П.П. Ако тия дни си нямаш работа, можеш да напишеш условията на задачи с номера от 7 до 10 от тези примерни теми...
Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
addictedbg , ето, отблагодарявам ти се за положения труд:
http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=2422

Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
addictedbg
- В началото бе словото
А мерсиuktc написа:addictedbg , ето, отблагодарявам ти се за положения труд:
за какво ти е стереометрия като на Мат 2 няма стериометрия,а на ТУ и УАСГ минаха ?Скалпел, моля написа:СЪС СТЕРЕОМЕТРИЯ!
Остави го скалпела, той е прекалено ученолюбив. Някои планиметрични задачи, които иначе се решават на 2 листа, той ги решава на половин страница с помощта на стереометрични разсъждения. Ненормален е.
Не пиши стереометрия, да не те затрудняваме излишно
Не пиши стереометрия, да не те затрудняваме излишно
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Защото ми е един от любимите дялове. В УАСГ не ходя. В ТУ с уктц-то сме 6таци от май ощеaddictedbg написа:А мерсиuktc написа:addictedbg , ето, отблагодарявам ти се за положения труд:
ще ги напиша ама по нататъка че ме е ударило на мързел в момента
за какво ти е стереометрия като на Мат 2 няма стериометрия,а на ТУ и УАСГ минаха ?Скалпел, моля написа:СЪС СТЕРЕОМЕТРИЯ!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Видяхме идеите.. отговорите са някаква техникаpetio написа:Айде кажете кво получавате на 1 и 4 задача...
мойте отговори са:
1. к Е (0;1/4)
4.а=0, а=-п/3, а=п/3
По този случай ще разкажа как математик гаси пожар в стая с чувал пясък.
Влиза математикът в горящата стая, вижда чувала, вижда че като посипе пясък около огъня той ще спре, осъзнава че има решение изгубва интерес и без нищо да направи си излиза от стаята
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
[quote="Скалпел, моля"][quote="petio"]Айде кажете кво получавате на 1 и 4 задача...
мойте отговори са:
1. к Е (0;1/4)
4.а=0, а=-п/3, а=п/3[/quote]
Видяхме идеите.. отговорите са някаква техника
Влиза математикът в горящата стая, вижда чувала, вижда че като посипе пясък около огъня той ще спре, осъзнава че има решение изгубва интерес и без нищо да направи си излиза от стаята :lol:[/quote]
Готин виц...проблема е, че трее да смятам повече щото често правя много идиотски грешки.В ТУ написах в отвговора че 3+3=9 и сигурно няма ми дадат точки затова вече си смятам докрай.Едно време и аз бех така:измисля как се решава и айде стига толкоз.Ама почна да става фатално.Затова питам за отговорите а не само за идеите.
мойте отговори са:
1. к Е (0;1/4)
Влиза математикът в горящата стая, вижда чувала, вижда че като посипе пясък около огъня той ще спре, осъзнава че има решение изгубва интерес и без нищо да направи си излиза от стаята :lol:[/quote]
Готин виц...проблема е, че трее да смятам повече щото често правя много идиотски грешки.В ТУ написах в отвговора че 3+3=9 и сигурно няма ми дадат точки затова вече си смятам докрай.Едно време и аз бех така:измисля как се решава и айде стига толкоз.Ама почна да става фатално.Затова питам за отговорите а не само за идеите.
-
addictedbg
- В началото бе словото
Неразбра ли че ги решават тука ? Влизай и гледай верни са имpetio написа:Готин виц...проблема е, че трее да смятам повече щото често правя много идиотски грешки.В ТУ написах в отвговора че 3+3=9 и сигурно няма ми дадат точки затова вече си смятам докрай.Едно време и аз бех така:измисля как се решава и айде стига толкоз.Ама почна да става фатално.Затова питам за отговорите а не само за идеите.Скалпел, моля написа:Видяхме идеите.. отговорите са някаква техникаpetio написа:Айде кажете кво получавате на 1 и 4 задача...
мойте отговори са:
1. к Е (0;1/4)
4.а=0, а=-п/3, а=п/3
Влиза математикът в горящата стая, вижда чувала, вижда че като посипе пясък около огъня той ще спре, осъзнава че има решение изгубва интерес и без нищо да направи си излиза от стаята
http://www.math10.com/forumbg/viewtopic ... 3442#13442
П.П.Какво стана нали някой беше казал,че работите били проверени само трябвало да се качат в и-нет?
[quote="addictedbg"][quote="petio"][quote="Скалпел, моля"][quote="petio"]Айде кажете кво получавате на 1 и 4 задача...
мойте отговори са:
1. к Е (0;1/4)
Готин виц...проблема е, че трее да смятам повече щото често правя много идиотски грешки.В ТУ написах в отвговора че 3+3=9 и сигурно няма ми дадат точки затова вече си смятам докрай.Едно време и аз бех така:измисля как се решава и айде стига толкоз.Ама почна да става фатално.Затова питам за отговорите а не само за идеите.[/quote]
Неразбра ли че ги решават тука ? Влизай и гледай верни са им :)
П.П.Какво стана нали някой беше казал,че работите били проверени само трябвало да се качат в и-нет?[/quote]
Хубаво ги решават ма мене отговори ми трябват
Там ако не си видял на някои задачи има само идеята как се решава.
мойте отговори са:
1. к Е (0;1/4)
Готин виц...проблема е, че трее да смятам повече щото често правя много идиотски грешки.В ТУ написах в отвговора че 3+3=9 и сигурно няма ми дадат точки затова вече си смятам докрай.Едно време и аз бех така:измисля как се решава и айде стига толкоз.Ама почна да става фатално.Затова питам за отговорите а не само за идеите.[/quote]
Неразбра ли че ги решават тука ? Влизай и гледай верни са им :)
П.П.Какво стана нали някой беше казал,че работите били проверени само трябвало да се качат в и-нет?[/quote]
Хубаво ги решават ма мене отговори ми трябват
Там ако не си видял на някои задачи има само идеята как се решава.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
seventhirty
- В началото бе словото
[quote="Скалпел, моля"]Еми братле какво да ти кажа... ако досега не си се научил да смяташ няма да успееш за 1 седмица. Бъди по-уверен.[/quote]
Въпроса не е мога ли да смятам или не...а дали и как мога да съм максимално концентриран...а това мога да го разбера когато пробвам няколко варианта.За целта ми трябваха отговорите, но както и да е.Явно няма да ги получа тук.
Въпроса не е мога ли да смятам или не...а дали и как мога да съм максимално концентриран...а това мога да го разбера когато пробвам няколко варианта.За целта ми трябваха отговорите, но както и да е.Явно няма да ги получа тук.