Опера
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Re: Опера
Благодаря! Дано да не вали.... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мани... като се сетя за една "Аида" там преди... 7 години май... оттогава оркестрантите все си казват да носят чадъри и найлони за инструментите, когато предстои "Аида" на открито.
Преди Триумфалната сцена росна за кратко, самата Триумфална я изкараха на мощен спринт в безумно темпо и тъкмо на любимата ми сцена заваля. И спектакълът беше дотам. После ходихме с нашите да ядем шкембе чорба (т.е. те ядоха, а аз се ядосвах
(набивайки пържени картофи) в някакво заведение, където били ходили като студенти.
Казано накратко - да, дано не вали.
Преди Триумфалната сцена росна за кратко, самата Триумфална я изкараха на мощен спринт в безумно темпо и тъкмо на любимата ми сцена заваля. И спектакълът беше дотам. После ходихме с нашите да ядем шкембе чорба (т.е. те ядоха, а аз се ядосвах
Казано накратко - да, дано не вали.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
И теб ли като бебе са те повели на опера? То така се почва, мда...
Аз първата я помня - "Тоска". Не като визия, а като емоция - била съм на 2 години и нещо. И първата любима - "Евгени Онегин". Сега да ме убиеш, няма да седна да я слушам за кеф - само "по работа". Ама на, още от дете явно съм залитала по тежката артилерия...
Айде, да не се захласвам по усмивки от старите ленти, че беше славно време...
Аз първата я помня - "Тоска". Не като визия, а като емоция - била съм на 2 години и нещо. И първата любима - "Евгени Онегин". Сега да ме убиеш, няма да седна да я слушам за кеф - само "по работа". Ама на, още от дете явно съм залитала по тежката артилерия...
Айде, да не се захласвам по усмивки от старите ленти, че беше славно време...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Sanctus Espiritus
- Драскач
- Специалност: Индология
Уау, опера на Альоша... - сигурно не съм била родена тогава.
Никога не е валяло, когато съм била на опера в Античния - ние с Пловдив се обичаме, така че спокойно - няма да вали!

"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
Аз като бебе и малко детенце съм бил многообещаващ и даровит..... Сега съм само даровит донякъде... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Както казва любимият ми преподавател - някога бяхте млади и глупави, вече не сте млади...
Санкт, мога ли да разчитам да ми вземеш билет и на мен? Ще ти пратя координати на лични.
Санкт, мога ли да разчитам да ми вземеш билет и на мен? Ще ти пратя координати на лични.
В края на ноември
В края на ноември
- Sanctus Espiritus
- Драскач
Хаха, това звучи обнадеждаващо!Търговецът на кристал написа:Както казва любимият ми преподавател - някога бяхте млади и глупави, вече не сте млади...![]()
Да, разбира се! Надявам се само да са останали...Санкт, мога ли да разчитам да ми вземеш билет и на мен? Ще ти пратя координати на лични.
"Freedom lies at the heart of my willingness to lose everything." Alanis Morissette
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Билетите,доколкото разбрах,ги разграбиха мноооого бързо.
И спасението на давещите се се оставя знаете в чии ръце.
Но днес пак ще проверя,може във вестника да лъжат...
И спасението на давещите се се оставя знаете в чии ръце.
Но днес пак ще проверя,може във вестника да лъжат...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Така. Според инфо от Санкт, за което най-покорно благодаря, билети няма от миналия четвъртък.
Уви, ОФД Пловдив е единственият музикален театър (наред с Националната опера), където в момента нямам връзки, а и, както се разбра, не те го организирали... Та, в този ред на мисли - някой пловдивчанин да разпива с кмета или някой от по-важните общинари, дето биха могли да ни снабдят с покана? Въпросът е много сериозен, не си мислете, че се будалкам.
Не мога да повярвам, че няма да го слушам, аааа! За пръв път се минавам така.
Уви, ОФД Пловдив е единственият музикален театър (наред с Националната опера), където в момента нямам връзки, а и, както се разбра, не те го организирали... Та, в този ред на мисли - някой пловдивчанин да разпива с кмета или някой от по-важните общинари, дето биха могли да ни снабдят с покана? Въпросът е много сериозен, не си мислете, че се будалкам.
Не мога да повярвам, че няма да го слушам, аааа! За пръв път се минавам така.
В края на ноември
В края на ноември
- Sanctus Espiritus
- Драскач
Ами със Славчо само хората от Дива Тракия имат връзки... уви, далеч съм оттам.
Но както казах - няма лошо да се борим за места в кафето отвън или пък да нахлуем на тераската (която вече за жалост е частна собственост). :blackknight: 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да де, ама понеже нали все пак ще пътувам от София специално заради това и ми се иска да имам нещо сигурно...
В края на ноември
В края на ноември
- Sanctus Espiritus
- Драскач
Ще се пробвам пак и дано има резултати, защото наистина не е за изпускане...Търговецът на кристал написа:Да де, ама понеже нали все пак ще пътувам от София специално заради това и ми се иска да имам нещо сигурно...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Е...античният е античният.Човек може да се залепи и за решетките отгоре в краен случай.Стига да не вали и да не е късоглед,хех. 
Аз така мисля да направя на 5-ти на Кийт Емерсън...Пък каквото скибам.
Аз така мисля да направя на 5-ти на Кийт Емерсън...Пък каквото скибам.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Мисля си дали да задействам едни връзки, щото Античният театър трябва да се пада в периметъра на Стария град, а пък там аз съм добре дошъл навсякъде.... Утре ще проверя!