просто избираш каква искаш да ти е държавата
ти май си за селска, като гледам..
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
+1 имаш от мен за изказванетовечен студент написа:Тия двамата палячовци Иван и Андрей, къде са тръгнали да коментират българското образование, след като от самолет им личи, че са неграмотни тучове! А пък това пичлеме Среброто, ако беше дошъл при мен, щях да го загробя с такъв тупаник, че да се размаже на плочките... и после полицаите щяха да ме приберат и да стане резил.![]()
Абе, как може да няма нормални журналисти в тази страна!? Как нямаше една адекватна медийна реакция, един сериозен журналистически анализ на случващото се! И като си помисли човек, че някои от тия полуграмотни миндили дето ги гледаме по телевизията, слушаме по радиото и четем по вестниците са завършили ФЖМК на СУ, направо...
Това беше малко-много метафорично ама май правилно предвидих,че ще има неразбрали....та да разясняO|OeHukc написа:важни са и двете
просто избираш каква искаш да ти е държавата
ти май си за селска, като гледам..
Зло дете написа:Аз лично искам публично извинение от министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов и от министър- председателя Бойко Борисов за нанесените от тях обиди в изказванията им от 11 май!!!

Ами те вече я взеха.blz написа:Зло дете написа:Аз лично искам публично извинение от министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов и от министър- председателя Бойко Борисов за нанесените от тях обиди в изказванията им от 11 май!!!
Най-много да вземат Ботаническата градина в Балчик, че студентите на СУ нещо много си отварят устата.
Много се развълнува нещо...Pisobella написа: и без одиби и нападки![]()
Into the endless we ride... 
Ти чел си си "Generation П"? Там героят, като се нагълта с едни гъби, и почна да говори с разместени срички. Примерно "Дихо ми се до нефаке".alter ego написа:Много се развълнува нещо...Pisobella написа: и без одиби и нападки![]()
Тва е все едно със съквартирантите ми да свикаме "Съквартирантски съвет на стаята" и да обсъждаме, каква тоалетна хартия да вземем, кога ше чистим стаята или дали имаме нужда от още 2 пирона да забодем на вратата, за кърпи....allshallperish написа:Утре има Академичен съвет (извънреден) от 12 часа, в зала 1, ще се обсъжда заяждането на политиците със СУ.