Горкото момиче.
Дано да не отменят присъдата след обжалването. В такива моменти дори и на мен ми се иска тоя изрод да бъде умъртвен по особено жесток начин.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
jeeeesusСпоред адвокатите на Георги, присъдата е правилна, но не е присъда за правилния човек, тъй като според защитниците младежът е невинен. Те упрекнаха прокуратурата в укриване на доказателства и нарекоха процеса инквизационен.
И на мен. Просто някой хора си заслужават смъртното наказание!camel написа:http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=155510
Горкото момиче.![]()
Дано да не отменят присъдата след обжалването. В такива моменти дори и на мен ми се иска тоя изрод да бъде умъртвен по особено жесток начин.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
A цифричките имаш ли ги или по филмите така са го говорилиcamel написа:Пропускаш важен факт, който за някои хора е доста удобно да не се знае.
Изпълняването на смъртно наказание етри пъти по-скъпо, отколкото доживотния затвор на 1 човек.![]()
(не говоря за дивашко смъртно наказание)
http://e-vestnik.bg/388dexteriti написа:A цифричките имаш ли ги или по филмите така са го говорилиcamel написа:Пропускаш важен факт, който за някои хора е доста удобно да не се знае.
Изпълняването на смъртно наказание етри пъти по-скъпо, отколкото доживотния затвор на 1 човек.![]()

Какво значи дивашко ? 1 патрон не излиза много скъпо..camel написа:Пропускаш важен факт, който за някои хора е доста удобно да не се знае.
Ако си мислиш,че цялото смъртно наказание се заключава в 1 патрон, не намирам основание да продължавам дискусията с теб. По времето на Крум сигурно смъртното наказание е било даже без пари. Ама днес хората са го изчислили. По-скъпо е. Факт. Приеми го.RadoRado написа:Какво значи дивашко ? 1 патрон не излиза много скъпо..camel написа:Пропускаш важен факт, който за някои хора е доста удобно да не се знае.
camel написа:Пропускаш важен факт, който за някои хора е доста удобно да не се знае.
Into the endless we ride...