Аз все още съм от кандидат-студентите, да се надяваме обаче че скоро официално ще премина в другия лагер!webstil написа:Усещам предстояща Трета световна война...от едната страна съюза на кандидат-студентите се изправят срещу приетите вече студенти и разбирачи...Deschain написа:Стига вече с твоите глупости, не си изкарал колкото искаш на изпита ОК, защо за момент не потърсиш вината в себе си. Все си недоволен от нещо и някого...няма значение дали си ходил на уроци при тях, освен може би че ще знаеш с най-голяма точност изискванията им...BlagovestHristov написа:Су явно не избира най-качествените,а тези които са си платили уроците при тях.
Другите ест,че ще са скъсани.До там се стига честноста.![]()
КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: КСК- История 2010/ 2011
Човек като печели нещо(влезе в СУ)...не знае кво губи...и обратното...Ураган написа:Да, точно в стил " гроздето е кисело " не ми харесват, защото гроздето си е много хубаво, просто не е способна да го достигне.
Аз съм Римски император и си го ям грозденцето :Р
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Нерон ти праща поздрави!Ураган написа:Да, точно в стил " гроздето е кисело " не ми харесват, защото гроздето си е много хубаво, просто не е способна да го достигне.
Аз съм Римски император и си го ям грозденцето :Р
Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Хубаво, че не ти харесва, Урагане, ама нямаше нужда толкова грубо да подхождаш
В крайна сметка мнения като нейното, които са безобидна шега, са много по-малко дразнещи от заядливите такива, с които ти се представи сега
Просто нещата могат да се кажат по няколко начина, без да се налага да се псува и тн 
- Diegooo
- Драскач
Ураган ли си? Явно да, но за съжаление си от Палатово,така че да приключим! Не си заслужава...Успех ти желая в студентските ти начинания каквито и да са те...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пичове, лични съобщения има този форум, хората дори skype и ICQ са измислили, както и милион още начина за комуникация. Учите и в един университет, може би живеете наблизо един до друг...
Разберете се някакси двамата, ама няма нужда да прецаквате темата!:)
П.С. Много хубаво изглежда това село, ще гледам да го посетя в скоро време!:)
Разберете се някакси двамата, ама няма нужда да прецаквате темата!:)
П.С. Много хубаво изглежда това село, ще гледам да го посетя в скоро време!:)
- _sonrisa_
- Флъдзила
Диего още никъде не учи
Ще го видим след юли какво ще сътвори 
- Diegooo
- Драскач
Да аз никъде не уча! Слушайте юриста! Завърших образованието си,когато бях 6-ти клас,но имам фалшива диплома за средно образование и сега ще се явявам на изпити..._sonrisa_ написа:Диего още никъде не учиЩе го видим след юли какво ще сътвори
- Vanya :)
- В началото бе словото
GBog написа:Кажи им го! Разбира се, натам се посяга, само ако сте сигурни в себе си и притежавате необходимите знанияVanya :) написа:webstil написа:я кажи кво писа,че искам и аз такава оценка на редовнияVanya :) написа:5.88 ..![]()
![]()
Още ми се струва нереално ..
![]()
![]()
![]()
Успех на всички, които ще ходят на редовния!![]()
Левски и Каравелов писах, 16 страници доста дребно, допуснала съм една фактологическа грешка - кога Левски остава сирак и не съм много сигурна дали не сбърках годината на второто събрание след смъртта на Левски, но явно не съм. Пишете върху по-трудната от двете теми, защото определено това се отчита и поощрява от проверяващите.
Това, че трябва да се пише по по-трудната е повече от ясно.Тези приказки, че "няма по-трудна тема" са пълни глупости.Но, разбира се, трябва да се съобразите и със знанията си все пак.Аз на редовния залагам, че едната ще е от капитализъм, мисля си за Съединение или Стамболов.
Последно промяна от Vanya :) на 26 Апр 2010, 22:27, променено общо 1 път.
!!! ... Keep Your Dreams Alive ... !!!
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Едната ще е Стамболов, другата Църковната борба, според мен.
И да, не толкова по по-трудната, а по тази, по която ще пишат по-малко хора. В случая Левски и Каравелов, защото ако не ме лъже паметта е 14 тема чак и много хора не са стигнали до нея...
И да, не толкова по по-трудната, а по тази, по която ще пишат по-малко хора. В случая Левски и Каравелов, защото ако не ме лъже паметта е 14 тема чак и много хора не са стигнали до нея...
Е глупости...едната е Борис 1...
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е ако ще е Борис аз пак да взема да отида, това ми е любимата тема, заедно с тази за Калоян.
Аз сериозно се чудя дали да не отида и на редовния, така или иначе нищо не губя?
Аз сериозно се чудя дали да не отида и на редовния, така или иначе нищо не губя?
- svetla_KIRILOVA
- В началото бе словото
аз нещо за Съединението или Априлско си мисля 
I have to believe in a world outside my own mind. I have to believe that my actions still have meaning, even if I can't remember them. I have to believe that when my eyes are closed, the world's still there....We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Хахаха, отговорът е много прост: появи се една мацка с хубава снимка на аватара в раздел КСК и сички пръчове го надървихаwebstil написа:Абре кво нападате всички момичето?Ураган написа:Ще те цитирам, но ще оставя на други хора да напишат абсолютно всичко кеото е грешно в това твое изказване, а то, порявай ми, е много!summer_f_ написа:мен ме успокоява фактът, че повечето, кандидатствали с история се борят за право![]()
А и днес си разбрах оценката от УНСС - 5,90 - като не ме оценяват в СУ, поне УНСС ми дадоха надежда![]()
Сега почвам по-усилено да се готвя за журналистиката, а историята в СУ юли може и да я пропуснаДето се вика - тия от СУ ГУБЯТ, не аз
![]()
![]()
![]()
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Обратна връзка:
Светлъо, твоя отговор беше най-добрия, който съм чел някога през изминалите дни в форума!
И все пак, да се придържаме към темата, че модераторите ще ни бият