В какво се превърна форумът?

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

В какво се превърна форумът?

1.Същият си е.
11
16%
2.Малко се е променил.
4
6%
3.Бая бяга по тъч линията.
17
25%
4.От кавги ми дойде до гуша!
25
37%
5.Аз в тоя форум повече няма да пиша!!!
11
16%

Общо гласове: 68

Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: В какво се превърна форумът?

Мнение от kori »

това е спарта
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

Boromir написа:Мила, на какво точно се радваш? :shock:
Амии, ще ми се да кажа "щото не ми пука", но ще е прекалено грубо. А и щом идвам, значи все пак ми пука.

Радвам се, защото тоя сценарий съм го чела на толкова други места.... Включително тук преди няколко години.

Напълно се съгласявам с това, което ти каза в другата тема по въпроса - докато редовните не осъзнаят, че те са истинските модератори, и от тях зависи да се държи добрия тон, нищо няма да се промени.

Ама много е трудно явно да не се хранят троловете, а на онези, които се чувстват застрашени не да им кажеш "смешник", а да им се усмихнеш и да поемеш и ти малко тяхната позиция, за да не започнат съвсем с нападките.

Това го научих като бях в 5 клас от една тогава осмокласничка.
Бяхме на екскурзия с едни 4-класници - те в единия автобус, ние с осмокласниците - в другия. Нашите момчета се правха на големите батковци и показваха среден пръст на "малките" когато ги подминавахме с автобуса. Само въпросната мацка просто им помаха и после се аргументира, че ако тя им покаже среден пръст и те ще й покажат. Ако им помаха - и те ще й помахат....
Естествено, думите й значеха за нас много, защото първо беше осмокласничка, и второ беше гаджето на най-големия тартор на училището и думата й се чуваше.....

И тук явно има нужда някой, който всички уважават да им отвори очите....
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ама аз говорех на Мила, дето е писала преди твоя пост по-горе. :mrgreen:

Иначе нямам нищо против да ти викам "мила" по принцип, ако ти е приятно :wink: :oops:

Иначе идеално те разбирам - сеирът е забавен и разтоварващ, аз самият съм произвеждал немалко от него :lol:

В случая обаче поощряване на вулгарностите на Кристо не е най-добрата позиция.
Също така той не е някой, когото всички уважават. Дори напротив.

Иначе идеята не е лоша, обаче примерно админът Димо, (когото всички уважават, щото е душа-човек) колкото и да се мъчи да умиротворява и угажда на потребителите, ефектът обикновено е слаб. Така че с добри думи не става. А с глупости като горните омрази на Кристо - хич.
Изображение
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Мнение от kori »

leia_loves_cats написа: И тук явно има нужда някой, който всички уважават да им отвори очите....
еми... щом трябва...

не исках да се стига до там, но ви се скарвам. на всичките.

държа да ви напомня, че това е форум, и за добро или за лошо тук действията не се виждат. никой няма да разбере колко бързо изпиваш голяма бира или как можеш да подпръцкваш/оригаш по всяко време и как можеш да караш кола и как задоволяваш женичките - всички тия неща, които те правят мъж.

фактът е, че тука се говори, и в говоренето работи едно просто правило - като говориш глупости, хората ще те мислят за глупак. обратното, като си пестиш думите, може и да те помислят за не-тъп. всеки да си помисли внимателно за какъв иска да си го помислят.

Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Ей, да се съглася и аз един път с Боромир. Модераторите не са тука на стаж и не са длъжни всяка секунда оправят боклуците, които създават тия по-горе.
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

Boromir написа:Иначе нямам нищо против да ти викам "мила" по принцип, ако ти е приятно :wink: :oops:
:oops: Ако ти кажа, че тотално съм игнорирала обръщението, и чак сега като ми обърна внимание го забелязах, че и съм го цитирала даже.... :)
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Така, изтрих помията на Kristo, Master of Sin и Mortuary. Извинявам се за забавянето, но съм се прибрал в България за няма и 2 месеца и нямам много време да седя пред компютъра да гледам кой къде и как се излага. Както каза Боромир, при подобни изпълнения в раздел 'Мнения' веднага докладвайте чрез ЛС на Пора или мен и ще бъдат взети мерки по възможно най-бързия начин. :D
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Лелееееее, веднъж Кристо да напише нещо, с което да съм 100% съгласен и вие да го затриете! Е, може ли такова нещо?! :shock: Тъкмо влязах във форума, за да му кажа, че си спечели почерпка от мен и вие да го изтриете.

Значи простотиите, отправени по мой адрес, не са изтрити, а реакцията на Кристо спрямо тях е изтрита. Това е много интересно! :shock:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Бе по-спокойно меновци!
Вие направихте по-лошо като се счепкахте!
Смърфа е пичага, пък и клозетния период му мина! Вече го раздава по сериозно!
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Вечен студент, пиши ми на ЛС какво точно те притеснява. :D
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Вече и сеира изпускам по тоя форум, много изостанах :cyclopsani:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

И кво стана? Трябваше ли да се намесвам, за да се стегнете и да станете сериозни всички и да спрете с простотията? Трябваше ли аз да изпростея, за да се сетят хората, че това не се търпи и да се вземат мерки? Трябваше ли, аз да си отворя устата, за да се видят и другите простаци наоколо и да се осъзнаят нещата, кой кво прави?

- Това са реторични въпроси, не ми отговаряйте, знам отговорите. Честно казано, предпочитам 99,9% от форумците да ме мислят за идиот, глупак и т.н., само и само, покрай мен, да се заклейми простотията и да се спре, дори и аз да го отнеса в процеса. Не го правя заради вас, а заради себе си, защото ми е писнало от такива хора. Вие си мислете, каквото искате.

Мисля, че дължа извинение, само на 1 човек - Дон Хорхе, на когото изгубих времето, да трие постове. И да минава през тонове простотия. Съжалявам.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

евала за изказването
memento mori
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

кристо, аз никога не съм те възприемал като идиот /заеби четките, не практикувам такова./

до някаква степен съм същия като теб - пълна лигня в повечето случаи, но това не означава, че си идиот или с невъзможност да си стойностен човек. който мисли така трябва да се прегледа сериозно.

всичко е до ситуация - във форум просто рядко се налага да сме истински, защитаващи и да си разкриваме пластовете /така?/
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Абе Кристо, не мога да повярвам, че пак се изкара най- великия в тоя форум :mrgreen: !
Не мога да повярвам, че смяташ наистина, че има кофти потребители в тоя форум, в който
кръг ти НЕ влизаш. Да не си падал като малък в котлето с разтворения егоцентризъм? Ако
трябва да почне банване и изтриване на "нестойностни" мнения, трябва да се почне от тебе
нали го разбираш това? Чета и не вярвам на очите си. Преди ме дразнеше, сега ти съчувствам.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”