Приятелски секс
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
с вас съмeveryday_ написа:дам, и аз нямам възражения...точно, кратко и ясно казаноCvetinka написа:НЕ вярвам, че думите "приятелство" и "секс" могат да образуват словосъчетание... Т.е. те че могат могат, ама... Не ми се връзват. Стане ли веднъж секса, не вярвам, че хората могат пак да си бъдат просто приятели. Винаги единият поне ще чувства/иска нещо повече, дори да го прикрива.
На мнение съм, че секса или проваля приятелството (дори да не стане веднага, в един момент..) или заформя повече от приятелстводемек връзка.
![]()
и двете неща са ми се случвали и определено си развалихме приятелството с приятеля

- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е на това му се вика fuckfriendship, а не приятелство
щом има секс в едни отношения, значи малко или много си обект на желание, както и човекът, с който го правиш, съответно има привиличане...и нататък няма смисъл да се разсъждава...имат си отношенията на приятели, за да не излгежда толкова брутално 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
това му се вика на чист български "приятелство с бонуси"...
не знам, възможно е, но смятам че нещата са различни и трябва да се разграничават. наскоро една приятелка, която доста време практикуваше съответното "приятелство с бонуси" (разбирай - уж са само приятели, ама се сещат да си звъннат да се видят само като им се допрактикува) точно това ми каза - че едва ли би останала приятелка с някой от бившите си, ако не бях правили секс, т.е. явно не са били никакви приятели иначе, и това е създало една подобна на приятелство връзка. аз мисля, че не е възможно, да държиш на този човек като приятел, да го цениш, да правите секс и после - кой откъдето е... приятелството е перфектната основа за една връзка, но не знам дали може истинско приятелство да включва секс и да си остане истинско. пприятелството с бонуси е възможно само с познати по-скоро, не с хора, на които истински държиш...
не знам, възможно е, но смятам че нещата са различни и трябва да се разграничават. наскоро една приятелка, която доста време практикуваше съответното "приятелство с бонуси" (разбирай - уж са само приятели, ама се сещат да си звъннат да се видят само като им се допрактикува) точно това ми каза - че едва ли би останала приятелка с някой от бившите си, ако не бях правили секс, т.е. явно не са били никакви приятели иначе, и това е създало една подобна на приятелство връзка. аз мисля, че не е възможно, да държиш на този човек като приятел, да го цениш, да правите секс и после - кой откъдето е... приятелството е перфектната основа за една връзка, но не знам дали може истинско приятелство да включва секс и да си остане истинско. пприятелството с бонуси е възможно само с познати по-скоро, не с хора, на които истински държиш...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
моето лично мнение е, че с едно истинско приятелство между мъж и жена може да се гради само ако няма физическо привличане и от двете страни...аз така мисля...имала съм най-добър приятел и нещата не стигнаха до нищо по-сериозно от приятелство...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
защо пък "истинското" приятелство да изключва привличане? нима двама партньори, особено ако са по-дълго време заедно не са и най-добри приятели?
освен това за какво точно спорите първо дефинирайте какво е това "приятелски секс" аз не мога да разбера какво се има предвид - секс между приятели един път, просто така; от време на време просто така или пък приятелство което прераства във връзка ?
освен това за какво точно спорите първо дефинирайте какво е това "приятелски секс" аз не мога да разбера какво се има предвид - секс между приятели един път, просто така; от време на време просто така или пък приятелство което прераства във връзка ?
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише