Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Anya
В началото бе словото

Re: Журналисти 2010

Мнение от Anya »

Айде разкажи ми един виц, че почти нищо не схванах от това, което написа :cheers:
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Веднъж лъвът събрал всички животни, без лисицата, че била на родителска среща, и казал:
- Умните в ляво, красивите в дясно!
И жабата казала:
- Е, сега какво? Да се разчекна ли?

Еле трябва да ви кажа един за двама араби и камилите, ама не съм сигурен дали го искате.
Далавера ли е?
vik
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от vik »

искаме го!!! :)
Bumbroldozer
В началото бе словото

Мнение от Bumbroldozer »

че била на родителска среща, и казал.....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Срещат се двама араби в пустинята. Единят пита другия:

- Ти как се казваш?
- Ахмет.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. А ти къде живееш?
- В Багдад.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. А ти колко камили имаш?
- 9.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. А каква е твоята 1-ва камила?
- Мъжка.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. Моята 1-ва камила е мъжка и твоята 1-ва камила е мъжка. А каква е твоята 2-ра камила?
- Мъжка.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. Моята 1-ва камила е мъжка и твоята 1-ва камила е мъжка. Моята 2-ра камила е мъжка и твоята 2-ра камила е мъжка. А каква е твоята 3-та камила?
- Мъжка.
- А каква е твята 4-та камила?
- Мъжка.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. Моята 1-ва камила е мъжка и твоята 1-ва камила е мъжка. Моята 2-ра камила е мъжка и твоята 2-ра камила е мъжка. Моята 3-та камила е мъжка и твоята 3-а камила е мъжка. Моята 4-а камила е мъжка и твоята 4-а камила е мъжка. А каква е твоята 5-а камила?
- Мъжка.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. Моята 1-ва камила е мъжка и твоята 1-ва камила е мъжка. Моята 2-ра камила е мъжка и твоята 2-ра камила е мъжка. Моята 3-та камила е мъжка и твоята 3-а камила е мъжка. Моята 4-а камила е мъжка и твоята 4-а камила е мъжка. Моята 5-а камила е мъжка и твоята 5-а камила е мъжка. А каква е твоята 6-а камила?
- Мъжка.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. Моята 1-ва камила е мъжка и твоята 1-ва камила е мъжка. Моята 2-ра камила е мъжка и твоята 2-ра камила е мъжка. Моята 3-та камила е мъжка и твоята 3-а камила е мъжка. Моята 4-а камила е мъжка и твоята 4-а камила е мъжка. Моята 5-а камила е мъжка и твоята 5-а камила е мъжка. Моята 6-а камила е мъжка и твоята 6-а камила е мъжка. А каква е твоята 7-а камила?
- Мъжка.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. Моята 1-ва камила е мъжка и твоята 1-ва камила е мъжка. Моята 2-ра камила е мъжка и твоята 2-ра камила е мъжка. Моята 3-та камила е мъжка и твоята 3-а камила е мъжка. Моята 4-а камила е мъжка и твоята 4-а камила е мъжка. Моята 5-а камила е мъжка и твоята 5-а камила е мъжка. Моята 6-а камила е мъжка и твоята 6-а камила е мъжка. Моята 7-а камила е мъжка и твоята 7-а камила е мъжка. А каква е твоята 8-а камила?
- Мъжка.
- Ах, какво съвпадение. Аз се казвам Ахмет и ти се казваш Ахмет. Аз живея в Багдад и ти живееш в Багдад. Аз имам 9 камили и ти имаш 9 камили. Моята 1-ва камила е мъжка и твоята 1-ва камила е мъжка. Моята 2-ра камила е мъжка и твоята 2-ра камила е мъжка. Моята 3-та камила е мъжка и твоята 3-а камила е мъжка. Моята 4-а камила е мъжка и твоята 4-а камила е мъжка. Моята 5-а камила е мъжка и твоята 5-а камила е мъжка. Моята 6-а камила е мъжка и твоята 6-а камила е мъжка. Моята 7-а камила е мъжка и твоята 7-а камила е мъжка. Моята 8-а камила е мъжка и твоята 8-а камила е мъжка. А каква е твоята 9-а камила?
- Женска.
- Е-е-е-ех. Развали съвпадението.
Далавера ли е?
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Датите за идентифициране на работите са перфектни обаче. САМО 22 и 23, САМО веднъж при положение, че много от хората, които са били на журналистика, отиват/ме за изпита по БЕЛ чак уикенда. Тоест, трябва да изкарам три дни в София, за да видя безценната си работа проверена. Прелест, бе!

п.п. Резултати още няма.
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
vladiboy
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от vladiboy »

kinda like you crazy написа:Датите за идентифициране на работите са перфектни обаче. САМО 22 и 23, САМО веднъж при положение, че много от хората, които са били на журналистика, отиват/ме за изпита по БЕЛ чак уикенда. Тоест, трябва да изкарам три дни в София, за да видя безценната си работа проверена. Прелест, бе!

п.п. Резултати още няма.
Абсолютно за същото недоволствам вкъщи от половин час!!! Аз ще пътувам в събота за изпита на 25-ти :evil:
Нооо шанс. Ще мина без идентифицирането! Така или иначе нищо няма да променя...
Последно промяна от vladiboy на 20 Апр 2010, 11:10, променено общо 1 път.
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
Аватар
gogofen
В началото бе словото

Мнение от gogofen »

Аре вееее егати резултатите исторически да го еба...
То така като гледам има вариант и утре да излязат след като проверката е чак на 22-ри и 23-ти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аре някои да звънне на тия шматки и да пита кога ще излязат????
Ако не може аз да звънна,но нямам номер....който го има да дава
Изображение
Аватар
Далавера
В началото бе словото

Мнение от Далавера »

Да. И къ'в е смисъла да ид и да видя 2.00 и в рецензията м ида пише: "Много бездарна работа. Не познаване да актуалната политическа действителност. Няма рефлексия. Ужасен правопис" :mrgreen:
Далавера ли е?
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

да, рецензиите са нещо от тоя смислов род
Аватар
gogofen
В началото бе словото

Мнение от gogofen »

Току що звъннаааааааааааааах казаха,че всеки момент излизат да гледаме ПИ през 5 мин казаха
Изображение
Аватар
Anya
В началото бе словото

Мнение от Anya »

Е добре как да отида на училище сега, искам да си дочакам резултатите..... Какво им станааа лелеее..... :salute:
Аватар
Димитров
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Димитров »

Чакааааам :) :) :roll: :roll:
Аватар
Далавера
В началото бе словото