да го чакаш, но не ти се пази мястото.
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Още не се знае, но предполагам, че ще подаваш изцяло документи наново.