И не се ли е отказал от тези контролни още? Аз съм ходила само на 2 от тях, а резултатите няма да ги коментирам.
Виж по ЗБЖ си има доста материал.

Да, знам за МАрк Найт, един приятел до преди малко ме дразни, колко било яко ....Insipidity написа:Не защото в Ялта е бил Марк Найт!Идва Роджър С.хих
Ах, то "тоя" Ценов е прекрасен преподавател и човек, не знам как го усещате вие, но едва ли заслужава подобно отношение. Не го приемай лично, но винаги подобно обръщение ми е звучало много пренебрежително и грубо.cufff написа:Тя каза, че сте на проводящи тъкани, а ние тези ги бяхме взели..и за затова реших да не оставам. Май трябва да се разкарам днес при тоя Ценов, обаче след вчерашното парти, организма ми има нужда от почивка:)
Не съм била при него, извинявам се наистина не е уместно да говоря така за него, но понякога във форум не обръщам внимание на обръщенията.alteia написа:Ах, то "тоя" Ценов е прекрасен преподавател и човек, не знам как го усещате вие, но едва ли заслужава подобно отношение. Не го приемай лично, но винаги подобно обръщение ми е звучало много пренебрежително и грубо.cufff написа:Тя каза, че сте на проводящи тъкани, а ние тези ги бяхме взели..и за затова реших да не оставам. Май трябва да се разкарам днес при тоя Ценов, обаче след вчерашното парти, организма ми има нужда от почивка:)
Взех на морал да го обръщам, ама да напомня, че темата беше за Биологически факултет.![]()
Така между другото да се обадя...