За или Против убиването на редки животински видове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За или против убиването на редки животински видове

1.Напълно съм съгласен.
3
11%
2.Против съм.
19
68%
3.Не ме интересува
6
21%

Общо гласове: 28

Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Re: За или Против убиването на редки животински видове

Мнение от Zahariev »

Fock-a you dolphin!Fock-a you whale!

Те холандци, датчани и норвежци си го имат това за спорт.Аз бих посетил. :D

http://www.youtube.com/watch?v=AL_nS1h-PLA

Ето да гледате по-обстойно. ;)

The names of the future are stamping of impatience.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Това е извратено. :evil:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

На принципа на лов на диви прасета е.

Тук пък си има старата традиция , ако има малко дете в семейството, когато се заколи прасето да му се намажат бузките с кръв , за да бъде живо и здраво.Може и хората там да си имат нещо подобно. :)

camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Zahariev написа:На принципа на лов на диви прасета е.

Тук пък си има старата традиция , ако има малко дете в семейството, когато се заколи прасето да му се намажат бузките с кръв , за да бъде живо и здраво.Може и хората там да си имат нещо подобно. :)
Да им *** традициите. :pukeright: И то точно делфини.... :evil:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Е те и свинете са животни , нали ? :)

Аватар
Kose Bose
Драскач
Специалност: Молекулярна биология
Курс: първи

Мнение от Kose Bose »

Тая тема е придобила крайно арогантен вид. Чак не вярвам на очите си. :?
- Пустинята е хубава - каза малкият принц, - защото крие някъде кладенец...
~~~~
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Да, сигурно си заклал много свине през живота си. На думи всичките сте много велики, ама сигурно като видиш кръв ще подвиеш коленете.

ПП: Захариев, нямам нерви да се занимавам с безсмислените ти постове. Не говорех за хората там, а за теб специално. Очаквах да извъртиш нещата :wink:
Последно промяна от allshallperish на 05 Фев 2010, 18:05, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Хахах, любимите лафове от 4ти клас "Ти, ако видиш това , ще се наакаш."

Хората се очаква, че вече са виждали кръв на живо и си знаят рекацията. :)

И алшелперишче, нека ти обясня нещо.Никъде, никога не съм казвал, че съм заклал свиня.Защо беше този коментар ?Искам да знам причината и връзката с нещо , което съм казал и с традицията, която споделих. "Има баница със сирене." "Ти щото много си правил баница".Тъпо е , разбираш ли.Без лошо чувство, просто е наистина глупаво. Обясни ми какъв резон има. :)
Това , че има традиция по какъв начин ме прави участник в нея ? Напоследък демонстрираш злоба тип "първи клас".Грозно е , няма преспектива в това. ;)

Тъй де ... кой казва, че свинята не може да живее за сметка на делфина ? Какви са тези закономерности ? :)

Косе Босе, то е заради мен.Аз всявам смут, паника и глупост , иначе всички примерно си защитават животинките.
Последно промяна от Zahariev на 05 Фев 2010, 18:08, променено общо 1 път.

camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Zahariev написа:Е те и свинете са животни , нали ? :)
Е, айде да не слагаме общ знаменател над всички животни, а?

Достатъчно умен си, за да не те убеждавам как има разлика дали ще убиеш пиле или свиня или делфин, още повече, когато го правиш заради спорта, а не заради някакви нужди. И не, тук не става въпрос за двоен стандарт, а за РАЗЛИКА между биологичните видове. Няма да ти цитирам безбройните публикации, свързани с ФАКТИ за толкова много общи черти и връзки между делфина и хората, няма да ти цитирам каква е разликата в "т.нар. интелигентност между свинята и делфина.
И да - против съм и грозното избиване на пилета и кокошки в многобройните места, където това се прави. Всяко живото трябва да се третира с уважение. А онея олигофрени си мислят, че са нещо повече от делфините, само защото могат да ги режат с ножове, докато са живи за кеф и удоволствие. Горките делфини. Горките хора. За разлика от нас, делфините никога не биха причинили такова нещо на човек, дори и да имат възможност.
Щото ако има ядрена война и всички "съвършени" хора погинат, хлебарките гордо ще лазят върху телата ни. Ето това е великият човек. Пръдня, изстреляна от незнайно къде, чиято миризма много скоро ще се разсее. НИЕ НЕ СМЕ БОГОВЕ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕМ.

Теглете им ножа...ей така за спорт. Те не са по-висши създания от средностатистическото пиле.

Изображение

- Of course not!
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Ами по някои изследвания слагат свинята , като най-интелигентното животно.Има случаи , в които прасета спасяват собствениците си, а вече се гледат и като домашни любимци, знаеш.И това не го давам като сляпа мисъл, с която целя да споря с теб, а защото наистина има такива случаи.Колко е вярно за интелигентността на прасетата, не зная и не мога да споря.Колко е вярно за интелигентността на делфините също не зная и не мога да споря.Сигурно има хора, които разбират.Но въпросът е, че ги има и двете теории и се чудя къде е принципът за отсяване.

Да, навярно животните не могат да бъдат слагани под еднакъв знаменател, но какъв е принципа за отсяване ? (като изключим редките видове)

Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Scorpion »

Не знам какъв гад трябва да си, за да убиеш делфин... Какъв - скандинавец...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Zahariev написа:Ами по някои изследвания слагат свинята , като най-интелигентното животно.Има случаи , в които прасета спасяват собствениците си, а вече се гледат и като домашни любимци, знаеш.И това не го давам като сляпа мисъл, с която целя да споря с теб, а защото наистина има такива случаи.Колко е вярно за интелигентността на прасетата, не зная и не мога да споря.Колко е вярно за интелигентността на делфините също не зная и не мога да споря.Сигурно има хора, които разбират.Но въпросът е, че ги има и двете теории и се чудя къде е принципът за отсяване.

Да, навярно животните не могат да бъдат слагани под еднакъв знаменател, но какъв е принципа за отсяване ? (като изключим редките видове)
Принцип на отсяване има навсякъде. Един човек е по-важен, по-умен, по-красив от друг. Същото се отнася и за животните. Едни животни са по-умни, по-интелигентни, по-близки до човека от други. Избиването на създания като делфини само заради спорта показва човека в примитивната му същност, лишена от какъвто е да е здрав разум.

- Of course not!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Захариев, и 100 страници няма да ти стигат да го разбереш щом до сега не си. Доста мудно ти тече мисълта.

Какъв е тоя принцип за "отсяване"? Няма принцип, има интуиция. Ти гориш ли от желание да избиваш каквито и да е животни? И според теб има ли разлика да убиеш едно пиле в птицеферма и папагал Джако, който е най-говорещия сред видовете и май не е рядък? Ти тая граница не я ли правиш?

Скандинавци или не това е извращение. Ако сте такива поддръжници на масовите убийства на животни, еми вземете по един нож, купете си 10 прасета, затворете се в някаква стая и действайте.

Просто не си преставям как влизаш във водата, вадиш ножа, сграбчваш делфина и забиваш ножа където ти падне. Това е убийство. И Захариев, има сигурно стотици случаи на делфини, които спасяват хора, които даже НЕ СА ИМ стопани. Ама важно е да си в контрапункт беззначение дали си прав или не. Айде, със здраве, кефете се на собствената си злоба към същества, които нищо не могат и не биха ви направила. Комплексари.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

Е ето ги и най-близките до човека (уж) животни :

http://www.youtube.com/watch?v=83_AceA1dEQ

Възмущавайте се от това, което правят в Китай.

Периш , дъ фак, майна, дъ фак.Аз едно казвам, ти за друго ме контрираш, аз едно те питам, ти за друго ми се обясняваш.Така не става.Стига толкова диалози с теб ;) .

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Отговорих ти точно на въпроса, както и кемъл. Това, че не можеш да отговориш нищо, мен не ме касае.
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”