Какво мислите за Б Борисов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Какво мислите за Б Борисов
Joker, мнението ми за ББ и за ГЕРБ се различават...
...поне се надявам всеки трезво мислещ да отделя тези 2 понятия...макар и това да е (не)формалния лидер...както експертите в ДСБ от Бат'Ваньо....и идеалистите от Пламцата Юруков....
...поне се надявам всеки трезво мислещ да отделя тези 2 понятия...макар и това да е (не)формалния лидер...както експертите в ДСБ от Бат'Ваньо....и идеалистите от Пламцата Юруков....
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pi4
- Легендарен флуудър
пффффф хахахха,винаги са ми били смешни някои (млади) хора,които са за сдс само,щото са чували,че като си млад е модерно да си за сдс,а не за БСП.Опитните политиците били в сдс........мъ малее...мъ колко трогателноTommy написа:Въпросът с Бойко Борисов седи по малко по- различен начин- той е опитен популист и неопитен политик. Кадърните политици и финансисти се намират в ДСБ и СДС, от които той търси съдействие. Според мен е противоречива личност, обаче няма да направи толкоз сериозни проблеми с вътрешната политика, освен ако не реши да действа като царя, в случай, че ДСБ и СДС не съберат достатъчно гласове, тоест да се коалира с БСП, защото е подтикнат от "национални интереси". В случай, че не го направи няма проблем, защото той не е прост и знае кога да поиска помощ от опитни хора.Joker написа:Добре Дичоу, не те нападам, защото вече си изразих мнението за ГЕРБ И бат`Бойко, което не е положително, но за мен са по-малко зло, може би дори от колабиращата традиционна десница.

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Чесно...присъствието на ПИЧ в тоя раздел ме озадачава...
...все си мисля, че провокативните му мнения...в които няма грам доводи и разсъждение, а само и единствено жалки опити за заяждане целят само и единствено да ми кипне и да взема да го нарека тиййййййййййййййййт!!! ...но естествено във форума това е забранено и никога не бих го направил
Цензурирано от Пора
...все си мисля, че провокативните му мнения...в които няма грам доводи и разсъждение, а само и единствено жалки опити за заяждане целят само и единствено да ми кипне и да взема да го нарека тиййййййййййййййййт!!! ...но естествено във форума това е забранено и никога не бих го направил
Цензурирано от Пора
Стигнал съм до заключението, че тоя тип хора са напълно наясно с липсата на доводи в твърденията, обаче поради вродената си ограниченост изпитват особено удоволствие, докато се опитваш да ги обориш с доводи и факти.Дичоу написа:Чесно...присъствието на ПИЧ в тоя раздел ме озадачава...
...все си мисля, че провокативните му мнения...в които няма грам доводи и разсъждение, а само и единствено жалки опити за заяждане целят само и единствено да ми кипне и да взема да го нарека "Прост тъп чалгар, със курви по аватара...което само и единствено символизира педераската му същност"...но естествено във форума това е забранено и никога не бих го направил
Knights of the Cross
Нали поне не го мислиш- защото той твърди нещо подобно в темата за Станишев, та да не е заразно.Дичоу написа:"НЯМА ПЪК....БСП СА ПО-ДОБРИ!!!"
Knights of the Cross
- Дичоу
- Легендарен флуудър
аххахаха не мн ясно...
...просто неговите постове така звучат...
....все едно да напраим тема , в която да се пише
"САМО ЛЕВСКИ"
"НЕЕЕЕ САМО ЦСКА"
...просто неговите постове така звучат...
....все едно да напраим тема , в която да се пише
"САМО ЛЕВСКИ"
"НЕЕЕЕ САМО ЦСКА"
И тази и другата тема са вече такива...
Ние си ги направихме.
Ние си ги направихме.
Бойко Борисов е с мозък колкото на гълъба, който вчера ми изяде наденицата от перваза
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Всеки здравомислещ човек го знае, обаче популисти винаги има и докато хората гласуват от незнание, те ще печелят.Prudence написа:Бойко Борисов е с мозък колкото на гълъба, който вчера ми изяде наденицата от перваза
Knights of the Cross
А колкото до ГЕРБ, нали знаете - Голяма Еврейска Разбойническа Банда
Жалко е, че много млади хора се излъгаха.
Преди време раздавахме брошури за зарибявка на избирателите. Бяхме около десетина млади хора, бачкахме 2 дена в студа и накрая ни бутнаха по 20 лв на калпак и ни извикаха на "парти" в една дискотека: 1 бутилка флирт ни "почерпиха", даже без разредител...
Жалко е, че много млади хора се излъгаха.
Преди време раздавахме брошури за зарибявка на избирателите. Бяхме около десетина млади хора, бачкахме 2 дена в студа и накрая ни бутнаха по 20 лв на калпак и ни извикаха на "парти" в една дискотека: 1 бутилка флирт ни "почерпиха", даже без разредител...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
ДПС държат "Монитор", Телеграф", "Експрес", "Меридиан мач", ТВ7...само не зам докъде стигна сделката с в. "Марица"
БСП освен партийното си веснитче...перат пари с оная безплатна перверзия "17 минути"...та наред и с това правят силна "анти-бойко" кампания...
Кажи ми плийс кои са тия медии дето ББ ги е купил, че ми е интересно...
Ако става дума...се обзалагам че медииното и особено вестникарското поведение на всички ще е както на всеки едни избори - обединяват се срещу най-силния и го разчепкват до ноктите на краката му...
БСП освен партийното си веснитче...перат пари с оная безплатна перверзия "17 минути"...та наред и с това правят силна "анти-бойко" кампания...
Кажи ми плийс кои са тия медии дето ББ ги е купил, че ми е интересно...
Ако става дума...се обзалагам че медииното и особено вестникарското поведение на всички ще е както на всеки едни избори - обединяват се срещу най-силния и го разчепкват до ноктите на краката му...
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Почти няма медия, особено от телевизиите, която да не прави ПР на Борисов още откакто Кобурга го вкара в МВР. Бате бойко си бръкне в носа - айде репортаж в централните емисии. То има ли друг начин да издигнеш един интелектуално предизвикан гавазин от нископоставена мутра до кмет на София?
А, да не забравяме, че е колумнист в конкурента на "19 мин" - "Градски вестник"
А, да не забравяме, че е колумнист в конкурента на "19 мин" - "Градски вестник"
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Разликата между "17 минути" и "Градски вестник" е от Земята до Луната и от селото до града
....В "Градски вестник" има реклама, което ще рече, че е подчинен на преки пазарни закономерности и ако колонка на кмета на София във вестник за София е продаваемо, значи ще го има...
...В "17 минути" единствената реклама е на списание "Слава" - другото издание на прочутия Боре Гъзо...
....В "Градски вестник" има реклама, което ще рече, че е подчинен на преки пазарни закономерности и ако колонка на кмета на София във вестник за София е продаваемо, значи ще го има...
...В "17 минути" единствената реклама е на списание "Слава" - другото издание на прочутия Боре Гъзо...