Колега Ira_dei така и не разбрах след като говориш за арменски геноцид що в не малко твои мнения защитаваш тия турци

Също така не разбрах в крайна сметка българин ли си арменец ли си турчин ли си къде си роден и защо учиш тюркология
И ме дразнят мненията ти не защото не си на моето мнение а защото казваш на черното бяло

Все ти е чудно защо българите мразят турците пък не мразят сърбите и гърците...мъ много чудно...май си бягал от историята...освен заради робството е и заради тва че са мюсюлмани,а смея да твърдя че по-голямата част от хората по целия свят не уважават мюсюлмани и араби

Са знам че имало няква разлика ама за мен са си едни и същи

С промити мозъци,самовзривяват се, избиват се,няма никва демокрация и тн...
Както каза някой по-горе,който може да качи документа където трябва и да се подписваме.Ще се съберат доста хора.И не знам защо някой се изказа че било тъпо да се търи Атака-напротив

За да се стигне до някви действия пред Народното събрание(примерно)е препоръчително да се потърси помощ от Атака

Те редовно правят някви шествия в знак на протест срещу нещо си и знаят как стават нещата-в смисъл че предварително тряя да се каже на кмета че примерно в 3 през нощта шъ има някви шествия и кмета тряя да спре движението от толкова до толкова чесът и т.н... надявам се да се стигне до там ама всички си мълчат