Оценки от предварителен изпит по история.
Re: Оценки от предварителен изпит по история.
знаех си ,че трябваше да избера ядрена физика ,за да са спокойни всички..
Nomad, тогава ти препоръчвам да опиташ отново догодина

Don't think about the problem, think about the decision...
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А дотогава можеш да чистиш улиците. Гледах онзи ден по Fashion TV, че електрикаво зеленото е на мода сега.

Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
не не , след две години ,да се отсее малко наплива ,че аман от ядрени физици...
много ясно , с тва увеличение на заплатите от първи юли ,за пенсия мисля вече
Аз не се възмущавам,но ми е интересно защо всички се бутате да учите това.50% от го записват защото просто им звучи престижно,да съгласна съм наистина е престижно,ама от всяко дърво свирка не става,прависти под път и над път,но това си е мое мнение,учете каквото искате и ви пожелавам всички да ви приемат,но дано после имате и къде да се реализирате,а не цял живот да сте чираци в нечия кантора.Успех!!!!
еее яд ме е, че не се сетих по - рано, сега ако се преориентирам ще бъдем ядрени физици под път и над пътNomad написа:не не , след две години ,да се отсее малко наплива ,че аман от ядрени физици...
Don't think about the problem, think about the decision...
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
По-добре да си чирак в някоя кантора известно време, отколкото да си чирак в БАН примерноstefito написа:Аз не се възмущавам,но ми е интересно защо всички се бутате да учите това.50% от го записват защото просто им звучи престижно,да съгласна съм наистина е престижно,ама от всяко дърво свирка не става,прависти под път и над път,но това си е мое мнение,учете каквото искате и ви пожелавам всички да ви приемат,но дано после имате и къде да се реализирате,а не цял живот да сте чираци в нечия кантора.Успех!!!!
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да...така е..kandidatstvasht написа:По-добре да си чирак в някоя кантора известно време, отколкото да си чирак в БАН примерноstefito написа:Аз не се възмущавам,но ми е интересно защо всички се бутате да учите това.50% от го записват защото просто им звучи престижно,да съгласна съм наистина е престижно,ама от всяко дърво свирка не става,прависти под път и над път,но това си е мое мнение,учете каквото искате и ви пожелавам всички да ви приемат,но дано после имате и къде да се реализирате,а не цял живот да сте чираци в нечия кантора.Успех!!!!
Жалко, че стигнахме до такива изводи
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- nikinho
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Абе, Nomad, я споко! Ест., че 5.25 е супер оценка по история (аз също имам толко) и за редовния не съм, а няма и да поглеждам в оставащите няколко дена ... уж на литература наблягам, ама нещо е много тегава работата
... мн ми е трудно и не знам какво ще правя (накрая ще стане така, че тая година ще съм ПА или МСЮЕ, а догодина нещо друго
) ... ест се надявам на 3.50 (примерно
) иии така ... споко, не се притеснявай за историята ... изпитът по история е вече част от исорията 
http://www.betbul.eu - ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Като се запишете право 1-ви курс, не се шашкайте после откъде Ви е дошло това чудо на главата. Само за изпита по римско право ще прочетете повече отколкото за цялото ви кандидатстване. И това не е най - лошото. Най - лошото е, че трябва да се разбере. Ужасссс е :І) Но с много мъка се получава де. Айде успех!
П.С. Към Стефито: Ти не знаеш ли как в една приказка българите разбират от всичко и всичко могат. И като се върнат в реалността, се оказва, че съвсем не е така:)))
П.С. Към Стефито: Ти не знаеш ли как в една приказка българите разбират от всичко и всичко могат. И като се върнат в реалността, се оказва, че съвсем не е така:)))
Magister Militum