Все пак беше от моя випуск,а знам колко тъпи БЯХМЕ.bijutera написа:Ами щом ти си от Сливен трябва да знаеш, че съм леко тъп, така че не мога да позная
Устен изпит по журналистика - 03.08.2007
Модератор: Boromir
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
kak vi se struva
izvinyavam se za latimicata, no nyamam kirilica
Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
Kak vi se struva tova: na pismen izpit po jurnalistika sam na 75 myasto spored statistikata na ocenkite, a sled ustnia na 160.Kak taka pochti 100 choveka me izprevariha i to tezi, koito za 5 chasa ne uspyaha da napishat po edna tema, a za 10 min stanaha fakiri i govoriha po 3 temi.Tova mirisheeeeeeeeeeeeeeeee, mnogooooooooooooo......................na korupcia
Ste chakam rezultati, nishto ne mi ostava
- TimShel_Girl
- Драскач
- TimShel_Girl
- Драскач
Аз съм почти в това положение...само дето аз искам журналистика, а планирам да си се върна по-късно към английския, защото съм завършила такъв профил, а и защото си го обичамdiana_gk написа:Аз влизам ПР, а за италианския - още обмислям дали да не запиша втора специалност след 2 години, защото аз си го обичам и нямам намерение дотук да спра.
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
На устен оценките винаги са по-високи, защото човек ако е съобразителен може да разтегне симпатични локуми, дори да се отклони от темата, и пак да направи добро впечатление...
A zashto si mislish, che sam saobrazitelna na pismen i uspyavam da napisha, a ne sam saobrazitelna na usten? Nyama takova neshto, govorih i po 3 temi i otgovorih na vsichko, koeto me pitaha.Osven tova vidimo byaha dovolni.Posle obache zapochva naglasyaneto na ocenkite...spored pismeniya de, na koi kolko tryabva za da vleze ili ne.
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
A zashto si mislish, che sam saobrazitelna na pismen i uspyavam da napisha, a ne sam saobrazitelna na usten? Nyama takova neshto, govorih i po 3 temi i otgovorih na vsichko, koeto me pitaha.Osven tova vidimo byaha dovolni.Posle obache zapochva naglasyaneto na ocenkite...spored pismeniya de, na koi kolko tryabva za da vleze ili ne.
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!