е то това не може да е определящоMira написа:ПП:а между другото,не знам защо се шири мнението,че мъжете изневеряват повече,но съм била свидетел на мн женски изневери и на нито една мъжка...
За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
определящо за това да мислиш, че жените изневеряват повече
аз пък имам двама познати, които просто колкото и да обичат една жена (или там момиче) не могат да бъдат само с нея...говорила съм си с единя за това и едни от думите му за голямата му любов бяха:"Обичам я страшно много...ама много, много, но просто не мога да бъда само с една жена" 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
че аз не мисля,че жените изневеряват повече,това е само в една компания,в другата може мъжете да са повечеeveryday_ написа:определящо за това да мислиш, че жените изневеряват повече![]()
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
като каза това и се сетих един приятел, който работеше на морето какво ми разправя преди няколко дена за истинските, натурални, чистокръвни, 100% гларуси по моретоMira написа:мъжете да се считат за "лошите" дето не могат да се сдържат като видят някоя да си "отвори краката"
абе никой не може да е твърдо против, айде сега момичета - ако ви се отдаде възможността да преспите с брад пит (произволен идол, бил той музикален/актьор и пр.) или на момчетата - с кармен електра или някоя друга мастия, не ми казвайте, че ще откажете... всеки е против, когато става дума за това да му изневерят на него, ама когато дойде ред, той да изневерява е друга ракия, нали?
бтв, изневерявала съм (в най-широкия смисъл на думата) само 1 път, от яд и обида, а и момчето беше готино. с нито един от двамата нямам вече нищо общо и по-добре.
бтв, изневерявала съм (в най-широкия смисъл на думата) само 1 път, от яд и обида, а и момчето беше готино. с нито един от двамата нямам вече нищо общо и по-добре.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
^^^^ е много права
аз мога да кажа, че съм изневерявала, но си признах, но и на мен са ми изневерявали и нищо не казах и на всичко отгоре ми се качиха на главата...а в един момент, за да запазя връзката си дадох разрешение за кръшкане, но после да ме убеди, че просто си е задоволявал първичния сексуален нагон...той не се съгласи, каза че не можел да постъпи с мен така и даже ми се скара как съм можела да разсъждавам така
знам ли...продължавам да съм на същото мнение и досега