Логпедия,Ерготерапия,Специална педагогика.....?
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
allbi
- В началото бе словото
- Специалност: ПМХК
- Обратна връзка:
:)
спокойно мацки
без мъже няма да останем
сега че за тези 9 ще се сбъдне мъжката мечта - да си имат харем пълен с жени си е така
честито момчета - уредихте се !
ние ще си ви пазим , но и вие си ни глезете подобаващо ! 
а колкото за бирата на първия учебен ден - айде все пак след това да направим и по-сериозно излизане същия ден
клубче , дискотечка ?!
кво ще кажете ?!
Обявявам гласуване !
Кафе и дискотека или само кафе ?
аз съм и за двете !
И дайте предложения аз място на събитията !
сега че за тези 9 ще се сбъдне мъжката мечта - да си имат харем пълен с жени си е така
а колкото за бирата на първия учебен ден - айде все пак след това да направим и по-сериозно излизане същия ден
Обявявам гласуване !
И дайте предложения аз място на събитията !
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
то има още 10 дни
аз предлагам след като ни свърши откриването във факултета да направим една бира. А за вечерта по-нататък ще го измислим който ще ходи ?
Иначе за мъжете... не се ли разбрахме да си ги делим ? В смисъл - да си ги редуваме...
Както се разберем - така ще има за всички! И всички ще сме доволни
Иначе мисля да мина и през Ректората на откриването преди това.Ако някой няма с кой да ходи и не му се ходи сам може да каже
Juja ти си си взела изпита,а?
Имаш да черпиш :Р
Иначе за мъжете... не се ли разбрахме да си ги делим ? В смисъл - да си ги редуваме...
Иначе мисля да мина и през Ректората на откриването преди това.Ако някой няма с кой да ходи и не му се ходи сам може да каже
Juja ти си си взела изпита,а?
Дайте на 1-ви да се видим към 13ч във ф-та и после ще му мислим...А за мъжете ще съставим план-график(,да няма нередности) и часови такъв....и без ревности и скубане на коси....ние сме си амазонки....ще си ги използваме по предназначение и това е

Някой живеят по правилата,други ги правят!Do something memorable!
-
allbi
- В началото бе словото
- Специалност: ПМХК
- Обратна връзка:
:)
хехе
за мъжете съм съгласна
график и хем те ще са доволни , хем ние !!!
ммм а откриването разбрахме ли кога и къде е ? кога в ректората , кога и къде във факултета?
бтв... в унсс чувам че първа година имат само 3 дена в седмицата лекции . при нас как стоят нещата ?
ммм а откриването разбрахме ли кога и къде е ? кога в ректората , кога и къде във факултета?
бтв... в унсс чувам че първа година имат само 3 дена в седмицата лекции . при нас как стоят нещата ?