Оценки от предварителен изпит по история.

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено

Доволни ли сте от оценката си?

Анкетата свършва на 26 Юни 2008, 19:59

Да
26
30%
Не
33
38%
Смесени чувства
27
31%

Общо гласове: 86

Аватар
Nomad
В началото бе словото

Re: Оценки от предварителен изпит по история.

Мнение от Nomad »

знаех си ,че трябваше да избера ядрена физика ,за да са спокойни всички..
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Nomad, тогава ти препоръчвам да опиташ отново догодина :lol: :lol: :lol:
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

А дотогава можеш да чистиш улиците. Гледах онзи ден по Fashion TV, че електрикаво зеленото е на мода сега. :lol: :alien:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
Nomad
В началото бе словото

Мнение от Nomad »

не не , след две години ,да се отсее малко наплива ,че аман от ядрени физици...

много ясно , с тва увеличение на заплатите от първи юли ,за пенсия мисля вече 8)
stefito
В началото бе словото

Мнение от stefito »

Аз не се възмущавам,но ми е интересно защо всички се бутате да учите това.50% от го записват защото просто им звучи престижно,да съгласна съм наистина е престижно,ама от всяко дърво свирка не става,прависти под път и над път,но това си е мое мнение,учете каквото искате и ви пожелавам всички да ви приемат,но дано после имате и къде да се реализирате,а не цял живот да сте чираци в нечия кантора.Успех!!!!
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Nomad написа:не не , след две години ,да се отсее малко наплива ,че аман от ядрени физици...

много ясно , с тва увеличение на заплатите от първи юли ,за пенсия мисля вече 8)
еее яд ме е, че не се сетих по - рано, сега ако се преориентирам ще бъдем ядрени физици под път и над път :lol:
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

stefito написа:Аз не се възмущавам,но ми е интересно защо всички се бутате да учите това.50% от го записват защото просто им звучи престижно,да съгласна съм наистина е престижно,ама от всяко дърво свирка не става,прависти под път и над път,но това си е мое мнение,учете каквото искате и ви пожелавам всички да ви приемат,но дано после имате и къде да се реализирате,а не цял живот да сте чираци в нечия кантора.Успех!!!!
По-добре да си чирак в някоя кантора известно време, отколкото да си чирак в БАН примерно :wink:
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

kandidatstvasht написа:
stefito написа:Аз не се възмущавам,но ми е интересно защо всички се бутате да учите това.50% от го записват защото просто им звучи престижно,да съгласна съм наистина е престижно,ама от всяко дърво свирка не става,прависти под път и над път,но това си е мое мнение,учете каквото искате и ви пожелавам всички да ви приемат,но дано после имате и къде да се реализирате,а не цял живот да сте чираци в нечия кантора.Успех!!!!
По-добре да си чирак в някоя кантора известно време, отколкото да си чирак в БАН примерно :wink:
Да...така е..

Жалко, че стигнахме до такива изводи :(
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
nikinho
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от nikinho »

Абе, Nomad, я споко! Ест., че 5.25 е супер оценка по история (аз също имам толко) и за редовния не съм, а няма и да поглеждам в оставащите няколко дена ... уж на литература наблягам, ама нещо е много тегава работата :| ... мн ми е трудно и не знам какво ще правя (накрая ще стане така, че тая година ще съм ПА или МСЮЕ, а догодина нещо друго :D) ... ест се надявам на 3.50 (примерно :roll: ) иии така ... споко, не се притеснявай за историята ... изпитът по история е вече част от исорията ;)
http://www.betbul.eu - ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

Като се запишете право 1-ви курс, не се шашкайте после откъде Ви е дошло това чудо на главата. Само за изпита по римско право ще прочетете повече отколкото за цялото ви кандидатстване. И това не е най - лошото. Най - лошото е, че трябва да се разбере. Ужасссс е :І) Но с много мъка се получава де. Айде успех!

П.С. Към Стефито: Ти не знаеш ли как в една приказка българите разбират от всичко и всичко могат. И като се върнат в реалността, се оказва, че съвсем не е така:)))
Magister Militum
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”