Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Re: Образователни технологии, други курсове и частни уроци

Мнение от Green`L.K. »

И модните тенденции не спазвам... :shock:
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
bobatumba
В началото бе словото

Мнение от bobatumba »

спешно ми трябват разработени теми по история за 10-ти някои ако има да пише!!!
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

bobatumba написа:спешно ми трябват разработени теми по история за 10-ти някои ако има да пише!!!
Лоооооооол :lol: :lol: . Много си настоятелен!! :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
lavidaloca
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от lavidaloca »

Айде, който го е ударила икономическата криза, сега е момента да си продаде темите :)
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

за кви пари говорим :lol:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Аз ако почна да давам уроци по БЕЛ и История, ще си осигуря прилични допълнителни приходи.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
KsGCo
От дъжд на вятър

Мнение от KsGCo »

и аз почвам да се замислям сега, като минах през всичко
щом има балъци, дето дават по 1000лв за 3 книжки, що да не припечелиш и ти нещо ;)
Sine Qua Non
От дъжд на вятър
Специалност: английска филология
Курс: първи

Мнение от Sine Qua Non »

Между другото не исках да го пиша, но ми направи твърде силно впечатление за да си замълча- от трите учителки по английски в ОТ, само Галя стоя цяла седмица от осем сутринта до минимум два следобед абсолютно всеки ден, чакайки всички които искат да правят диктовки и тестове. За абсолютното отсъствие на една от другите учителкипо езика няма да коментирам, но, Гале, на теб шапка ти свалям!
Изображение

You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head

Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
Sine Qua Non
От дъжд на вятър
Специалност: английска филология

Мнение от Sine Qua Non »

Исках само да кажа че когато се върна в София ще черпя Галя за прекрасната подготовка, която ми даде през тази година и благодарение на която изкарах толкова висока оценка!!! Благодаря ти, Гале, ти си ВЪРХЪТ!!!!!!
Изображение

You were one of a kind
One who'd never give it up
Even when they put a price on your head

Rise again little fighter
And let the world know the reason why...
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Sine Qua Non написа:Между другото не исках да го пиша, но ми направи твърде силно впечатление за да си замълча- от трите учителки по английски в ОТ, само Галя стоя цяла седмица от осем сутринта до минимум два следобед абсолютно всеки ден, чакайки всички които искат да правят диктовки и тестове. За абсолютното отсъствие на една от другите учителкипо езика няма да коментирам, но, Гале, на теб шапка ти свалям!
То винаги е било така. Последните 2 седмици на Нишава си стоят само учениците на Галя. А ние дори преди 2 години ходехме от 8 сутринта до към 4-5. Който когато си искаше, тогава си отиваше. Страхотна е жената, предвид, че дори не е длъжна да го прави ;)
Изображение
Loyolla
В началото бе словото
Специалност: още нямам

Мнение от Loyolla »

Абсолютно съгласен с горните две мнения!Ами наистина жената явно се кефи на работата си и ние само печелим от това - огромно мерси за което! :lol: :lol: :lol: Щото и резултатите ни го показват..............Чух че имало и пълно 6 сред мацките.
Earendil
В началото бе словото
Специалност: психология
Курс: втори

Мнение от Earendil »

Не знам как е в Образователни технологии, обаче искам да похваля един човек, който даде не само на мен, но и на колегите ми кандидат-студенти страхотна подготовка по български език и литература - Д. Бурла.
Всички, които бяхме при него (в курсовете "Елина" (София) ) изкарахме много високи оценки - аз съм с 5.38, имаме още една такава оценка, едно 5.00, едно 5.50, едно 5.25 и единствената шестица по БЕЛ, която имаше тази година, беше на моя съученичка - момиче от моя курс (:. Въобще с учене и с напътствия от този човек, доста прогресирахме (в началото изкарвахме 3ки на пробните изпити в уроците :D)
Тъй че, ако някой се чуди къде да ходи на уроци по български за догодина, просто горещо препоръчвам този господин, невероятен е. И все пак, който учи - влиза, който не учи и го мързи - не, освен, ако няма някакъв луд късмет..
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.
Tordis Ahriman
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Tordis Ahriman »

Аз ходих на уроци по история в Образователни технологии, защото в училище ми смениха учителката и новата не ставаше за нищо. :x Преподавателката в ОТ беше много добра, личеше си, че й харесва това, което прави (благодаря й много че ме търпя с моя мързел :oops: ). Тя си изпълни нейните задължения, но аз ... :oops:
та затова сега не съм приета в СУ ...
Аватар
Лолита
В началото бе словото

Мнение от Лолита »

Имам излишен учебник по литература на ОТ ( от две части е). Продавам го.

А сега към темата- и аз ходих тази година - по БЕЛ и по френски. В повечето специалности с БЕЛ може да се кандисатства и с френски и за по-голяма сигуност се записах и на двата. По принцип много обичам литературата и смея да кажа че ми се отдава. Ето какво стана на курса- в една група бяхме събрани и много добри и много несеризони и както се досещате госпожата се съобразяваше с по-изоставащите. Имахме да пишем теми за домашно, но супер малко хора ги писаха. На мен времето ми нинаваше супер бавно и супер досадно. Понкога две трети от урока минаваха в четене ( от някой ученик) на текста в учебника , а другите макетираха :x Направо се побърквах от скука в такива моменти ( все пак можеш и сам да си го прочетеш!) Госпожата понякога се спираше да даде някое обяснение и четенето продължаваше....Накрая реших , че няма да кандисатствам с литература, но останах до края на курса, защото вече беше платен, а и защото наближаваха матурите.....Аз изобщо не съм доволна от БЕЛ. Хората, които си учеха си изкараха високи оценки, а другите- сещате се. Наистина ми се струва тъпо да плащаш 900 лв, за да ти се чете текста от учебника :o Естествено те правеха и пробни изпити и други такива екстри, но както казах, аз бързо се отказах. Иначе от френския съм доволона. ( въпреки , че госпожата абсолютно всеки ден ми повтаряше , че трябва да отида на изпита в УНСС ( а аз не искам да уча там). Тя докрая не спря да ме тормози с това УНСС. Като цяло ОТ са една голяма мафия и единствено от теб зависи дали ще успееш да се възползваш.
L'essentiel est invisible pour les yeux
Аватар
Name Less
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Name Less »

Лолита написа:Имам излишен учебник по литература на ОТ ( от две части е). Продавам го.

Наистина ми се струва тъпо да плащаш 900 лв, за да ти се чете текста от учебника :o Естествено те правеха и пробни изпити и други такива екстри, но както казах, аз бързо се отказах. Иначе от френския съм доволона.
Познато. Аз се записах на география и испански. На географията ми четоха уебника, обясненията липсваха,а като ги имаше не бяха добри. Самият учебник беше отвратително структуриран, с грешни данни и изобщо не ставаше за СУ. А на всичкото отгоре отношението към ученика беше доста зле, много си вярваха, все едно без тях ще изкарам 2. Преминах на самостоятелна подготовка още преди да съм платила цялата сума и не мога да се оплача от резултата. А иначе изобщо не съм единствената, която се оплаква от този курс...От испанския съм доволна.На курса не ми казаха нищо ново, но учебниците са страхотни.
Като цяло много се разочаровах от ОТ, след 7ми клас подготвяха добре и за историята чувах все добри отзиви.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”