Второ класиране

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
techeto
Пишете, о, братя

Мнение от techeto »

hypnosssa написа:А на мен в пресоналната инф ми пише,че за право редовно бала е 26.67,т.е. малко по-нисък,но на първо класиране пишеше приети 138 от 135, а сега са 135 от 135...това какво значи?

Явно някой не се е записал. По друг начин не си го обяснявам
Последно промяна от techeto на 14 Авг 2007, 13:00, променено общо 1 път.
Аватар
Frida
В началото бе словото

Мнение от Frida »

аааа много кофти така за 1 стотна да не влезеш :?
benitabeni:)
От дъжд на вятър

Мнение от benitabeni:) »

hypnosssa написа:А на мен в пресоналната инф ми пише,че за право редовно бала е 26.67,т.е. малко по-нисък,но на първо класиране пишеше приети 138 от 135, а сега са 135 от 135...това какво значи?
означава, ча на първо класиране някой които е бил приет не с е записал..
_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от _ »

КН - 27.30 за момичета
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Frida написа:не всички балове са паднали...за стопанско управление с английски за момичета бала не е мръднал дори с 1 стотна :wink:
да на добрите специалности бала не е мръднал и ако е то е с няколко стотни, но на другите специалности... някой има ли идея бала за етнология за момчета колко е сега?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

а значи ли,че този,който се е отказал,на негово място е застанал някой от допълнителните бройки...и ако е така,да речем 3ма отказали се,на тяхно място отиват 3те допълнителни бройки,то тогава защо от първо класиране бала беше 26.75, а сега ми пише 26.67?
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Мати
В началото бе словото

Мнение от Мати »

не всички балове са паднали...за стопанско управление с английски за момичета бала не е мръднал дори с 1 стотна
А за момчета - от 30,58 е паднал на 27,33!
факултет по математика и информатика
benitabeni:)
От дъжд на вятър

Мнение от benitabeni:) »

hypnosssa написа:а значи ли,че този,който се е отказал,на негово място е застанал някой от допълнителните бройки...и ако е така,да речем 3ма отказали се,на тяхно място отиват 3те допълнителни бройки,то тогава защо от първо класиране бала беше 26.75, а сега ми пише 26.67?
ами балът е паднал , защото тези които са били приети не са се записали...и на тяхно място отиват тези със следващия бал (26.67 и равен на него)...горе-долу тва е..
Petinka
В началото бе словото

Мнение от Petinka »

'Потвърдил'=оставаш на същата специалност и се записваш или участваш в трето класиране??така ли?
Аватар
avantgardistka
В началото бе словото

Мнение от avantgardistka »

Урааа :blob4: Засега влизам по 5-то си желание, а до първото разликата е малка, а и това изречение от правилника на СУ ме изпълва с оптимизъм :P

(5) Незаетите места за мъже в хода на класирането се трансформират за жени и обратно.
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Аватар
techeto
Пишете, о, братя

Мнение от techeto »

orion_elira написа:
Frida написа:не всички балове са паднали...за стопанско управление с английски за момичета бала не е мръднал дори с 1 стотна :wink:
да на добрите специалности бала не е мръднал и ако е то е с няколко стотни, но на другите специалности... някой има ли идея бала за етнология за момчета колко е сега?
22.83 :)
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Айдееее, честито на всички!
Мързи ме да чета постовете сега.... а и бързам, че ме чака много административна работа ;)
ПРИЕТА съм на 2ро класиране - Българска филология, задочно. СУПЕР :) Минималният бал е 20.67, за който се интересува. Успех на всички! :)
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
cyberspec
В началото бе словото

Мнение от cyberspec »

мин. бал на Информатика колко е ??? , аве хора дали може да се участва в 3-то класиране без 2-рото ???
Аватар
Мати
В началото бе словото

Мнение от Мати »

мин. бал на Информатика колко е ??? , аве хора дали може да се участва в 3-то класиране без 2-рото
за момчета е паднал от 26,70 на 24,42!
Направо да не повярва човек!!
А кво значи на 3-то без 2-ро?
Ако не си приет никъде на второ ли? Да, участваш си!
факултет по математика и информатика
asdhuoih
В началото бе словото

Мнение от asdhuoih »

Тва стопанско управелние ме разби-с 3 пункта е паднал минималния
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”