аз тука пиша щото така или иначе ни6то няма да направя по лит. поне тука да не съм капо.ShadowsInBlue написа:Хахаха, постваш и след има-нема една минута получаваш минимум 2 отговораРулираме КСК история
Толкова изписахме в тоя форум, колкото не можем и да си мечтаем на изпита да напишем!
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Техниците? Тва да не е некъв трафопост бе?Grace написа:Само едно не разбирам - за на акаунта техниците са сложили тая чисто бяла форма- много дразни поне същия цвят да беше като другото. Ама хайде. А иначе честит ви последен учебен ден и дано се видим като колеги в ЮФ или ИФ на СУ
BLUSH, и аз нямах търпение миналата година да излязат и с всеки изминал ден намирах все повече недостатъци на това, което бях написал. А резултата ми го съобщиха по телефона, най-неочаквано. Не висях в нета да дебна.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
на мен няма кой да ми го каже по телефона
И имам чувстово,че ако се махна от компа те ще излезнат и ще забие съвсем,за това не ми остава нищо друго освен да дебна 
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
-
banicata
- В началото бе словото
- Специалност: история
и тук щяха да пращат ако изпита е 50лв.BLUSH написа:трябва като унсс да пращат смс за оценката
и аз искам така!Scorpion написа: А резултата ми го съобщиха по телефона, най-неочаквано.
Иначе някой беше казал за цитатите- абе то и там не знам какво точно се пише, така че ...
П.П. Не смогвам обаче да изчитам какво се изписва, леле, ако и на изпита толкова пишехме ...
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
Grace
- В началото бе словото
- Курс: първи
Е както и да еScorpion написа:Техниците? Тва да не е некъв трафопост бе?Grace написа:Само едно не разбирам - за на акаунта техниците са сложили тая чисто бяла форма- много дразни поне същия цвят да беше като другото. Ама хайде. А иначе честит ви последен учебен ден и дано се видим като колеги в ЮФ или ИФ на СУ![]()
![]()
BLUSH, и аз нямах търпение миналата година да излязат и с всеки изминал ден намирах все повече недостатъци на това, което бях написал. А резултата ми го съобщиха по телефона, най-неочаквано. Не висях в нета да дебна.
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Дайте ми входящите си номера, ЕГН-тата и телефон за връзка и ще получите това, което искате.Amberglow написа:и аз искам така!Scorpion написа: А резултата ми го съобщиха по телефона, най-неочаквано.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ballistixx
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ти поне четеш, аз си търся с кого да пия кафе в 9,10 в неделя, след като си изляза безславно 
Scorpion написа:Дайте ми входящите си номера, ЕГН-тата и телефон за връзка и ще получите това, което искате.Amberglow написа:и аз искам така!Scorpion написа: А резултата ми го съобщиха по телефона, най-неочаквано.
Предварително обещай, ако е 2, да не злорадставаш ... много- и имаме сделка. :Р
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Май не ни остава друго освен да се събереме и да проникнеме в уни-то..

-
kushi
- В началото бе словото
да айде да нападнем Пламен Митев
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
аа той е пич..много свестен...по-скоро да намериме темите..хем ще видиме колко имаме,хем ще махнеме 6-ците и 5-ците,които не са от форума 
-
kushi
- В началото бе словото
чудесно колега имаме сделка
-
Grace
- В началото бе словото
За съм (за кафето- не за нападенето на г-н Митев
- а може и друго пиинем след провала по л-ра
). Стига да си в ФМИ нямаш проблеми 
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. /Winston Churchil/
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
ROFLBLUSH написа:Май не ни остава друго освен да се събереме и да проникнеме в уни-то..![]()
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.